Şimdi Ara

GTA SA VE FIFA 14 HATA download failed because you may not have purchased this app

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
30.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonra nasıl yaptım bilmiyorum GTA da oyunu açtım,telefondan kaydolamadım bilgisayardan kaydoldum Sing İn e tıkaldım , yuvarlak yüklenme işareti çıktı sonra attı.Hep böyle oluyor.
    Nasıl çözebbilirim?

• Data veya obb dosyasını ykle dostum tele
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Data veya obb dosyasını ykle dostum tele

İlkten sd karta yoktu,sonra Android klasörü kurdum içine Data ve Obb klasörleri açtım.Obb ye attım datayı apk yı kurdum bu hatayo veriyor.
     GTA SA VE FIFA 14 HATA download failed because you may not have purchased this app

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Gök Börü -- 25 Ocak 2014; 11:07:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek bilgi vermemişsin ama açıklamaya çalışayım ben. Apk leri kaldır başta ve tekrar yükle (Yükledikten sonra sakın açma oyunu) . Daha sonra obb klasörüne oyunun datasının at ve wifi kapayarak oyunu aç .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddarth -- 25 Ocak 2014; 11:08:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyodwa

Pek bilgi vermemişsin ama açıklamaya çalışayım ben. Apk leri kaldır başta ve tekrar yükle (Yükledikten sonra sakın açma oyunu) . Daha sonra obb klasörüne oyunun datasının at ve wifi kapayarak oyunu aç .

Böyle yaptım ama ilk obb ye datayı attım ondan sonra apk yı kurdum.Farkeder mi?

• Öyle çalışmadığına göre yeni sürüm bulmanız lazım sanırım. Siz yeni sürümü denemeden önce birde benim dediğim gibi yapmaya çalışın olmazsa yardımcı olmaya çalışırım .
  • quote:

Öyle çalışmadığına göre yeni sürüm bulmanız lazım sanırım. Siz yeni sürümü denemeden önce birde benim dediğim gibi yapmaya çalışın olmazsa yardımcı olmaya çalışırım .

Peki teşekkürler.Özel mesaj atsam olur mu?

• Tabi olur. Seve seve ilgilenirim.
  • quote:

Tabi olur. Seve seve ilgilenirim.

Dediğinizin aynısını yaptım olmadı buradan ileri gidemedim

Şimdi aynısını başka apk ile denedim yine aynı durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Gök Börü -- 25 Ocak 2014; 11:51:03 >

• Oyunun data ve apk'sini ana dizine atın ve teamviewer yükleyin ben buradan yardımcı olabilirim.
  • Telefonun modeli ney ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

Telefonun modeli ney ?

Xperia SP

• Hocam ya siz yanlis yapiyorsunuz yada sp cift cekirdek oldugu icin kaldirmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

Hocam ya siz yanlis yapiyorsunuz yada sp cift cekirdek oldugu icin kaldirmiyor

Kaldırmıyor mu?
    Yoksa desteklemiyor mu?

• Daha dogrusu prof oyunlar cift cekirdegi desteklemiyor ama sp yi bilmem bi ara bende sp yi cok istiyordum

• Arkadaşlar ben oyunun apksini kurdum sonra sdcard/android/obb datayi buraya kopyaladim ama yine ayni hata veriyor bir yardımcı olur musunuz ?...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_3560

Arkadaşlar ben oyunun apksini kurdum sonra sdcard/android/obb datayi buraya kopyaladim ama yine ayni hata veriyor bir yardımcı olur musunuz ?...

beyler dosyaları doğru kurarsınız sorun olmaz bu iki oyun bendede var internetten indirdim

• Olmuo bilader denedim

• Bende Denedim olmadı en iyisi satın almak
  • Arkadaşlar oyunu kurarken yanlış yaptığınız belli bana pm atın yardım edim ayrıca oyuna para mı verilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.