Şimdi Ara

Game Dev Tycoon (2013) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
3
Favori
37.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu orjinal almak gerekiyor değil mi? Nereden alabilirim oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Oyundan sıkılmaya başladım.Tatil sonrası yaptığım her oyun en az 7.5 puan aldı.

En son yaptığım Süperkahraman/Aksiyon oyunu 65m sattı. bana düşen para ise 105 milyon

Her yaptığım oyunda 30-100m arası kâr edince pek zevki kalmadı

Düzenleme:
    Son oyunum PC'ye Transport/Sim
    9.5 puan aldı.
    Top sale rank #1
    Satış 199m
    Gelir 193m

Toplam fanım 1 Milyon oldu

Hocam bana biraz taktik verebilir misin? Y17 deyim ve oyunlarım 5 ortalamayı geçmiyor Lütfen yardım et. 5.5M para var. 19K fan

Game Dev Tycoon Wiki
    Game Development
    http://gamedevtycoon.wikia.com/wiki/Game_Development
    bu wikide cok yuksek kaynak var incele , elamanlarini mutlaka tatile yolla.Gelistirme yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

En son yaptığım Süperkahraman/Aksiyon oyunu 65m sattı. bana düşen para ise 105 milyon

Düzenleme:
    9.5 puan aldı.
    Top sale rank #1
    Satış 199m
    Gelir 193m

Hocam bana biraz taktik verebilir misin? Y17 deyim ve oyunlarım 5 ortalamayı geçmiyor Lütfen yardım et. 5.5M para var. 19K fan

Game Dev Tycoon Wiki
    Game Development
    bu wikide cok yuksek kaynak var incele , elamanlarini mutlaka tatile yolla.Gelistirme yap.

Hocam para az olduğu için bir tek ben çalışıyorum Son gerizekalıca bir hamleden sonra 2.5M para kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bu oyunu orjinal almak gerekiyor değil mi? Nereden alabilirim oyunu?

Sitesinden mi aldınız sizler oyunu?
  • quote:

quote:

quote:

Düzenleme:
    9.5 puan aldı.
    Top sale rank #1
    Satış 199m
    Gelir 193m

Game Dev Tycoon Wiki
    Game Development

Hocam şirket inanılmaz bir şekilde uçuşa geçti Her oyun en az 2M satıyor ve en az 10M para geliyor. Hatta az önce yaptığım oyundan 24M geldi, 80M para birikti Allah razı olsun.

++++++++
    Geliştirilen 30 Yılı bitirdim, inşallah bir 50 Yıl daha eklerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 16 Mayıs 2013; 16:30:15 >

• Game Dev Story'den alıntı bir oyun (Alıntı dedim çakma la çakma) Ama bütün övgüler ona 30 yıl yetmiyor. 4 Saate bitti oyun. Wikipedi'de okumuştum oyunun yapımcısı torrentini kendi eliyle koymuş.Yalnız bir yerden sonra oyununuzu korsan alıyorlar batıyorsunuz diyormuş batıyor muşsunuz. Neyse genel olarak güzel. Eğer verdiğim bilgi yukarıda varsa kusura bakma çok uzun geldi :D
  • Oyunu korsan edinirseniz bir şeyden sonra Patron oyunumuzu çok kişi oynasada onu yasal yollardan almak yerine kırılmiş sürümünü indirip çalıyorlar.Eğer böyle devam ederse batıcaz diyor.İnceden ayar veriyor yani :)

• Oyun çok hoşuma gitti! Önümüzdeki ay bu oyunu arşivime ekleyeceğim!
  • quote:

Düzenleme:
    9.5 puan aldı.
    Top sale rank #1
    Satış 199m
    Gelir 193m

Aynen benimde Transport/Sim oyunlarım hep çıkış oyunlarım olmuştur. Ama sizinki kadar kar yapamadım en son 18m kar elde ettim 24.yılda transport/sim den. E3 oyun fuarına katıldım global kapmanya başlattım yinede çok büyük kar getirmedi. Bu tarz başka güzel kombinasyonlar varmı? Dungeon/RPG deniyorum diablo tarzı ama oda tutmuyor nasıl tutmaz ya tutması lazım. Medieval strategy de iyi gidiyor seri olarak.

• Mmo ve aaa oyun nasil yapiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

Mmo ve aaa oyun nasil yapiliyor

Lab kurucaksın.Labıda elamanları geliştirerek kuracaksın.Baya maliyetli iş yalnız kasanda fazla paran yoksa bulaşma
  • quote:

quote:

Lab kurucaksın.Labıda elamanları geliştirerek kuracaksın.Baya maliyetli iş yalnız kasanda fazla paran yoksa bulaşma

Elemanları geliştirirek ne demek istedin.Su anda bir tek kendimi geliştirip level desing yaptım.Diğerlerini ne yapsam lab kurabilirim ve nerden kurabilirim ?
  • quote:

quote:

quote:

Elemanları geliştirirek ne demek istedin.Su anda bir tek kendimi geliştirip level desing yaptım.Diğerlerini ne yapsam lab kurabilirim ve nerden kurabilirim ?

Diğerlerinide o şekilde geliştir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Diğerlerinide o şekilde geliştir.

Ben dahil 7 kişi var ama orda yapabileceğim 9 şey var o nasıl olacak ?

• Bende şimdi oyunu aldım. Akşam başlayacağım bakalım, oldukça merak ediyorum...

Oyunda tutorial tarzı bilgiler var mı? Öğrenmesi kolay mı yani?
  • quote:

Bende şimdi oyunu aldım. Akşam başlayacağım bakalım, oldukça merak ediyorum...

Oyunda tutorial tarzı bilgiler var mı? Öğrenmesi kolay mı yani?

Tutorial vardı sanırım,Zaten öylenmesi aşırı kolay, arayüzde basit hemen oynamaya başlarsın.Ben oyunu bitirdim ve zevk almayaya başladım.Biraz zaman geçsin steam'e çıktığında tekrar başlıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

Şurada güzel taktikler var tavsiye ederim.

Game Dev Tycoon Wiki
    Game Development

İşime yaradı.Sağolasın.

• Bazı firmalar tek bir tür üzerine yoğunlaşıp büyür. Hep devam oyunları çıkarır ama bu oyunda bu taktik tutmuyor nedense...
  • quote:

Bazı firmalar tek bir tür üzerine yoğunlaşıp büyür. Hep devam oyunları çıkarır ama bu oyunda bu taktik tutmuyor nedense...

arka arkada Fantasy RPG-Medivial RPG yaparak 4-5 kez farklı adlarda oyunlar çıkarttım ve puan olarak 7+ gibi para olarakta başlarda olduğumdan 500 bin kadar kazandırdılar...

baya bi ilerleme kaydettim. kendi konsolumda çıktı oyunda yapıyorum. 6 adamım var. hepsi belli yerlere yoğunlaşmış durumda. 32 yıldayım. akşama bir iki SS atarım
  • yükleyip biraz oynadım fakat çok kafa yoruyor. sıkıyor bi süre sonra.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.