Şimdi Ara

'Game Of Thrones' *Ana Konu* (Ps3&Pc&X360) 15 Mayıs'ta Raflarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  'Game Of Thrones' *Ana Konu* (Ps3&Pc&X360) 15 Mayıs'ta Raflarda

Geliştirici : Cyanide
    Yayıncı : Atlus ve Focus Home Interactive
    Platformlar : Microsoft Windows , PlayStation 3 , Xbox 360
    Yayın tarihi : Mayıs 15 , 2012
    Tür : Action - RPG
    Mod : Tek oyunculu / Single Player
    Medya / dağıtım Blu-ray Disc , DVD-ROM

Basın açıklmasında oyunun standart bir şekilde 30 olacağı söylenmiş.

quote:

The press release also boasts about “30 hours of gameplay,” but 30 hours of gameplay has become standard

quote:

The game narrates the journey of two characters, a member of the Night's Watch and a Red Priest, which will cross during their adventures the characters and events of A Song of Ice and Fire.

Ekran Görüntüleri

'Game Of Thrones' *Ana Konu* (Ps3&Pc&X360) 15 Mayıs'ta Raflarda 'Game Of Thrones' *Ana Konu* (Ps3&Pc&X360) 15 Mayıs'ta Raflarda
     'Game Of Thrones' *Ana Konu* (Ps3&Pc&X360) 15 Mayıs'ta Raflarda 'Game Of Thrones' *Ana Konu* (Ps3&Pc&X360) 15 Mayıs'ta Raflarda
     'Game Of Thrones' *Ana Konu* (Ps3&Pc&X360) 15 Mayıs'ta Raflarda

Artwork Çalışmaları

Ofiicial site :http://www.gameofthrones-rpg.com/

Yayınlanan Videoları

15 mayıs'ta çıkacak olan action rpg oyununa ait combat systemi anlatan bir video yayınlandı

Game Of Throne : Combat System Trailer

insanlığı kötülükten korumak amacıyla yapılmış buzdan duvarın tanıtıldığı video

Game of Thrones : The Wall Trailer

Game of Thrones : Winter Trailer

Game of Thrones : Violin Cover

Game of Thrones: Riverspring Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 20 Mart 2012; 12:24:15 >

• Hocam sorumluluğunu alabilirsen ana konusunu açsan diyorum çünkü daha oyunun ana konusunu yapmadılar çıkacak nerdeyse.Dizisi ve kitabı muhteşem umarım oyunu da öyle olur combat sistemi dragon age'yi çağrıştırıyor.

edit:teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royer -- 17 Mart 2012; 14:24:29 >
  • dövüş sistemi bana biraz kasıntı gibi geldi. oyun bomba etkisi falan yaratmaz sanmıyorum. gerçi çok az reklamı yapıldı oyunun biraz üstünde durulabilirdi.

bekleneni sunmayacaktır bence. böyle kaliteli dizi/filmlerin oyunları yapılacaksa bence çok sağlam yapılmalı. bekleneni veremediği zaman yapımın kalitesini düşürüyor ister istemez. walking dead'de de aynı durum var. isminden ötürü satacaktır 2 oyunda, ama umarım fos çıkmaz her ikiside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redux. -- 18 Mart 2012; 1:54:39 >
  • Fena değil gibi. Tam istediğim türde RPG oyunu. Ancak oyun motoru ve grafikler için aynı şeyi söylermiyiz bilinmez. Zaman gösterecek.
  • Senaryo ve kitap için oynayacağım ama yine de keşke bir Robb Stark,Arya olabilseydik,hele arya cidden güzel olurdu.Surdan Mors Westfold ve Alester Sarwyck karakterlerini kullanabilecekmişiz sadece,ikisinin de adı ilk 2 kitapta hiç denilebilecek kadar az geçiyor.Hadi hayırlısı bakalım.En azından belki Jon Snow'u görürüz.
  • saat 02:00 itibari ile dizinin 1. bölümünü bitirmiş bulunmaktayım lakin ( bu kelime dizide ençok kullanılan kelime idi ) 1. sezonun sonunda aha dedim istediklerim gerçekleşiyor ve teorilerim doğru oluyor dedim 2. sezon daha başlamamış :((

neyse bakacaz artık bir çaresine , rpg olsunda buzdan olsun :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

saat 02:00 itibari ile dizinin 1. bölümünü bitirmiş bulunmaktayım lakin ( bu kelime dizide ençok kullanılan kelime idi ) 1. sezonun sonunda aha dedim istediklerim gerçekleşiyor ve teorilerim doğru oluyor dedim 2. sezon daha başlamamış :((

neyse bakacaz artık bir çaresine , rpg olsunda buzdan olsun :))

Ben 1. sezon + 2. sezonun kitabını bitirdim 3. kitap daha Türkçe çevrilmedi 2. sezon dizi başladığında 3. kitap çevrilmiş olacak gerçekten muhteşem ve kaçırılmaması gereken bir dizi.Ayrıca şöyle söyleyim kendini karakterlere çok kaptırma sonra çok üzülürsün.
  • Başlık eksik olmuş "Game Of Thrones" olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 18 Mart 2012; 13:11:34 >
  • Onemli soru: oyun tam olarak hangi kitaplar arasinda gececek yoksa oylesine bir.hikaye mi olacak? Sif (spoiler vermemek icin soylemiyorum) onlari gebertmek icin oynarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

Onemli soru: oyun tam olarak hangi kitaplar arasinda gececek yoksa oylesine bir.hikaye mi olacak? Sif (spoiler vermemek icin soylemiyorum) onlari gebertmek icin oynarim.

* 1. kitabı bitirmeyenler bakmasın *

Joffrey'den bahsediyor olmalısın büyük ihtimal Oyun büyük ihtimalle geçmişte ya da 2. kitabın anlattığı zamanda geçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Başlık eksik olmuş "Game Of Thrones" olacaktı

istediğin bir S harfi olsun ayıpsın
    ama senin için ' kullanarak yazdım
    özele saygı konuya devam
  • kesme işareti yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

kesme işareti yok

biliyorum özel istek olduğu için ayırmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 20 Mart 2012; 12:24:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.