Şimdi Ara

GAME CAM kurulumu ve kullanımı (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.003
Cevap
2
Favori
607.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JassiuS_FeatBoy
    ya ben kurdum game cam i oyunu game cam le açıyorum ama bişi olduğu yok normal oyun bi tuşa felan m ı bamam gerekiyo herşeyi yaptım ama ben başka bir oyun üzerin de dene dim age of empires die bi oyun bu oyun da bişi olduğu yok bu oyundan mı kaynaklanıyo yok sa başka birşey mi ? bi yardım cı olursanız
    çok sevinicem

Arkadaşım Profile Manager'den KO'yu (veya başka oyunu) GameCam'e göstermen gerekiyor.

İlk sayfadaki yazıyı dikkatli okursan ve adım adım yazılanları yaparsan sorun çıkacağını sanmıyorum
  • Çok saol kardeşim
  • ARKADASIM BIR DE BUNUN USTUNE SARKI FILAN YAZILAR FILAN KOYMAK ICN NAPIORZ?? CEWAP LUTFENNN
  • HE ABI BIDE BU YER KAPLARMI FAZLA CEVABINI BEKLIORM
  • YOK MU BU SORULARA CEWAP WERECEK??
  • cewap lütfennnnnnnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silkorad_Archer
    ARKADASIM BIR DE BUNUN USTUNE SARKI FILAN YAZILAR FILAN KOYMAK ICN NAPIORZ?? CEWAP LUTFENNN

quote:

HE ABI BIDE BU YER KAPLARMI FAZLA CEVABINI BEKLIORM

quote:

YOK MU BU SORULARA CEWAP WERECEK??

quote:

cewap lütfennnnnnnnnnnn

Arkadaşım tüm sorularının cevaplarını bu link'te bulabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_7203625/mpage_1/key_//tm.htm

Birkaç kez bu link'i vermiştim zaten

• sagool waroool
  • eyw. saol baba
  • Ya beyler barı download ı da koysaydınız
  • halletim teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 28 Mayıs 2007; 18:22:52 >
  • çok saol
  • yaww benim tüm oyunları bulmuyor sadece bir tane oyun buldu nasıl yapacam yardım plss
  • kardeş bende sağ altta cıkmıorr :(
  • Helal sana
  • Arkadaşım öncelikle paylaşımın ve yardımların için çok sağol.Ayrıntılı açıklamaların sayesinde programı kurdum ve herşeyi doğru yaptım.Yanlız şöyle bir sorunum var.Launc'dan Football Manager 2007 oyunumu açıyorum.Oyun içinde kaydetmeyi istediğim yerde hotkeyden ayarladığım record tuşuna basıyorum.Stop diyorum,ama sonra kayıtlı videolara bakıyorum hiçbirşey yok.Yani kayıt yapamıyorum.Dediğiniz kadarıyla oyunu ilk açtığımda bir uyarı filanda gelmedi.Record'a bastığımda oyunun videosu alındığına dair hiçbirşey yok.Sorun nedir?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden Teşekkürler...
  • teşekkürler.. bi inceleylim bakalım
  • baba super cok guze aama bi sorun war yanlız bu yazı falna koyuyolar baya sourm olucak onlıne olan biris kanki_smt@hot... eklyıp benle ddetaylı olarak konu$abılrmı (gamecamdan ) anlayna :D
  • yok mu bize cvp
  • offfffffff isayan war ama aLLAha Deil hady bea beyLERRR !! ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.