Şimdi Ara

GAME CAM kurulumu ve kullanımı (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.003
Cevap
2
Favori
607.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • game cam i titan quest te kullanıyorum ama videoları sessiz çekiyor sesleri kaydetmiyor.Ses ayarı nerden yapılıyor?
  • Harika bir paylaşım
  • aqrkadaşlar peki bubnu mesela knıghtte video çerkerken hemde mp3 felan çalsa nasıl olacak dedex in videoları gibi :D
  • saoLlll
  • very nice:)
  • lan sızın soledıklerınızın hepsı yalan game cam google den game cam yazınca zaten downloadı cıkıor sıktırın prdan amıklar sızı
  • 1TekniK yardımcı olursan çok sevinirim.
    gamecam'i daha önce çok kullandım ancak yeni bilgisayarımda açmaya çalışınca şu hatayı veriyor.

https://store.donanimhaber.com/6f/22/6d/6f226d81a19f98abc18e7147619fa5e5.jpg

GAME CAM kurulumu ve kullanımı

çözüm önerilerin nelerdir?
    şimdiden tşk ederim

• saqol işime yaradı
  • AGa Bunla video çektim nasıl yazı ekliycezzz
  • arkadas saolsnda alıntı yazmayi unutmus baska forumda aynisi gördüm
  • alıntı
  • te$ekkürler güzel payla$ım .. emege saygı
  • Çok SaoL dai
  • bende knight cıkmadı ne yapmalıyım
  • kardeş benim oyun listesinde knightı yüklü olduğu halde görmüyo ne yapabilirim bir çözüm söylersen sevinirim şimdiden teşekkürler
  • süper olmuş thanx
  • ya bu game cam setup yapdım kurdum next next dedim hata verdi o ndn dir daha öncede denemişdim gene hata vermişdi
  • Arkadaşlar ßen Oyunu LAUNCHER'dan açın Yazısı Geliyor...Ne yapabilirm?
  • ya arkadaşlar ben advanced ayarlardanda baktımda ses kaydını bi türlü açamadım audio:off düzeltemiyorum register mi almam gerekiyo :S napıcam yaw
  • arkadaşlar ben yaptım ama hani oyunalrın gelmesini bekliyozya bende yarım saat bekledim gelmedi bende kapatıp finish den sonra profil manager'e girip ordan new profil yapıp seçtim de yine aynısı dimi bi yanlışlık yoktur umarım bana bi cevap söleyin
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.