Şimdi Ara

Game Dev Tycoon (2013) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
3
Favori
37.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Game Dev Tycoon: Oyun Geliştirme Simülasyonu

Game Dev Tycoon, 2013 yılında Greenheart Games tarafından geliştirilen, bağımsız bir oyun geliştirme simülasyonudur. Oyun, oyun geliştirme endüstrisinin temellerini öğreten kapsamlı bir deneyim sunar.

Oyuncular, bir oyun geliştirme stüdyosu kurmaktan sorumludur. Stüdyolarını yönetmeli, oyunlar geliştirmeli, pazarlamalı ve yayınlamalıdırlar. Oyun, oyun geliştirmede çeşitli yönleri kapsar, bunlar arasında şunlar bulunur:

• Oyun Tasarımı: Oyun konseptini, özelliklerini ve türünü belirleyin.
    • Geliştirme: Oyunu programlayın, sanat varlıkları oluşturun ve müzik bestelemek.
    • Pazarlama: Oyununuzu tanıtın, incelemeleri yönetin ve hayran kitlesi oluşturun.
    • Yayınlama: Oyununuzu dijital platformlarda veya fiziksel ortamlarda yayınlayın.

Game Dev Tycoon, oyun geliştirme sürecini simüle eden karmaşık mekanikleriyle övülmektedir. Oyuncular, başarılı bir oyun geliştirme stüdyosu kurmak için çeşitli taktikleri ve kombinasyonları kullanabilirler.

• Araştırma ve Geliştirme: Oyuncu eğilimlerini araştırın ve gelecekteki oyunlar için yenilikçi fikirler geliştirin.
    • Güçlü Ekip: Yetenekli programcılar, sanatçılar ve müzisyenler işe alın ve onların becerilerini oyun geliştirme sürecinde kullanın.
    • Akıllı Yatırımlar: Stüdyonuzu yükseltmek, yeni teknolojilere yatırım yapmak ve oyunlarının pazarlamasını desteklemek için gelirini akıllıca kullanın.

Game Dev Tycoon, oyun geliştirme endüstrisine ilgi duyan herkes veya simülasyon oyunlarından hoşlananlar için mükemmel bir seçenektir. Oyun, oyun geliştirme süreci hakkında değerli bilgiler sunar ve oyunculara bir oyun geliştirme stüdyosunu yönetmenin heyecanını yaşatır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vay canına Kairosoft ders almış demek ki :) Telefonda uzun dönem oynadım hatta sadece kairosoft firmasının yaptığı oyunları edindim(fanboy gibi bir şey olduk :D) fakat bilgisayar versiyonu daha gelişmiş duruyor

Ekleme : Bildiğim kadarıyla bir bilgisayar versiyonu vardı.Windows 8 için özel çıkarılmış ve ms store'da 10 dolar gibi bir fiyata satılıyordu

Ekleme 2 : Linke bakmamıştım.Şimdi steamada geliyor demek sonunda oynayabilicem bilgisayarda ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 1 Mayıs 2013; 6:15:17 >
  • Ben oynuyorum baya eğlenceli oyun mature kesim için fantasy adventure yaptım bütün dergilerden 10-9 puan falan aldı baya bi sattı İlerde yeni ofise çıkıp çalışan alıyorsunuz konferans falan düzenliyorsunuz baya derin bi oyun ve geliştirilebilir mesela yaptığımız oyuna DLC falan getirebilsek. Bide Research ları iyi açın yeni Oyun Motoru yapınca herşeyden ekleyin oyuna göre seçersiniz mesela yarış oyununa gamepad, whell vs.
  • Oyunu oynadım,işsizliğimden dolayı bir günde bitirdim Güzel bir oyun vakit geçirmek için tavsiye ederim.
  • Bende burada yazanları okuyup windows mağazasından satın aldım. oyun basit grafikler ve basit bir motora sahip olsada verdiği eğlence ve zorluk seviyesiyle parasını hakediyor bence. pişman olacağınızı düşünmüyorum
  • Türkçe dil seçeneğide olur umarım.
  • Güzel oyun ( şu ege olmasa ne yapacaktınız )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakında bi arkadaş türkçe yamasını cıkarcaktı bekliyoruz bakalım
  • Tamamen "Game Dev Story" çakması bir oyun. Kazandıkları hiç bir para hakları değil.
  • bence çok iyi bir oyun oburkuler de oyunlarına sahip çıkıp daha da ilerletseydiler... 7.99 doların her sentine değdi.
  • Çok zevkli gerçekten.
  • bu oyun windows XP de çalışıyor mu?
  • baya geliştim rank 1 fln gidiyodum sonra oyunlarımı beğenmemeye başladılar holding battı
  • egenin türkçe yamayı tamamlamasını bekliyorum oynamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago06

