Şimdi Ara

Game Over.. DoStLaR Kronos ;;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• PathosKronos gm zatende diğerleri batırmış orayı ayrıca Maxi 'nin her zamanki hâli
  • Maxi was here denilen serverlar berbat durumda
  • Başlamadan bitti desenize :D
  • zuhuauhauhaua adama bak dizmiş 9 seti ulan böyle oyunun
  • ya arkadaşlar malum forumda bu k2 çalışanlarının resimleri paylaşılmıştı orada gmler poz verirken arkada kendi bilgisayarının ekranı gözüküyordu ve adamın makinada world of warcraft açıktı gmler bile oynamıyo bu oyunu bırakın oynamayı düzeltmek için çalışmıyorlar bile ilgi ve alaka olmadan bu oyun düzelmez düzelmeden de oynanmaz. Ben şahsen yıllar önce bıraktım arasıra gelir bakarım durum ne düzelme vermı diye ama hiçbi gelişme yok hala rezalet iyileşeceği felan da yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwner

ya arkadaşlar malum forumda bu k2 çalışanlarının resimleri paylaşılmıştı orada gmler poz verirken arkada kendi bilgisayarının ekranı gözüküyordu ve adamın makinada world of warcraft açıktı gmler bile oynamıyo bu oyunu bırakın oynamayı düzeltmek için çalışmıyorlar bile ilgi ve alaka olmadan bu oyun düzelmez düzelmeden de oynanmaz. Ben şahsen yıllar önce bıraktım arasıra gelir bakarım durum ne düzelme vermı diye ama hiçbi gelişme yok hala rezalet iyileşeceği felan da yok.

Arkadaş güzel bir detaya deyinmiş,gerisi hikaye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.