Şimdi Ara

Game Of Thrones'un DiziBox vb. sitelerden kaldırılması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Digitürk'ün el atmasıyla beraber bildiğiniz çoğu dizi sitesinden dizi kaldırılmış durumda. Nasıl izlerim diye soracak olursanız 2 yol var:

1-) Digitürke abone olup dizi paketi almak (Para vermeyin şunlara)

2-) Torrent. Bütün diziler yayınlanmadan önce torrent sitelerine düşüyor, altyazısı da turkcealtyazi.org a eklenmiş oluyor. İlk zamanlar zorlansanız da torrent konusunda çok daha hızlı ve rahat bir şekidle izleyebileceksiniz zaman geçtikçe.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Game of Thrones'un DiziBox ve Benzeri Sitelerden Kaldırılması

Popüler televizyon dizisi Game of Thrones, DiziBox ve diğer benzeri platformlarda artık mevcut değil.

Telif hakkı ihlalleri ve izinsiz dağıtım nedeniyle HBO, Game of Thrones'un yetkisiz yayınını engellemek için yasal işlem başlattı. DiziBox gibi web siteleri, dizinin bölümlerini izleyicilere yasa dışı olarak sunuyordu.

HBO'nun hareketi, telif hakkı yasalarını koruma ve içerik oluşturucularının çalışmalarından adil bir şekilde yararlanmalarını sağlama çabasının bir parçasıdır. Yetkili makamlar, telif hakkı ihlallerini caydırmak ve dijital ortama yasa dışı içerik dağıtımını önlemek için sıkı yaptırımlar uyguluyor.

Game of Thrones'u yasal olarak izlemek istiyorsanız, HBO Max, Disney+ ve Amazon Prime Video gibi yetkili yayın platformlarını kullanmalısınız.

DiziBox veya Game of Thrones dizi box gibi yasa dışı kaynaklardan dizi izlememeniz önemlidir. Bu tür eylemler yasal sonuçlar doğurabilir ve içerik oluşturucuların haklarına zarar verir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ooo ben ilk dizimi 16 yasimda torrentle basladim simdi 40 yakin dizi arsivim var siteyle falan ugrasilmaz indir altyazi gommeyi kullan olay bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones

Ooo ben ilk dizimi 16 yasimda torrentle basladim simdi 40 yakin dizi arsivim var siteyle falan ugrasilmaz indir altyazi gommeyi kullan olay bitti

Bende o yaşlarda torrentten zorno indiriyordum.

• yabancı dizileri online olarak izleyen adam çomardır. net.
    nası izliyebiliyosunuz olm o kalitede??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 6 Haziran 2016; 2:18:03 >
  • game-thrones kullanıcısına yanıt
    hocam çoğu kişi emin ol sitelerden izliyor dizileri ki mantıklı olanı oydu bence ama illa uğraştıracaklar ya. Adamların aklına göre burdan engelleyince koşa koşa gidip digitürk alacağız :D
  • İyi olmuş. Diğer türlü milyon dolarlar harcanan yapımı kıytırık sitelerden izleyerek heba edenler vardı, şimdi doğru düzgün kalitede torrentten indirirler.

• Tamamda pc yok telefondan izliyorum :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok üzücü bir durum. Ben bu işlerden pek anlamam hangi siteden nasıl indireceğimi altyazıyı indirip nasıl kullanacağımı detaylı açıklayabilirseniz güzel olur. Tamamen saçmalık ya vallahi lanet olsun

• Gremots

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ramparapam kullanıcısına yanıt
    hocam ekşi sözlüğe gir detaylı açıklaması var sol tarafta ilk sıralarda.
  • game-thrones kullanıcısına yanıt
    Hangi program kullanıyorsunuz altyazı gömmek için ?

• https://eksisozluk.com/entry/60966482

Bilmeyenler için sağolsun açıklamışlar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay hemen Digitürkden aylık gereksiz miktarda kazık yiyerek kalan 3 bölümü izlemem gerek sonra iptal edemem çünkü sözleşme imzaladım.
    Şu ülkenin yemekleri hariç neyi güzel kaldı bilmiyorum.

• 12 ay sözüne 18 tl imiş ,,, ama bu dizi 10 bölüm sürüyor, 3 aylığına aylık 26 tl toslayacam , ayrıca bakıyom başka ilginç dizilerde varmış, fena değil yani, haftada 6 liraya değer, zorente morente gerek yok, adamlar o kadar uğraşmış masraf yapmış helal hoş olsun
  • fernando melo kullanıcısına yanıt
    Mkvmerge dizi indirin altyazi indirin 10saniyede birlestiriyo tam gomme degil ama tv falan izlenmez gomdukten sonra pcde vlc player,gom player programlariyla izleyebilirisin

• Bu söz konusu siteye düştü mü torrent saat kaç gibi indirebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

yabancı dizileri online olarak izleyen adam çomardır. net.
    nası izliyebiliyosunuz olm o kalitede??

Bugüne kadar hiç torrentten dizi indirip izlemedim. Siteden açıyorum HD'yi izliyorum. Torrentten izleyince ne artısı oluyor ?
  • Ben ps4 te izliyorum dizileri pc yok, ben ne yapıcam hiçmi herangi bi dizi sitesinde kalmadı?

• Yılların alışkanlığıyla sadece GoT'u indirip izliyordum beni etkilemedi Lakin uygulama tamamiyle saçma, gene birilerinin gözlerini para bürümüş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.