Şimdi Ara

Gameboy, Nintendo, Sega, Sony Playstation vs. oyunlarını iCihazınıza taşıyın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi çocukluğumuzda oynadığımız konsol oyunlarını iCihazlarımıza birkaç işlem ile taşıyabiliriz.

Gerekenler

JB'li iOS 3+ iCihaz
    Cydia
    iFile

İşlem

Safari'den m.coolrom.com sitesine girip Emulators> For iOS'a tıklayıp istediğimiz emulatoru seçiyoruz (örneğin Sega Genesis vs). Çıkan ekranda Cydia linkine tıklayıp emulatoru Cydia'dan kuruyoruz böylece emulatoru cihazımıza kurmuş olduk ve tek eksiğimiz oyunlarımız. Şimdi tekrar siteye dönüp ROM Files'dan kurduğumuz emulator için bir oyun seçiyoruz (örnegin Golden Axe 3 vs.) ve çıkan sayfanın altında Download Now butonuna tıklayıp Safarinin .zip dosyasını indirmesini bekliyoruz. Dosya indirildiğinde iFile ile açmasını istiyoruz ve iFile ekranında .zip dosyasının içindeki oyun dosyasını var/mobile/media/roms/genesis(veya sizin sectiginiz emulator) dizinine yapıştırıyoruz. Emulatoru açıp artık oyunumuzu oynamaya başlayabiliriz. Dilersek başladığımız oyunu kaydedip bıraktığımız yerden daha sonra devam edebiliriz.

Hepsi bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneuss2 -- 2 Mart 2013; 18:24:21 >

• Super Mario'yu görünce heyecanlandım. Deniyorum hemen.
  • Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işine yarayanlar olucaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Playstation da var
    acaba gran turismo 2 gibi bir oyun çalıştırabilir mi hiç sanmıyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_A_S

Sony Playstation da var
    acaba gran turismo 2 gibi bir oyun çalıştırabilir mi hiç sanmıyorum ama

Crash'i calistirabiliyorsa (iPhone 5) eminim Gran Turismo'yu pekala calistirmali...
  • Ben niye bu emülatorleri sevemedim ya. Eski oyunlar evet zevkliydi ama bana göre eskide kaldı onlar. Şimdi küçük ekranda zevk alır mıyım bilmiyorum hiç heves etmedim. Ama gördüğüm kadarıyla gerçekten emulator oyunlarına bayağı saranlar var :) Zevk meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Ben niye bu emülatorleri sevemedim ya. Eski oyunlar evet zevkliydi ama bana göre eskide kaldı onlar. Şimdi küçük ekranda zevk alır mıyım bilmiyorum hiç heves etmedim. Ama gördüğüm kadarıyla gerçekten emulator oyunlarına bayağı saranlar var :) Zevk meselesi

aynen zilyon tane oyun var appstoreda olmasa tamam ugrasılır.
  • Goal 3 var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Goal 3 var mı?

http://coolrom.com/roms/snes/2455/J.League_Soccer_Prime_Goal_3.php
    ?
  • Cydia ya gelin Nes yazın bir sürü emülator çıkar zaten. Ben şu an hala double dragon ve mario oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Goal 3 var mı?

http://coolrom.com/roms/snes/2455/J.League_Soccer_Prime_Goal_3.php
    ?

Hayır bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.