Şimdi Ara

game card ile ilgili bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün gittigidiyordan game kart satın aldım. Oyuna yükledim ve hiç bir sorun yoktu. Fakat bugün dc yedim ve oyuna girmeye çalıştığımda prepaidin süresinin dolduğu yazıyordu. Ticket filan açtım bana verdikleri cevap bu:

Greetings

Thank you for contacting us. I can see from your account that someone else paid for your pre-paid gamecard so I would a.dvise (a.dvise sözcüğünü forum engelliyor :) ) you to contact them as there appears to be a problem with the purchase. I can only disscuss the payment with the account that made the transaction so get your friend to contact us and we will try to help if we can.

If you have any questions in the future, please don't hesitate to contact us again.

İngilizcem pek iyi olmadığı için sizlere danışmak istedim. Alışveriş yaptığım satıcıylada iletişime geçmeye çalışıyorum fakat henüz cevap vermedi. Bende daha önce böyle bir sorun yaşayan varsa onlara danışmak istedim. Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maaday Kara -- 7 Ekim 2011; 17:06:36 >

• bununla ilgili bir hafta kadar önce de sorunlar yaşandı ve burada konular açıldı arkadaşım. öncelikle geçmiş olsun. bildiğim kadarıyla yapabileceğin hiçbir şey yok. sadece bundan sonra ya battle.net üzerinden kredi kartıyla al sürelerini ya da gittigidiyor.com daki çok uzun süredir satış yapan dükkanlardan al (örn.: sanal saray)...tekrar geçmiş olsun...
  • boşa uğraşma cevap vermez o satıcı.malesef dimyata pirinçe giderken eldeki bulgurdan olmuşsun

2 3 tl ucuz diye tanınmadık adamlardan alışveriş yapmayın diye çok söylendi forumda.

satış ve memnuniyet oranı yüksek satıcıları tercih edin.geçmiş olsun
  • @celades aynen dediğin gibi oldu sanırım dostum. Peki bi sorum daha olacak. Acaba gittigidiyor para iadesi yapar mı bu konuda?
  • Saticinin ismi nedir? Baska alacak kimse varsa almasin?
  • İsmi "dukkan78". Hala bir cevap bekliyorum. Eğer olumlu bir durum olursa burdan belirticem.
  • malesef aynen dediğim gibi olmuş.adamın sadece 8 işlemi var ve işlemlerin hepsi 2 günlük ki zaten adam henüz 4 günlük satıcı.satıcıyı bekleme direk GG ye şikayet et adam dolandırıcı diye.
  • Gittigidiyor yönetimiylede konuştum adama yönlendiriyor onlarda. Biraz daha bekleyin cevap verir diyorlar. Bu arada da adam hala satışa devam ediyor.
  • Arkadaşlar satıcı yeni key gönderdi. Umarım bu keyde de bir sorun çıkmaz.
  • arkadaşlar dükkan78 isimli satıcı gittigidiyor'da yeni prepaid satışı yapmaya başladı yorumları okuduğum kadarıyla müşteriler geç teslimattan söz ediyor ayrıca 1-2-3 aylık oyun süresi satıyor. kimseyi karalamak niyetinde değilim, ancak alırken düşünün dikkatli olun arkadaşımızın başına gelmiş. bu işi hakkıyla yapan insanlara lafım zaten yok. bildiğiniz ve güvendiğiniz yerlerden satın alın
  • Geçmiş olsun dostum yaklaşık 3 ay önce aynı durum benimde başıma gelmişti gg'den başka bir satıcıdan almışdım dolandırıcı çıkmıştı adam.Bu tür satıcılara dikkat etmek lazım ben gg'de sanalsaray'dan uzun süredir alışveriş yapıyorum hiç bir problem yaşamadım şimdiye kadar ve çok hızlı gönderiyorlar bilgileri.
  • Arkadaşım o gelen yeni kodda muhtelemelen bozuk çıkacaktır bu yeni ismi (dukkan78) ile satış yapan muhtemelen ben ve benim gibi birkaç kişinin satın aldığı (wcarea) adlı kullanıcı şimdi yeni isimle aynı ürünleri, teslimat süreleri hatta sloganı bile aynı hatta ürünün teslimatında yaşanan gecikmeler bile aynı şekilde satış yapıyor .Buda gg nin hiçbir yaptırımının olmadığını gösteriyor hesabın yine kapanırsa mesaj atıcaksın gg a onlarda diyecek satıcının satışlarını durdurduk falan filan kullanıcı yine açacak başka bi üyelik ve buşekilde sürecek yakında olumsuz yorumları görebilirsiniz hesabım dondu blizzzard satıcı ile görüş dedi falan filan .
  • gg ni yapabileceği tek şey dolandırıcıyı banlamak olur(gerçi onu bile yapmıyorlar) para iadesi çok zor çünkü siz onay verdikten sonra para kullanıcının hesabına geçiyor.o saatten sonra da geri alınmaz heralde para
    ancak burda dolandırılanların da kabahati var. 1 2 tl için binlerce alışverişi olan satıcılar yerine adı sanı duyulmamış yeni satıcıları tercih ediyorlar.kar yapamayım derken zarar ediyorlar.
    hatta şimdi bu arkadaşın banlanma riski bile var eğer bu girdiği kod da sahte çıkarsa banlanabilir
  • 2 aylık gamecard 45tl, yorulma.com da..
  • oyuna yükledin ve sonradan iptal olduysa çok ilginç bir durum. acaba senden sonra birisi ispatlı kartı gösterip şikayet mi etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

