Şimdi Ara

Steam Trading Card ?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Borderlands 2 ve Grid 2 içinde varmış ben bu oyunları Single oynasam yine de kart düşer mi yoksa ille Multi maç yapmam mı lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glory2

quote:

Orijinalden alıntı: furcin

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KUBN

quote:

Orijinalden alıntı: AdamınBiriVarmış

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 5 dolar attım steam'e kredi kartıyla dota2 marketinden 0.75 dolarlık bi item aldım rozetler kısmıda tf2 ve dota2 yerini aldı

Tf 2 de almadın mı ?

Henüz almadım zaten geldi oraya tf2de bişey almammı gerek kart düşmesi için?

Aldım hocam premium oldu hesap Kart nasıl düşücek ama çok merak ediyom düşmedi gitti

bende cs go vardı dün bi kart geldi hemen sattım 0.62 usd şuan hesabımda :))

peki satınca yine o kartı çıkarabiliyor musunuz ?

çıkmıyor malesef şuan bir kart daha sattım 1.32 usd var :))

cevabın için sağol bir sorum daha vardı markete koyduğumda sellings listesinde çıkmıyor nedenini biliyor musun ?

satıldıktan sonra çıkar hocam o

yani markete girince üstte selling kısmı var orda gözüküyor.ama oradaki karta tıklayınca açılan o kartın listelemesinde gözükmüyor.yani satın alınabilecekler listesinde görünmüyor.

anladım hocam dün akşam bendede çıkmıyordu orası siteden girince çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Borderlands 2 ve Grid 2 içinde varmış ben bu oyunları Single oynasam yine de kart düşer mi yoksa ille Multi maç yapmam mı lazım?

multi ile bir alakas oldugunu sanmıyorum cünkü bende hl2 vardı tek single ile kartlar düştü
  • Steam Trading Cards
    Türkçesi Buhar Ticaret Kartları ve bu kartlar steam tarafından belirlenen oyunlar aracılığı ile verilir. Örneğin TF2 oyununda toplamda 9 karakter bulunmaktadır. Oyun size çevrimiçi olduğunuz süre içersinde 9 karttan sadece 5 tanesini verir. Bu kartlar hepsi aynıda olabilir değişikte tamamen şans meselesi. Diğer kalan kartları ticaret veya steam pazar aracılığı ile satın alabilirsiniz. Toplanan kartlar steam'de işlenir ve size o oyuna ayit bir rozet verir. Her rozet 5. seviyeden fazla işlenemez. İşlediğiniz 1. seviye rozet için 100XP 2. 200XP 3. 300XP 4. 400XP 5. 500XP olmak üzere sıralanır. Bu toparladığınız XP puanları steamde seviye atlamanıza yardımcı olur. Ayrıca işlemeler sonucunda size sohbet alanında kullanabileceğiniz oyun ikonları ve profiliniz için oyunlara ayit arkaplanlar hediye eder. Bu kartları ister satın ister işleyip kullanın. Size gelen arkaplan ve ikonlarıda pazar aracılığı ile satabilirsiniz. Kısacası bu Steam Trading Cards olayı steam pazarının satışlarının düşmesinin ardından tezgahlanan bir para tuzağıdır. 5 kart veriyor kalan 4 kartı sana para ile aldırıyor :) daha fazla bilgi içinwww.tf2turkiye.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bu arada hatırlatayım kartlar TF2 ve DOTA2 'de sadece Premium üyelere düşer. Diğer oyunlar para ile alındığından zaten Premium olduğunuzda sorun teşgil etmez. DOTA2 Beta da kart düşmez, sadece mağazadan satın alınan DOTA 2 den düşer.

Saygılar, Sevgiler SeRHaT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guazy -- 4 Temmuz 2013; 14:53:48 >

• Tüm takas kartlarınız değerlendirilir :p
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.