cok teşekkürler suan sorunu çözmüş gibi oldum içerisine koydugum bir resmi silmiştim bilgisayardan o yüzden veriyo sanırm ama senın dediginide şimdi yüklüyorum cok teşekkürler.bildigim herşeyi bana sen ögrettin :))
quote:
Orjinalden alıntı: fireleon33 cok teşekkürler suan sorunu çözmüş gibi oldum içerisine koydugum bir resmi silmiştim bilgisayardan o yüzden veriyo sanırm ama senın dediginide şimdi yüklüyorum cok teşekkürler.bildigim herşeyi bana sen ögrettin :))
Güzel sözlerin için teşekkür ederim
Videodaki resim/video/müzik eksik ise o hatayı vermesi normaldir Ben eksik dosya olmadan o hatayı aldığını düşünmüştüm
O codec pack'i yüklersen Movie Maker önizleme yaptırmıyor. O yüzden, sorunun yoksa codec'leri yüklemeni önermiyorum.
ben buna ilk basta ko yu secmistim ama sonradan sildim simdi yeniden ko yu calıstırcam ama new profile den secerken knightolnline exeyimi seccem yoksa launcherimi? knightonline exeyi secince gc den launch diip knightonlineyi secince oyuna giremiyorm
quote:
Orjinalden alıntı: RODIN ben buna ilk basta ko yu secmistim ama sonradan sildim simdi yeniden ko yu calıstırcam ama new profile den secerken knightolnline exeyimi seccem yoksa launcherimi? knightonline exeyi secince gc den launch diip knightonlineyi secince oyuna giremiyorm secerken
Arkadaşım ProfileManager'den NewProfile'a tıklayıp KnightOnLine.exe dosyasını seç ve oyuna normal sekilde Launcher'dan gir. GameCam kendiliğinden başlayacaktır
1Teknik eline sağlık emeğine sağlık çok güzel ve yararlı bir çalışma olmuş. Bu arada bu game cam konusunda bir knight oyuncusu bana klavyede numaraların olduğu kısımda tek bir - işareti var ona bastığın zaman video olarka kayda alır dmeişti fazla konuşamamıştık ama ben pek inanmadım yinede aklımı kurcalıyo sence böyle bir şey var mı ?
Zaten son zamanlarda ko nun cılkı çıktı x trap hatası filan veriyor arkadaşlar 2 aydır zaten oynamıyordum doğru düzgün bir de bu çıkmış çıldıracam ko özlemi duyuyorum 46 lwl li bir eziktim ama olsun insana ayrı bir zevk veriyor eğer tekrar ko ya giriş yapabilirsem edana serverında yeni bir çar ile başlamak istiyorum ve dh edanalılar grubuna katılmayı planlıyorum.
Xtrap hatası verio artık knight ben bu sorunu çözemedim çözünce direk game cam kurucam.
quote:
Orjinalden alıntı: FK Designer Xtrap hatası verio artık knight ben bu sorunu çözemedim çözünce direk game cam kurucam.
GameCam ile o tuşun bir ilgisi yok (tabii Kayıt tuşunu -'ye ayarlarsan ilgisi olur)
Arkadaşım KeyPad'deki - işaretine basmak oyundan SS çekmeye yarar. 2007_4_5_8.9.38.ksc şeklinde bir dosyayı KO dizinine kaydedilir. Yine KO dizinindeki KscViewer ile de o resimleri görebilirsin
XTrap sorunu maalesef herkeste var. Oyuna girebilirsen ne mutlu sana
saol ss'ler icinde Bişi Sorucam..P ye basıyorum Durdurmak için Fakat Tekrar Kaldıgı Yerden Dewam Etmesi icin Hangi Tuşu KuLLanıcam Tekrar P yemi Basıcam Acil cewap alabilirsem Sevinirim..
quote:
Orjinalden alıntı: ksk_lee18 saol ss'ler icinde Bişi Sorucam..P ye basıyorum Durdurmak için Fakat Tekrar Kaldıgı Yerden Dewam Etmesi icin Hangi Tuşu KuLLanıcam Tekrar P yemi Basıcam Acil cewap alabilirsem Sevinirim..
