Şimdi Ara

Steam Trading Card ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar steam trading card nedir ne işe yarar bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

• up
  • Yok mu ne işe yaradığını bilen

Steam Trading Card Beta Access var 3 tane 1'ini kullandım böyle gözükmeye başladı profil. Bununla mı alakalı bilgili kişiler yazarsa sevinirim.

http://steamcommunity.com/id/emre16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 20 Mayıs 2013; 14:59:15 >
  • Nerden aldınız bu kartları
  • Bilmiyorum dün yoktu bugün depoya gelmiş
  • Sanırım bu olayla oyunlarda kartlar çıkarıp rozetleri tamamlıyorsun ve level alıyorsun. Ben öyle anladım.
  • dota 2, steam trade card'ları , Dota2 itemlerimle takaslayabilirim

/ pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUBN -- 27 Mayıs 2013; 1:55:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation Gift Card US $50
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyundaki tüm kartları toplayıp Craft yapıyorsun ve sonrasında sana herhangi bir oyundan indirim(%33 verdi bana) ,craftladığın oyunun bir tane background'u ,ve rastgele bişey veriyor( Cross verdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUBN -- 26 Mayıs 2013; 21:07:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUBN

Oyundaki tüm kartları toplayıp Craft yapıyorsun ve sonrasında sana herhangi bir oyundan indirim(%33 verdi bana) ,craftladığın oyunun bir tane background'u ,ve rastgele bişey veriyor( Cross verdi)

Kartlar nasıl çıkıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamınBiriVarmış

quote:

Oyundaki tüm kartları toplayıp Craft yapıyorsun ve sonrasında sana herhangi bir oyundan indirim(%33 verdi bana) ,craftladığın oyunun bir tane background'u ,ve rastgele bişey veriyor( Cross verdi)

oyunlarda online olmanız yeterli 1-2 saate toplanıyor
  • quote:

quote:

quote:

oyunlarda online olmanız yeterli 1-2 saate toplanıyor

Hocam dün bütün gün dota2 oynadım hiç kart gelmedi ve 2 saat tf2 oynadım yine gelmedi

• Hocam premiumlu oyunlarda geliyor. Bende team fortress te gelmemişti premium oldum 3 kart düştü şuana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Hocam premiumlu oyunlarda geliyor. Bende team fortress te gelmemişti premium oldum 3 kart düştü şuana kadar.

katılıyorum, nası premium olunur ekleyeyim ; dota2 veya Tf de kendi mağzalarından bir kez alışveriş yapmış olmanız yeterli, mesela TF'de oyuna girin mağzalarda 0,49 dolar'a item alın,dota'da bir key veya item alabilirsiniz yaklaşık 2,5 dolar bir key.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUBN -- 27 Mayıs 2013; 20:32:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Hocam premiumlu oyunlarda geliyor. Bende team fortress te gelmemişti premium oldum 3 kart düştü şuana kadar.

katılıyorum, nası premium olunur ekleyeyim ; dota2 veya Tf de kendi mağzalarından bir kez alışveriş yapmış olmanız yeterli, mesela TF'de oyuna girin mağzalarda 0,49 dolar'a item alın,dota'da bir key veya item alabilirsiniz yaklaşık 2,5 dolar bir key.

Doğrumu hocam bu kesin?
  • kesin, Tf için ben öyle yapmıştım, dota da key alıp kutu da açmışlığım çok zevk işte :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUBN -- 28 Mayıs 2013; 20:42:40 >
  • quote:

kesin, Tf için ben öyle yapmıştım, dota da key alıp kutu da açmışlığım çok zevk işte :)))

Hocam ama açıklama sayfasında 9 dolar vs bişeyler var yani 1 dolarlık item alsam bundan sonra hep kart çıkarmı?
  • quote:

quote:

kesin, Tf için ben öyle yapmıştım, dota da key alıp kutu da açmışlığım çok zevk işte :)))

Hocam ama açıklama sayfasında 9 dolar vs bişeyler var yani 1 dolarlık item alsam bundan sonra hep kart çıkarmı?

arkadaş Tf için söyledi 0,49 dolara item aldım pre oldum(oyun içinden kendi mağzasından alacaksın) , dota2 de keyler aldım (tanesi 2,5 dolara) ordan olmuşumdur , CS zaten direk oyun alıyorsun yani dota2 tf2 bedava oyunlar şuan o yüzden.

sana totalde 3 dolara patlar

sonra nası anlarım dersen pre oldum ( oyuna steam sayfandan sağ tuş yaparsın , özelliklerde -> DLC nin altında Premium yazar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUBN -- 30 Mayıs 2013; 0:57:54 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaş Tf için söyledi 0,49 dolara item aldım pre oldum(oyun içinden kendi mağzasından alacaksın) , dota2 de keyler aldım (tanesi 2,5 dolara) ordan olmuşumdur , CS zaten direk oyun alıyorsun yani dota2 tf2 bedava oyunlar şuan o yüzden.

sana totalde 3 dolara patlar

sonra nası anlarım dersen pre oldum ( oyuna steam sayfandan sağ tuş yaparsın , özelliklerde -> DLC nin altında Premium yazar )

Hocam burda 9 dolarla ilgili bişeyler diyor o ne?

Hello Ismail,

Thank you for contacting Steam Support.

Free to play games, such as Dota 2 and Team Fortress 2, drop Trading Cards based on your in-game purchasing history. Badges for these titles will not display until you've met the minimum purchase requirement (see below).

If you've made purchases in-game prior to the Steam Trading Card Beta, or if you purchased TF2 prior to the Free to Play Update, you'll have 4 or 5 drops available for these games.

You'll receive more card drops when you buy items in game, approximately one card drop for every $9 USD spent.

Please note that card drops will not be credited for purchases made prior to the beta being activated on your account.

Additionally, the game badges will not appear on your profile unless you have a previous in-game purchase of at least $9 or own a retail/purchased copy of the game.

• yalandan konuşmuş gibi geldi , kafana yatmadıysa TF için üste yazdıklarımı uygula %100 o işlem doğru, Dota2 de ben 30-40 dolardan fazla harcadım kutu mutu ayağına yalnız arkadaşlarım harcamadı o kadar onlara çıkıyor droplar.

Para Tuzağı gibime geldi adam ne diyecekti dilediğin en ucuz itemi seç al mı diyecekti , En azından benim görüşüm böyle İsmail

o 9 dolarlık malzeme aldıkca bir kart düşer demeğe getirmiş ya da Gözümü açamıom yeni uyandım bi ara tekrar bakarım araştırırım.

• ilk defa duydum hocam.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.