baya geliştim rank 1 fln gidiyodum sonra oyunlarımı beğenmemeye başladılar holding battı

http://www.greenheartgames.com/2013/04/29/what-happens-when-pirates-play-a-game-development-simulator-and-then-go-bankrupt-because-of-piracy/

Bundan olabilir mi?

Eğer oyunu korsan olarak indirirseniz bir süre sonra oyunlarınız beğenilmemeye başlıyor ve batıyorsunuz. Oyunun korsan versiyonunu değiştirerek yapımcılar kendileri yüklemiş internete böyle bir işlev koyarak.

• Windows Store dan oyunu alanlara oyun Steam e eklenince key vereceklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

quote:

baya geliştim rank 1 fln gidiyodum sonra oyunlarımı beğenmemeye başladılar holding battı

http://www.greenheartgames.com/2013/04/29/what-happens-when-pirates-play-a-game-development-simulator-and-then-go-bankrupt-because-of-piracy/

Bundan olabilir mi?

Eğer oyunu korsan olarak indirirseniz bir süre sonra oyunlarınız beğenilmemeye başlıyor ve batıyorsunuz. Oyunun korsan versiyonunu değiştirerek yapımcılar kendileri yüklemiş internete böyle bir işlev koyarak.

bilmiom bundanmıda oyunların tarzlarını flnda değiştiriyorum belki ondanda olabilir

düzeltmenin bir yolu yokmu yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellon06 -- 9 Mayıs 2013; 1:22:23 >

• quote:

quote:

quote:

Bundan olabilir mi?

bilmiom bundanmıda oyunların tarzlarını flnda değiştiriyorum belki ondanda olabilir

Benim fanlar spor oyunları seviyorsa full spor oyunu üzerine gidiyorum yeni konsol veya pc lerde

• quote:

quote:

quote:

Bundan olabilir mi?

Bir tavsiye vereyim sana. MMO araştırmasını yaptın mı bilmiyorum ama eğer yaptıysan Fantasy/Rpg-Adventure tarzı bir MMO yap 2 yılda bir ek paketlerle besle onu dehşet para kazanıyorsun. Şuan oyunda 50 milyar dolarım var benim oyunu bitirdim diyebilirim kendi konsolumu piyasaya sürdüm kendi konsoluma oyunlar yapıyorum sürekli. İlerde yeni araştırmalar gelir mi bilmem ama uzun zamandır pek bi araştırma gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

quote:

quote:

Bundan olabilir mi?

Bir tavsiye vereyim sana. MMO araştırmasını yaptın mı bilmiyorum ama eğer yaptıysan Fantasy/Rpg-Adventure tarzı bir MMO yap 2 yılda bir ek paketlerle besle onu dehşet para kazanıyorsun. Şuan oyunda 50 milyar dolarım var benim oyunu bitirdim diyebilirim kendi konsolumu piyasaya sürdüm kendi konsoluma oyunlar yapıyorum sürekli. İlerde yeni araştırmalar gelir mi bilmem ama uzun zamandır pek bi araştırma gelmiyor.

Ek paket derken dostum yapmış olduğumuz bir oyuna ek paket ekleyebiliyormuyuz?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.