Şimdi Ara

Game Of Thrones 8. Sezon ilk bölümü, korsan izlenme rekoru kırdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu mu daha iyi yoksa bre. Bad mi? İzlemeye deger mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar korsan şekilde izleyen varken(ben dahil) HBO nasıl bu kadar bütçe ayırıyor ve kar ediyor anlamıyorum.
  • Yani olması gereken, diziye para verecek değiliz, reklamlardan kazandıkları yeter.
    Bu arada izleyebileceğimiz site tavsiyeleri alayım
  • her sezonun şöyle 2-3 saatlik özetleri yok mu acaba? kim izleyecek bu kadar sezonu baştan.
  • Bu sezon izlediğim korsan sitelerde bile adamlar 1080p çakmıştı cillop gibi takılmadan donmadan izledim bence en mantıklısı netflixten yayınlanması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

Bu sezon izlediğim korsan sitelerde bile adamlar 1080p çakmıştı cillop gibi takılmadan donmadan izledim bence en mantıklısı netflixten yayınlanması.
    sezon 8 icin paylasailir misin siteyi bulamadim bi turlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Sana ne kadar imrensem azdır.Böyle bir diziyi 8 sezonunu üst üste izlemek herhalde orgazmın doruklarını yaşatır.İlk bölümden itibaren takip eden bizlerin hayatı bekleme süreleri ile geçti.Bu dizi başlangıcında üni okuyan adamlar şimdi çoluk çocuğa karıştı

Alıntıları Göster
    Milletin gazına geldim digitürkplay üyeliği aldım 1 aylık, diziyi izlemeye başladım. İlk sezon bitti ikinci sezon da bugün yarın biter. Öyle çok ahım şahım bir dizi olarak görmedim. Çıplaklık rahatsız edecek kadar var. Genel olarak dizi kötü mü değil tabi ki. Şu edjerleri bi büyütelim diğer sezonlar hareketlenir muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.