Şimdi Ara

Game Of Thrones kitap seti sipariş ettim(Kitaplar geldi SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Game of thrones 1 sene beklemek zulüm geldi artık kitapları almaya karar verdim ilkte tek kitap alıyım dedim sonra baktım 9 tane kitap varmış tanesi 25 tl olan da var 15 tl de işte biraz araştırdım 129 tl ye 9 lu set bulum satılan 11 tl de indirim kuponu var 100 tl üstüne kredi kartıyla sipariş ettim sizce iyi mi yaptım bulduğum en ucuz ve en kaliteli buydu elime ulaşınca kitaplar ss'lerini ekliyeceğim konuya.

Setteki ürünler:

Taht Oyunları

Kralların Çarpışması - Kısım I
    Kralların Çarpışması - Kısım II

Kılıçların Fırtınası - Kısım I
    Kılıçların Fırtınası - Kısım II

Kargaların Ziyafeti Kısım I
    Kargaların Ziyafeti Kısım II

Ejderhaların Dansı - Kısım I
    Ejderhaların Dansı - Kısım II

edit: Kitaplar geldi SS'ler

Ufak tefek kararlıklıklar dışında sorunsuz 1 günde ulaştı

göründüğü üzere gayet okunur şekilde yazılar.

Soruları olan varsa sorabilir çok mutluyum yehu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turboliane -- 22 Nisan 2015; 15:46:12 >

• Hızlıal dan zamanında 90tl ye almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Hızlıal dan zamanında 90tl ye almıştım
    Kitaplar ulaştı beyler konu güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turboliane

Kitaplar ulaştı beyler konu güncel

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun hocam. Kitaplar diziden on kat daha güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

teşekkürler çok heyecanlıyım bakalım bakalım
  • quote:

quote:

teşekkürler çok heyecanlıyım bakalım bakalım

Alıntıları Göster
    Kesinlikle kitaplar kat kat daha güzel diziden , n11'den 110 liraya almıştım bir kaç ay önce. Bir çırpıda okumuştum , bol keyifler sana şimdiden.

• quote:

çok haklısınız
  • Ben de Ekşi meritokrasiden hepsini bedavaya indirdim, zamanı gelince Kindle paperwhite kitap okuyucuya atacağın, normal kitaptan hiçbir farkı yok hatta daha rahat okuyabiliyorsun. Sonuç olarak 110 lira kârdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Ben de Ekşi meritokrasiden hepsini bedavaya indirdim, zamanı gelince Kindle paperwhite kitap okuyucuya atacağın, normal kitaptan hiçbir farkı yok hatta daha rahat okuyabiliyorsun. Sonuç olarak 110 lira kârdayım
    hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontDantes

Ben de Ekşi meritokrasiden hepsini bedavaya indirdim, zamanı gelince Kindle paperwhite kitap okuyucuya atacağın, normal kitaptan hiçbir farkı yok hatta daha rahat okuyabiliyorsun. Sonuç olarak 110 lira kârdayım

Kindle paperwhite'ı bedavaya mı alıyorsun hocam :D her şeyiniz android olmuş zaten sırf diziyi izliyorum diye kitabı aldım normalde kitap okuyan biri değilim inan ne kadar zor oldu bilgisayarı kapatıp kitap okumak.Kitap okuyan insan bilir nasıl bir zevk olduğunu bunun hem değerini hiçbir zaman kaybetmez satabilirim aynı şekilde takas edebilirim başka kitapla sırf kar'a gircem diye bu kadar şeyden mahrumsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turboliane -- 22 Nisan 2015; 21:42:05 >

• quote:

quote:

Kindle paperwhite'ı bedavaya mı alıyorsun hocam :D her şeyiniz android olmuş zaten sırf diziyi izliyorum diye kitabı aldım normalde kitap okuyan biri değilim inan ne kadar zor oldu bilgisayarı kapatıp kitap okumak.Kitap okuyan insan bilir nasıl bir zevk olduğunu bunun hem değerini hiçbir zaman kaybetmez satabilirim aynı şekilde takas edebilirim başka kitapla sırf kar'a gircem diye bu kadar şeyden mahrumsun

Alıntıları Göster
    diziyle kitap bayağı farklı olmaya başladı ilk sezondan sonra

• İlk 3 kitabı sipariş ettim ben de. Dizide adını duymadığım baya karakter varmış sanırım kitapta alışırım umarım bu isimlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theodore bagwel

quote:

Kindle yi 350 liraya aldım da şuana kadar Kindle üzerinden okuduğum kitapları tek tek kitapçıdan satın alsaydım rahatlıkla 1000 lirayı geçerdi.

Kitap okuyan insan nasıl zevkli olduğuna değil aldığı verime bakar. İlla bilgi demiyorum sanatsal olarak bir romandan haz almışsan o da bir verimdir.

