Şimdi Ara

Game Master Hacker Kapışması (Login Server Connection Failed İle İlgili)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ares’ teki hacklenmis klanlarla ilgili en uzucu olayi duydum. Hatta bu klanlarin en son oyunda goruldukleri zamanki konusma kayitlari bile bende var.

Ne gordugumu biliyormusunuz? Bir hacker Ares’in en iyi klanlari Ingilizce konustugu icin huysuzluk yapiyor ve Ares’te Ingilizce konusan klanlarin bir numara olmamasi gerektigini soyleyerek bu klanlarin top 10 ‘a girmesini onlemeyi kendine gorev ediniyor.

Soz konusu hacker bu forumlari okur mu bilmiyorum ama onun icin hazirladigim bir mektubu birisinin ona iletmesini istiyorum. Bu, ayrica Turkce forumlarda da yayinlanacaktir.

Sevgili Hacker ,

Bu dunyada ilerleyebilmek icin birilerinin basari gostermesi . gerekiyor. Kendisini yukseltmek icin digerlerinin emegini cignemesi degil. Eger sinirin nedeni, kendi klaninin Ares’te 1 numara olmamasi ise, sana tavsiyem su andaki top klanlardan daha iyisini yaparak bu seviyeye gelmen. Senin kendi kabiliyetsizliginle ugrasma ve basarili olmaya calisma yontemin bencil , sonuk ve de sacma sapan. Tipki kendin gibi.

Ben Knight Online’i yoneten firma icin calisiyorum. Ve senin gibi benim de gorevlerim var. Eger Ares’te dagilan baska bir klan daha olursa, bu klanlarin hacklenmeden onceki NP’ lerinden daha fazlasina sahip olmalarini saglayacagim. Ve onlara senin zavalli klaninla aranizdaki farki artirabilmeleri icin butun NP artirma scrollarini verecegim.

Cabalarin, zarar vermeye calistigin klanlara iyilik yapmaktan baska hicbir ise yaramayacak. Ne kadar zavalli ve de komik, sence de oyle degil mi?

Sen kotusun! Ve senin hangi klanda oldugunu buldugum anda o klani dagitacagim. Klandaki butun karakterleri level 1’e ,experienceleri negatife indirip butun esyalarinizi silecek ve kasanizi kitlenmis . acemi esyalariyla dolduracagim.

Knight Online benim! Sen de benim dunyamin icindesin. Ares serveri bana 50 adim kadar uzakta ve sen oradaki ve datalardaki kucucuk bir lekesin .Senin yapmaya calisitiklarin ve yetkin olan seyler gucsuz ve kizgin bir adamin zavallica cikan seslerinden baska hicbir sey degil. Eger istersem oraya gelir senin olan herseyi kapatirim.

Ben senden daha gucluyum, seni mahfederim. Eger yapamayacgimi dusunuyorsan, bazi yontemlerin veya gizli becerilerin oldugunu saniyorsan yaniliyorsun. Sunu bil ki GM’in gucunun 1 grami bile sende yok ve ben GM’den bile daha cok yetkiliyim. Sen kaybedeceksin ve cok kotu bozguna ugrayacaksin.

Sartlar bunlar. Eger sacma sapan gorevini devam ettirmek istiyorsan simdi basina neler gelecegini biliyorsun.

Linus

Hackerin Cevabi

Merhaba Linus ..

Ben hacker mektubu yazdığın kişi ... Badcompany , Phorepsy , Vindictive , ruthless ve bunun gibi birçok clanı değersiz kılan , Oyunda su anda kadar 37 Yabancıya oyunu bıraktıran kişiyim

Konuşmak istersen msn adresini özel msj olarak at

Not son tehdidin bana güç verdi artık daha hızlı çalışacağım , senin dediğin gibi ben snein veri tabanındaki lekeyim ama beni çıakrtmak için çok uğraşacaksın vede çok kişi oyunu bırakacak

Ares düşecek , düzen değşecek k2 zarar edicek ve siz bunun önüne geçemiyeceksiniz ... buna başladınız bile

Rollback atarken masın insanlarıda banlyıorsunuz 1 kişiyi kurtarıcaz derken dün 4 eski palyerınızı banlayıp oyunu bıraktırdınız bu boyle sürüp gidicek elbet bir gün durucam ama o zaman kadar Ares Biticek ....

Rollback atamadıklarınızda dahil , Ben sana yapışmış bir lekeyim ve çıkmayacağım direneceğim ben sizin zayıf yanlarınızı kullanıyorum senin zayıflığını , senin paranı gücünü senin bilgilerini veri tabanının yedeklerini sana karşı kullanıyorum

Seni Seviyorum Linus , benimle rekabet et , beni izle beni temizlemeye çalıs , Ama bunu yapıcaksın ama yaparkende ares in düşüşünü izleyeceksin , Onlarca oyuncunun sana yolladıkları yardım pmleri arasında boğlurken çaresizliğini göüceksin

Bu daha başlangıç ..

