Şimdi Ara

GAME CAM kurulumu ve kullanımı (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.003
Cevap
2
Favori
607.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bolu Beyi
    Beyler bir yardım lütfenn..Ben yapamadım açıyorum o kadar oyuna giirnce gelmior saol tarafa menü filen...Bende açılmıor cafede aynı taktikle denedim orda yapabiliyorum..ama ewde olmuor oyun seçme yerinde bana 5 seçenek gelior Most wanted fifa 2007 2 tane vb. Knight Online dosyasını açıyorum...ama oyuna girince açılmıor...

Arkadaşım oyundayken F1 tuşuna basarmısın ? (tabii tuşları değiştirmediysen) sana tuşların kullanımı ile ilgili bir yardım penceresi açılması gerekiyor.

Eğer açılmadıysa PROFILE MANAGER'deki PROFILE LIST'den KnightOnLine'a tıkla ve alttan DELETE PROFILE'a tıkla. Daha sonra onun yanındaki NEW PROFILE'a tıklayarak ilk sayfada yazdıklarımı ADIM ADIM tekrar dene.
  • ya bi yardım lütfennnn profil ekle diorum knightonline.exe yi seçiorum gamecam kapat hatası veriyor diğer arkadaşlara demişsin windowsu tekrar yükle düzelir bnmki zaten yeni yüklü windows nie olmuyor
  • kardeş videoyu çekiorum fakat game camıda açıorum csyi oynarken kastırıor ya csyi çok feci ne yapmam gerek? herşeyi kapatıorum yinede kastırıor
  • ÜST KONU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • öncelikle süper bi çalışma
    ama ben bitürlü oyuna giremedim game cam ile herşeyi yaptığımı sanıyorum ama
    eksik göremedim ben eğer siz yörebilirseniz yardım plsss
     GAME CAM kurulumu ve kullanımı
  • Yha millet paylaşım süper ama bende bir hata veriyor: ERROR:Codec failed to Initialize...
    Bi bakın pls

[img=http://img180.imageshack.us/img180/4486/adszuw6.th.png]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuseyinCinar -- 15 Nisan 2007; 17:13:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cs_cs
    kardeş videoyu çekiorum fakat game camıda açıorum csyi oynarken kastırıor ya csyi çok feci ne yapmam gerek? herşeyi kapatıorum yinede kastırıor

Yeni bilgisayar al

Şaka bir yana nedenini bilemiyeceğim kardeş. RAM, ekran kartın veya İşlemcinin gücü yetmiyor olabilir. Bende 1024x768 çözünürlükte NFS Most Wanted'de video çekemiyorum. Çok kasıyor. Ama çözünürlüğü düşürünce sorun kalkıyor. Görüntü özelliklerini düşürmeyi deneyebilirsin. Başka önerim yok

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzi60
    ya bi yardım lütfennnn profil ekle diorum knightonline.exe yi seçiorum gamecam kapat hatası veriyor diğer arkadaşlara demişsin windowsu tekrar yükle düzelir bnmki zaten yeni yüklü windows nie olmuyor

Arkadaşım KAPAT hatası bir işletim sistemi hatasıdır. Tek bir sebebe bağlı olarak çıkan bir hata değildir. GameCam yeni kurulmuş sistemlerde (genelde) hata vermeden çalışır. Ekran kartı sürücülerini doğru yüklediğinden emin ol. Ayrıca GameCam kurduysan GameCamLite'ı kurmayı deneyebilirsin.

Son şans olarak da video codec pack kurmayı deneyebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: zzeus
    böyle tam gözüküyor
    http://img389.imageshack.us/img389/5080/adlfe3.jpg

Arkadaşım ne sorun yaşadığını anlamadım. Sanırım oyuna GameCam ile giremiyorsun. KO'nun kurulduğu dizinde büyük "İ" harfi var, onu küçük "i" ile değiştirirmisin ? Eğer sorun yaşamaya devam edersen GameCamLite'ı değil de normal GameCam'i kurmayı deneyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuseyinCinar
    Yha millet paylaşım süper ama bende bir hata veriyor: ERROR:Codec failed to Initialize...
    Bi bakın pls
    [img=http://img180.imageshack.us/img180/4486/adszuw6.th.png]

Arkadaşım senin sorunun kesinlikle codec'leri ile ilgili.
    GameCam normalde kurulurken kendisi için gerekli codec'leri de kurar. Sende kurulmamış olması veya sorun yaşaman garip.

http://www.softpedia.com/progDownload/ACE-Mega-CoDecS-Pack-Download-6778.html
    Bu codec pack'i yüklersen sorunun kalmayacaktır.

NOT : Ayrıca GameCamLite kurmuşsun. Normal GameCam kurmayı denermisin ? Normal GameCam'de sorun yaşarsan Codec Pack'i o zaman kurarsın.