Kabul edelim matbaa çağı son demlerini oynuyor tıpkı birkaç asır önce matbaaya nasıl karşı çıkılıyorsa bu devirde de elektronik kitaplara karşı çıkanlar var ama hiç şüphesiz elektronik kitapların galip gelecek olması bir gerçek.

Bir de normal kitabın elektronik mürekkep teknolojili e kitaplardan daha iyi olduğunu savunanların sürekli "Kitap kokusu" denilen şeyi örnek gösterilerini anlamıyorum. Yahu sen zaten kitabı kitap kokusu için okuyorsan okusan nolur okumasan n'olur? Her anlamda e kitap okuyucu daha rahat, daha ekonomik daha pratiktir. Gözü de bozmadığına göre niye bunu tercih etmeyeyim?

• quote:

quote:

quote:

Kindle yi 350 liraya aldım da şuana kadar Kindle üzerinden okuduğum kitapları tek tek kitapçıdan satın alsaydım rahatlıkla 1000 lirayı geçerdi.

Kitap okuyan insan nasıl zevkli olduğuna değil aldığı verime bakar. İlla bilgi demiyorum sanatsal olarak bir romandan haz almışsan o da bir verimdir.

Kabul edelim matbaa çağı son demlerini oynuyor tıpkı birkaç asır önce matbaaya nasıl karşı çıkılıyorsa bu devirde de elektronik kitaplara karşı çıkanlar var ama hiç şüphesiz elektronik kitapların galip gelecek olması bir gerçek.

Bir de normal kitabın elektronik mürekkep teknolojili e kitaplardan daha iyi olduğunu savunanların sürekli "Kitap kokusu" denilen şeyi örnek gösterilerini anlamıyorum. Yahu sen zaten kitabı kitap kokusu için okuyorsan okusan nolur okumasan n'olur? Her anlamda e kitap okuyucu daha rahat, daha ekonomik daha pratiktir. Gözü de bozmadığına göre niye bunu tercih etmeyeyim?

Evet hayatımızın her yerinde teknoloji kullanmalıyız da ama sen git babana her gün okuduğu gazeteyi internetten okutmaya çalış okumaz o keyfi vermez ya bilmiyorum bazı şeyler ellenmemeli doğal kalmalı 50 60 yıl sonra raflarda kitap olmayacak sanal kütüphaneler mi oluşacak.Kullanışlı olabilir ama hayatımda bir şeyde teknolojinin dışında kalsın evet o sayfanın doğal kokusunu almalıyım.

• 1. Kitap diziyle nerdeyse ayni gidiyor. Senaryolar falan ayni. Devam ediyorum okumaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıkı Dur Geliyorum

1. Kitap diziyle nerdeyse ayni gidiyor. Senaryolar falan ayni. Devam ediyorum okumaya.

evet 1.sezonla kitap aynı nerdeyse daha fazla detaya giriyor dany 13 yaşındaymış drogoyla evlendiğinde
  • Senin yerinde olmak için neler vermezdim. Kaç kez düşündüm seriye yeniden başlamayı. Yeni kitap çıkmadan önce son kitabı tekrar okurum artık. Çok güzel bi iş yapmışsın. Ben zamanında okuduğumda diziyi falan da bilmediğim için spoilersız okumuştum efsaneydi. Ama ben toplu almaya cesaret edememiştim tek tek almıştım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: onallahmet

Senin yerinde olmak için neler vermezdim. Kaç kez düşündüm seriye yeniden başlamayı. Yeni kitap çıkmadan önce son kitabı tekrar okurum artık. Çok güzel bi iş yapmışsın. Ben zamanında okuduğumda diziyi falan da bilmediğim için spoilersız okumuştum efsaneydi. Ama ben toplu almaya cesaret edememiştim tek tek almıştım :D

ben diziyi izlediğim için ufakta olsa burukluk var ama bazı yerler yine aynı tadı veriyor tyrionun her bölümü çok eğlenceli ayrıca dizide sevemediğim karakter bran'ide sevmeye başladım.Tyrion ejderhalarla çok ilgiliymiş hayalinde bir ejdere binmek varmış şimdi khaalesiye gidiyor dizide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turboliane -- 23 Nisan 2015; 17:43:01 >

• Hocam diziyi oturup adam akıllı izlemesem de az çok biliyorum ve şunu söyleyebilirim ki Muhteşem Yüzyıl Osmanlı tarihini ne kadar doğru anlatmışsa dizi de westeros tarihini o kadar doğru anlatmış. Gerçek tarih öğrenmek için kitapları okumak şart. İlk kitaptan sonra dizi gittikçe uzaklaşıyor ve biyerden sonra komple yolları ayırıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sıkı Dur Geliyorum

1. Kitap diziyle nerdeyse ayni gidiyor. Senaryolar falan ayni. Devam ediyorum okumaya.

evet 1.sezonla kitap aynı nerdeyse daha fazla detaya giriyor dany 13 yaşındaymış drogoyla evlendiğinde

Hocam onu da 350. sayfalara gelince anladim. Jon snow da 14 yasinda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.