Şimdi Ara

Game Of Thrones'un DiziBox vb. sitelerden kaldırılması! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: game-thrones

Mkvmerge dizi indirin altyazi indirin 10saniyede birlestiriyo tam gomme degil ama tv falan izlenmez gomdukten sonra pcde vlc player,gom player programlariyla izleyebilirisin

bana tam gömme lazım zaten playerlar oto buluyor indirmesem bile tvde izlemek için sormuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA * Nedvedmania

quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

yabancı dizileri online olarak izleyen adam çomardır. net.
    nası izliyebiliyosunuz olm o kalitede??

Bugüne kadar hiç torrentten dizi indirip izlemedim. Siteden açıyorum HD'yi izliyorum. Torrentten izleyince ne artısı oluyor ?

görüntü kalitesi farkediyor. o sitelerin görüntüsü çoğu zaman hd falan değil
  • o digitürk'ü zaten Allah bildiği gibi yapsın futbolda sezon bitince başka nasıl insanların zevkinin içine etsem diye düşünmüşler ve içine ettiler tebrikler
  • Bende pc yok tabletten girip izliyodum. Şimdi ben nasıl izliyebiliriö beyler digiturk hariç?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

yabancı dizileri online olarak izleyen adam çomardır. net.
    nası izliyebiliyosunuz olm o kalitede??

Hadi ordan çomarmış

Hayattaki en büyük başarısı dizileri online izlememek olan adam gelmiş millete çomar diyor.net.
  • millet siz arşivcisiniz diye herkes sizin gibimi olmak zorunda ister indirir izler ister siteden izler geçer. Çokmu önemli görüntü kalitesi.

Bunlar bir yana arkadaş nasıl yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum. Yok zevkimiz elimizden alındı vs. Bu dizi amerikada para karşılığı izleniyor buradada digitürk vermiş parasını almış lisansını sana satıyor. İsteyen gelsin izlesin diyor. Sizin yaptığınız korsan yollarla para vermeden izlemek birde şikayet ediyorsunuz ha bende internetten izliyorum evet.

Hadi bunu geçtim avrupa ülkelerinde torrent yasak kalkıp bu ülkenin yemekleri kaldı birtek diyorsunuz. Oralarda olsanız ne yapardınız garibanlar.
  • Beyler ayıp değil mi? Game of Thrones oyuncularının, ekibinin maaşıyla oynamaya utanmıyor muydunuz? Korsan mı izliyordunuz?

Siz ki müziği spotifydan dinleyen, oyunları steamden alan, filmleri de sinemada izleyen; üreticinin/sanatçının emeğini/hakkını sonuna kadar savunan insanlardınız.

Donanimhaberin her şeyi orijinal kullanan, çok erdemli üyelerine yakıştıramadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fernando melo kullanıcısına yanıt
    Gommeye gerek yok alt yazi dosyasi ile videonun altyazisini ayni yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.