Sanırım video kaydına ara vermekten bahsediyorsun. Tekrar P tuşuna veya RECORD (kayıt) için ayarladığın tuşa basarsan kayıt etmeye devam edecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: 1Teknik
quote:
Orjinalden alıntı: ksk_lee18 saol ss'ler icinde Bişi Sorucam..P ye basıyorum Durdurmak için Fakat Tekrar Kaldıgı Yerden Dewam Etmesi icin Hangi Tuşu KuLLanıcam Tekrar P yemi Basıcam Acil cewap alabilirsem Sevinirim..
Sanırım video kaydına ara vermekten bahsediyorsun. Tekrar P tuşuna veya RECORD (kayıt) için ayarladığın tuşa basarsan kayıt etmeye devam edecektir.
P ye basıyorum mesela townda iken tekrar başlatacagım zaman tekrar P ye basınca çekmiyor ve Recordu - tuşuna aldım ve tekrar ona basınca pausede iken videoyu baştan cekiyor anlamadım gitti yaw
quote:
Orjinalden alıntı: ksk_lee18 P ye basıyorum mesela townda iken tekrar başlatacagım zaman tekrar P ye basınca çekmiyor ve Recordu - tuşuna aldım ve tekrar ona basınca pausede iken videoyu baştan cekiyor anlamadım gitti yaw
Arkadaşım PAUSE tuşuna INTERFACE ile bastığına emin misin ?
RECORD ve STOP (ikisi de aynı tuş) INTERFACE ile basmana gerek yok, fakat PAUSE için INTERFACE tuşuna basman gerekiyor.
Video kaydını INTERFACE+PAUSE tuşuyla durdurduktan sonra (PAUSE ettikten sonra) tekrar KAYIT etmeye başlamak için yine INTERFACE+PAUSE tuşuna basmalısın.
Eskiden RECORD ile tekrar KAYIT etmeye başlıyordu. Ben PAUSE tuşunu kullanmıyorum.
ty knka
Yaf ßen haLa ßeceremedimbi video yapıyım diyorum ama durdurup dewam ettiğini anlamıyorum bi işaret gibi birşey cıkmıyor yapıorum videoyu mesela 15 dakka sürüyor yok öldüğüm an yok buff aldıgım an yok towndan bowla giderken boş boş şeyleri cekiyor
cekim anındayken durdurmak icin interface ve Pause'yemi basmak Gerekiyor ve + dewam ettirmek icin yine aynı işlemmi?
az daha acarsan sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: ksk_lee18
Yaf ßen haLa ßeceremedimbi video yapıyım diyorum ama durdurup dewam ettiğini anlamıyorum bi işaret gibi birşey cıkmıyor yapıorum videoyu mesela 15 dakka sürüyor yok öldüğüm an yok buff aldıgım an yok towndan bowla giderken boş boş şeyleri cekiyor
cekim anındayken durdurmak icin interface ve Pause'yemi basmak Gerekiyor ve + dewam ettirmek icin yine aynı işlemmi?
az daha acarsan sevinirim
çektiğinde sol tarafta bi simge öne doğru çıkar... çekmediğinde de küçük bi görüntü olarak kalır sol altın bi üstünde...
kardeş yeni profik ekle diorum knightonline.exe yi seçiyorum gamecam kapat hatası veriyor. lütfen bir yardım
KEYLOGER WAR BUNDA
sağol ama işime yaramaz şuan bu .... k.o yüzünden
ah bi k.o açılsaaaaa
Beyler bir yardım lütfenn..Ben yapamadım açıyorum o kadar oyuna giirnce gelmior saol tarafa menü filen...Bende açılmıor cafede aynı taktikle denedim orda yapabiliyorum..ama ewde olmuor oyun seçme yerinde bana 5 seçenek gelior Most wanted fifa 2007 2 tane vb. Knight Online dosyasını açıyorum...ama oyuna girince açılmıor...