Hacker

http://www.knightonlinearea.net/oyun-ici-f35/k2-nin-en-buyuk-yoneticilerinden-biri-linus-un-yazisi-yorumsuz-t69215.html

No Comment

Acaba Gerçekmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metergalesia -- 27 Nisan 2009; 1:38:31 >

• Malesef inanmak istemesem de gercek. Resmi sitede hem Ingilizce hem Türkce olarak ulasabilirsiniz bu cocukca ve zekadan yoksunca yazilmis yaziya... Usko gercekten kapanabilir bu kadar akilsiz insanlarla yola koyulduysa. Bu nasil bir egodur ? Nasil bir öfkedir ? Seviyesini diplere cektigi bu yazi ile bence usko tarihinin en kötü dönemine tanik oluyoruz diyebilirim.
  • Linus Vs Hacker olayini ise Hacker acacagi koxp ile havada karada alir ayrica
  • Eğer bu durum gerçekse ve gerçekten böyle bir şey varsa bu durumda hackera kızmak bence anlamsız

Bu oyunu yapan firma bukadar mı çaresiz bu kadarmı güçsüz bir durumda hackera dur demek için böyle bir yola başvurmuş

Eskiler sidik yarışı derler buna

Ben seni döverim sen beni dövemessin ...

Bir şirketi bu kadar kötü yönetmeyi nasıl başarıyor bu adamlar anlamıyorum

Bence bu yola başvuran yetkiliyi o anda işten atmaları gerekir

YAZIKLAR OLSUN
  • Cocuklar yapmıo bunların yaptıklarını.Bu arada oyun iptal oldu iice yarın ola hayrola
  • Hacker Arkadası Tebrık Edıyorum Gercektende Knightta Adaletsizlik Var Kafalarına Göre Adam Banlıyorlar... Koxpu Engellemıyorlar...Ya Adam Gibi İş Yaparlar Yada Sonları Yakın :D:D
  • koxp yı sadece exp amaclı kullanırım ama onun dısında yanı base de ve bdw de asla kullanmadım kullanmamda fakat maalesef gecen gun gırdıgım bdw de areste C1ZLAV1T adındakı serefsız yuzunden borderda defalarca oldum ısın kotu yanı ben prıestım uzerımde 6k can var ama s.siz adam ole kops u bana dayadıkı karargahtan benı kendı alanımda vuruyor lanet olsun dedım ve yerden kalkmadım yıne aynı s.siz bu seferde base de yakaladı benı ama orda yatmadım.Yani anlamadıgım su tamam kardesım ko exp kasması en zor onlıne oyunlardan bırısı bu yuzden kopx a ok dıyorum ama savas alanında nıye kops var aslında knıght fırması kops un onune cok cok rahat gecebılır bır cok onlıne oyunda kendı bot sıstemı var bunun en guzel ornegı magıc world onlıne ve daha nıce mmo da bot var hemde oyunun kendı bot u sız ayarlıyor ve bırakıyorsunuz bot kasıyor ve dahada guzelı bu bot sadece exp kasmak ıcın var yanı karsı ırk a atak yok aynı oyunun guzel bırde hack engelleyıcı xtrap gıbı sıstemı var alın ıste buda oyun neden ko yonetıcılerıde kendı bot larını oyuna entegre edıp ıyı bır guvenlık sıstemınıde ekleyıp oyuncuları cıleden cıkaran kopxer larla basetmıyorlar.BEN HERZAMAN DIYORUM HERKEZIN EXP KASACAK ZAMANI YOK OZELLIKLEDE BIZ CALISANLARIN BU YUZDEN KOXP BENZERI BOT OYUNA ENTEGRE EDILMELI VE DE IYI BIR GUVENLIK PROGRAMI BU OYUNA KOYULMALI AMA TUM BU ISTEKLERIMIZI HACK YOLU ILE K2 YE ILETEN TURK HACKERIDA AYAKTA ALKISLIYORUM HELAL ARKADASIM AZ BILE YAPTIN BENCE

• ko ztn bitti biticek... Gem dropları vb. aktiviteler bilerek düzenlenmiyor; çünkü oyunda ne kadar fazla hata o kadar fazla ksn ve cash satışı demek onlar için. Uzun süredir bu taktiği deniyorlar.
    Güvenlik 0 ın altında desem yeridir... Hiç mi eğitimli mühendisleri Gm leri yok.. tabiki var ama işlerine gelmiyor gibi bişeyleri düzeltmek....
    Bu olaylardan sonra değişme kaydedip kaydedemediklerini ileriki günlerde görücez..
  • O yukardaki konuşan insan kimse o yazıyı okuyunca küçükken ettiğim kavgalar geldi aklıma ben seni döverim benim abim seninkini döver sen şöylesin böylesin

YAZIKLAR OLSUN K2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.