Ben progmramı kurup oyuna girdimde ne alt köşeye ekran geliyor nede f1e basınca bişey oluyor
Ben indirdim bunu ama sadece ko da kullanılıyor cs 1.6 surf videosu çekcem. Nasıl counterı tanıtırm cvp lütfen
F1 tuşunu nereden değiştiyoruz
ben bişi sorcam orda INTERFACE tuşu Ç olarak ayarlanmış ben Ç basıyorum video çekmiyor ayrıca RECORD demişsiniz öyle bi yazı yokki sadece RECORD yazan orayı anlamadım oyuna qirince çıkıyor saq altta ama oyunu tanıtıcak hiç bişi qelmedi kurduqumda Ç basıyorum çekmiyorum çekebileceqim tuşu bana söylermisiniz tam olarak yani şunu istediqin tuş yap bas aç bas kapa çek qibi yardımcı olursanız sevinirim paylaşım için teşekkürler
s.a site yen uye oldum sizler tanışmak ve sizlerden fikir alış verişinde bulunmak ısterımn ben de bunu ılk yukledım ama olmadı şimdi bır daha denıyecem
beyler en fazla 30 sanie cekior bu bana süresiz 10 dakka falan wideo ceken program bulabilirmsiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: scorpion90
beyler en fazla 30 sanie cekior bu bana süresiz 10 dakka falan wideo ceken program bulabilirmsiniz?
Farps var ama en kötü ayarlarında bile 15-20 dakikalık video 10gb 'dan fazla yer kaplıyor. En kötü ayar dediğimde 25 Fps de sabitli (oyun 25 fps düşüyor kasıyor gibi gözüküyor.) Half-size ekran + ses record'u yok. Yerim büyük dersen bul bi yerden =]
slm kardes sen den bır yardım ıstyecem yukleme yaptım calışı sorun yok Ben cektığım vıdeo ya müzik ve yazı yazmak ıstıyom ama bılmıyom:) bu konu da yardım cı olursan sevınırım YaRDıM PLssss
game cam v2 yi yukledım kurdum her hangı bır sorun yok oyuna gırıyorum videomu cekıyorum video kayıt olaması gereken yere kaydoluyor her şey yolunda fakat cektıgım videoları ne winapta nede media playerda acamıyorum sizce nedendir media playerda acamya calsırken soyle bır hata verıyor windows media player dosyayı açamıyor dosya desteklenmeyen bir codec ile biçimlendirlmiş olabilir ya da bılgısayarınızdakı internet guvenlık ayarı cok yuksek olarak ayarlanmıs olabilir. tarayıcınızın guvenlık ayarını azaltın ve tekrar denetin(bılgısayarın gucenlık sevıyesını dusuge getırdım fakat bir katkısı olmadı) ayrıcı movie makera cektıgım videoalrı koydugumda sole bir hata alıyorum seçenekler iletişim kutusunda codec bileşenleri karşıdan otamatık yukle onay kutsu seçılmedıgınden istenen codec karşıdan otamatık yuklenemdi.( seçeneklerden codec bılesenlerını otamatık yukle yide etkınlestırdım fakat gene olmadı)
ya tamam yararlı bılgi şımdı video çekebılıyorum ama video mu izleyemıyorum açmıyor videoyu şu yazı çıkıyor: game cam v2 yi yukledım kurdum her hangı bır sorun yok oyuna gırıyorum videomu cekıyorum video kayıt olaması gereken yere kaydoluyor her şey yolunda fakat cektıgım videoları ne winapta nede media playerda acamıyorum sizce nedendir media playerda acamya calsırken soyle bır hata verıyor windows media player dosyayı açamıyor dosya desteklenmeyen bir codec ile biçimlendirlmiş olabilir ya da bılgısayarınızdakı internet guvenlık ayarı cok yuksek olarak ayarlanmıs olabilir. tarayıcınızın guvenlık ayarını azaltın ve tekrar denetin(bılgısayarın gucenlık sevıyesını dusuge getırdım fakat bir katkısı olmadı) ayrıcı movie makera cektıgım videoalrı koydugumda sole bir hata alıyorum seçenekler iletişim kutusunda codec bileşenleri karşıdan otamatık yukle onay kutsu seçılmedıgınden istenen codec karşıdan otamatık yuklenemdi.( seçeneklerden codec bılesenlerını otamatık yukle yide etkınlestırdım fakat gene olmadı)
game cam v2 yi yukledım kurdum her hangı bır sorun yok oyuna gırıyorum videomu cekıyorum video kayıt olaması gereken yere kaydoluyor her şey yolunda fakat cektıgım videoları ne winapta nede media playerda acamıyorum sizce nedendir media playerda acamya calsırken soyle bır hata verıyor windows media player dosyayı açamıyor dosya desteklenmeyen bir codec ile biçimlendirlmiş olabilir ya da bılgısayarınızdakı internet guvenlık ayarı cok yuksek olarak ayarlanmıs olabilir. tarayıcınızın guvenlık ayarını azaltın ve tekrar denetin(bılgısayarın gucenlık sevıyesını dusuge getırdım fakat bir katkısı olmadı) ayrıcı movie makera cektıgım videoalrı koydugumda sole bir hata alıyorum seçenekler iletişim kutusunda codec bileşenleri karşıdan otamatık yukle onay kutsu seçılmedıgınden istenen codec karşıdan otamatık yuklenemdi.( seçeneklerden codec bılesenlerını otamatık yukle yide etkınlestırdım fakat gene olmadı) Orjinalden alıntı: 1Teknik
game cam v2 yi yukledım kurdum her hangı bır sorun yok oyuna gırıyorum videomu cekıyorum video kayıt olaması gereken yere kaydoluyor her şey yolunda fakat cektıgım videoları ne winapta nede media playerda acamıyorum sizce nedendir media playerda acamya calsırken soyle bır hata verıyor windows media player dosyayı açamıyor dosya desteklenmeyen bir codec ile biçimlendirlmiş olabilir ya da bılgısayarınızdakı internet guvenlık ayarı cok yuksek olarak ayarlanmıs olabilir. tarayıcınızın guvenlık ayarını azaltın ve tekrar denetin.Lütfen yarıdm edınnn
kardeş her f1 e bastigimizda ayar menüsü çikio onu nasil değiştirebiliriz bi yardim et lütfen