Bildirim
Game card
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım istanbulda gamecardı bir tek aral ithalat getiriyormuş. Ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan ?? -
şu anda satılmıyo galiba game card, en azından ben ne duydum ne de gördüm... kredi kartı sorununu halledip normal ödeme yapman en kolayı galiba -
Daha 3 gün önce gittigidiyor.com'da 60 günlük game card sattım... Elimde bir tane daha var, sana da satabilirim. Banka hesap detayları için bana PM atabilirsin, ödemeyi yaptığında authentication kodunu sana email'larım. Sana hiçbir şey kargolamam çünkü gerek de yok. Sana tek gereken authentication code çünkü...
Güvenip güvenmemek de sana kalmış. -
Hmm eger istanbuldaysan anlaşabiliriz arkadaşım.. İstanbulda olup Game card satmak isteyen arkadaş varsa PM atabilir, konuşabiliriz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X