Şimdi Ara

Game is still in progress hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın forumda yeniyim konuyu nereye açıcağımı bilemedim belki forumda çok geziliyodur diye buraya açtım.

2 gündür oyuna giremiyorum bi sorun çıktı ve hâla devam ediyor format attım , 15 tane farklı hesapta denedim sildim yükledim repair ettim yinede düzelmedi.

http://i.imgur.com/gTiyphX.jpg

Java yükledim, Adobe air güncelledim hâla sorun devam ediyor bi türlü düzelmedi.

Not : Bişey farkettim oyunda 2 gündür sağ altta saatin yanında RiotGames diye ikon geliyordu eskiden ve artık o gelmemeye başladı uygulamalarla ilgili sorun olabilir sistem geri bile yükledim ama yine sonuç yok lütfen yardım edin :/

• Bana bu hata çıktığında modem resetlemiştim düzelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: onslaught23

Bana bu hata çıktığında modem resetlemiştim düzelmişti

Denedim onuda proxy bile değiştirdim ama yine olmadı. Ayrıca 2. olarak not geçiyim PBE ye girebiliyorum ama normal servelra girmiyor Türkiyeden tut, NA ya kadar hiç bi servera giremiyorum dediğim gibi sağ altta uygulamalarda PBE girince RiotGames uygulaması geliyor ama normal clientte gelmiyor.
  • up sorun hâla devam ediyor -_-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febris3

Arkadaşlar kusura bakmayın forumda yeniyim konuyu nereye açıcağımı bilemedim belki forumda çok geziliyodur diye buraya açtım.

2 gündür oyuna giremiyorum bi sorun çıktı ve hâla devam ediyor format attım , 15 tane farklı hesapta denedim sildim yükledim repair ettim yinede düzelmedi.

Java yükledim, Adobe air güncelledim hâla sorun devam ediyor bi türlü düzelmedi.

Not : Bişey farkettim oyunda 2 gündür sağ altta saatin yanında RiotGames diye ikon geliyordu eskiden ve artık o gelmemeye başladı uygulamalarla ilgili sorun olabilir sistem geri bile yükledim ama yine sonuç yok lütfen yardım edin :/

Görevi sonlandırıyorum , tekrar giriyorum Sorun kalmıyor , clienti yenile , git bir cafeden Usb'ne clienti çek oyle dene sorun çözülebilir

• Bazen bendede oluyor bu sorun.Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettuzlusu -- 16 Mart 2013; 20:41:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: Febris3

Arkadaşlar kusura bakmayın forumda yeniyim konuyu nereye açıcağımı bilemedim belki forumda çok geziliyodur diye buraya açtım.

Görevi sonlandırıyorum , tekrar giriyorum Sorun kalmıyor , clienti yenile , git bir cafeden Usb'ne clienti çek oyle dene sorun çözülebilir

Ben de indirdiğim client vardı. Sildiğimde ondan falan yükledim baştan beri duran. Dediğin gibi deniyim aklıma yattı yeni client indirip. Teşekkürler

• bu sorun bendede vardı ne yaptıysam duzelmedı format atmıştım öyle çözülmüştü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.