oyuna yükledin ve sonradan iptal olduysa çok ilginç bir durum. acaba senden sonra birisi ispatlı kartı gösterip şikayet mi etti.

Hayır öyle bir şey değil bu adam key oluşturuyor sana veriyor sende girince problemsiz bir şekilde süre hesabınıza ekleniyor ve 24 saat sonra o key için ödeme onayı alınmadığından key iptal oluyor hesap frozen a düşüyor anladığım kadarı ile dinamik key olusuyor ve ödeme süresi var bu süre içinde ödenmezse key iptal oluyor ben satın aldım hatta oynadım bile fakat ertesi gün hesap donduruldu blizz e sorduğumda key iptal oldu dedi kısacası keyi alıyorsun oyuna giriyorsun adama parayı gönderiyorsun (gg den bahsediyorum) 1 gün sonra pat hesap donuyor sonrasında gg ödeme yapmasaydınız diyor ve olan sana oluyor.

• Evet arkadaşlar maalesef bu adamın gönderdiği 2. keyde iptal oldu. Gittigidiyor ile konuşuyorum aynen yukarda arkadaşın dediğini diyorlar. Satıcının para transferi durdurulmuştur, sizinle iletişime geçmesi için mail gönderilmiştir vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: port_fire

quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

oyuna yükledin ve sonradan iptal olduysa çok ilginç bir durum. acaba senden sonra birisi ispatlı kartı gösterip şikayet mi etti.

Hayır öyle bir şey değil bu adam key oluşturuyor sana veriyor sende girince problemsiz bir şekilde süre hesabınıza ekleniyor ve 24 saat sonra o key için ödeme onayı alınmadığından key iptal oluyor hesap frozen a düşüyor anladığım kadarı ile dinamik key olusuyor ve ödeme süresi var bu süre içinde ödenmezse key iptal oluyor ben satın aldım hatta oynadım bile fakat ertesi gün hesap donduruldu blizz e sorduğumda key iptal oldu dedi kısacası keyi alıyorsun oyuna giriyorsun adama parayı gönderiyorsun (gg den bahsediyorum) 1 gün sonra pat hesap donuyor sonrasında gg ödeme yapmasaydınız diyor ve olan sana oluyor.

anladım şimdi. bu tarz bir dolandırıcılık olayı düşünmemiştim hiç. ne adamlar var.

• Bu arkadaslar beni de dolandirdi...Allah'a havale ediyorum kendilerini...

Biraz benim de salakligim ne yazik ki...Ucuz diye her seye atlamamak lazim....
  • Geçmiş olsun arkadaşım bende 2 hafta önce aynı elemandan ozaman ismi wcarea idi 90 günlük almıştım gitti para yapacak birşey yok ben ilk defa aldım ve böyle bir olay geldi başıma umarım bir daha açtırmazlar artık eskisi gibi kredi kartımla alıyorum prepaid den soğudum resmen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.