• sanmıyorum çünkü kurduğumdan beri hiç değişmedim harfleri büyük i harfi ingilzicede yok eğer yapsaydım dedğin doğruydu ama yapmadım

quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

quote:

böyle tam gözüküyor
    http://img389.imageshack.us/img389/5080/adlfe3.jpg

Arkadaşım ne sorun yaşadığını anlamadım. Sanırım oyuna GameCam ile giremiyorsun. KO'nun kurulduğu dizinde büyük "İ" harfi var, onu küçük "i" ile değiştirirmisin ? Eğer sorun yaşamaya devam edersen GameCamLite'ı değil de normal GameCam'i kurmayı deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzeus -- 15 Nisan 2007; 22:17:34 >

• quote:

sanmıyorum çünkü kurduğumdan beri hiç değişmedim harfleri büyük i harfi ingilzicede yok eğer yapsaydım dedğin doğruydu ama yapmadım

Arkadaşım, giriş seviyesinde programlama ile ilgilendiğim için biliyorum. Programları yazarken Türkçe desteği programa eklenmezse dizin isimlerindeki Türkçe (veya mesela Arapça) karakterlerde dahil olmak üzere programlar sapıtıyor.

Dizin isminde büyük "i" olması KO'nun çalışmasını değiştirmeyecektir çünkü KO'nun Türkçe desteği var ama GameCam'in Türkçe desteğinden emin değilim. O yüzden küçük "i" kullanmanı istemiştim

Küçük "i" yaptıysan ve hala sorun yaşıyorsan normal GameCam'i de kurabilirsin.

NOT : GameCam ile ne gibi bir sorun yaşadığını tam olarak anlayamadım :(

• quote:

quote:

ya bi yardım lütfennnn profil ekle diorum knightonline.exe yi seçiorum gamecam kapat hatası veriyor diğer arkadaşlara demişsin windowsu tekrar yükle düzelir bnmki zaten yeni yüklü windows nie olmuyor

Arkadaşım KAPAT hatası bir işletim sistemi hatasıdır. Tek bir sebebe bağlı olarak çıkan bir hata değildir. GameCam yeni kurulmuş sistemlerde (genelde) hata vermeden çalışır. Ekran kartı sürücülerini doğru yüklediğinden emin ol. Ayrıca GameCam kurduysan GameCamLite'ı kurmayı deneyebilirsin.

bnm ekran kartı yandı on board a taktım o yüzden olabilir mi ?

• sonunda oldu :D ama sısa yol tuşlarına biraz çalışmam lazım
  • EWt galiba normalini yükleyince olcak su an yukluyorum ve "downloading Window media Codecs" yazıyor.. Teşekkürler.

Saat 17:42 OLDu oldu yaptım cok saolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuseyinCinar -- 17 Nisan 2007; 17:42:54 >
  • quote:

quote:

quote:

bnm ekran kartı yandı on board a taktım o yüzden olabilir mi ?

Eski ekran kartının tüm programlarını Program Ekle/Kaldır'dan kaldırmışsındır herhalde
    Yeni (On-Board) ekran kartının sürücülerini de dpru kurmuşsundur.

Normalde şu şekilde yapılır :
    Önceki ekran kartın yandığı için yeni ekran kartı ile XP güvenli mod'da açılır. Program ekle/kaldır'dan eski ekran kartı sürücüleri kaldırılır. Bilgisayar kapatılıp normal şekilde açılır. XP yeni ekran kartını bulur ve senden sürücülerinin olduğu CD'i takmanı ister. Veya sen yeni ekran kartının sürücülerinin bulunduğu CD'de (büyük ihtimalle setup.exe dosyasıdır) setup'dan kurarsın.

Eğer senin sistemde 2 ekran kartının da programları (sürücüleri) duruyorsa sorunun kaynağı büyük ihtimalle budur.

NOT : Ekran kartın ile ilgili sorunları giderdikten sonra GameCam'i tekrar kurarsan iyi olur.

• dur baalım daha neler öğrencem sağol emeğe saygı...
  • ya bende dün gece yükledim kurdum çalıştı videoda çekti.ama bugün calısmıyor.profile menager deyince hata veriyor.game cam ile oyuna girincede oyun hata veriyor.bendemi gamecam lite ı yükleyeyim veya çözümü nedir.
  • ya ben kurdum game cam i oyunu game cam le açıyorum ama bişi olduğu yok normal oyun bi tuşa felan m ı bamam gerekiyo herşeyi yaptım ama ben başka bir oyun üzerin de dene dim age of empires die bi oyun bu oyun da bişi olduğu yok bu oyundan mı kaynaklanıyo yok sa başka birşey mi ? bi yardım cı olursanız
    çok sevinicem
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.