Şimdi Ara

GAMEBOY TARiH Mi OLDU YOKSA ÇOCUK İŞİ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uffffff canim cekti simdi arkadaslar ben psp mi gameboyla takaslamak istiyorum
  • Sanmam kimse değişmez, ama ikinci elde 20ytl max. bulabilirsin

Bu arada pspnin ekranı sandığımdan çok daha büyükmüş olsa güzel oynanır gerçekten, Tr'ye gelse taksitle falan almak lazım, gerçi oyun olayı karışık gibi

ereneren sen bilirsin bu PSP için ms'e oyun yükleyip oynamak falan mümkün mü, yani orjinal oyuna para vermeden oynamanın başka bi alternatifi var mı
  • evet psp de 1.50 versiyonlarinda memory stickten oynayabiliyorsun su anda

nba
    wipeout pure
    dead of rights
    lumines

bu oyunlar oynann1yor luminesi bizzat oynad1m
  • Direk kopya olayı çıktı yani

Peki ms kaç gb olacak bu işlem için
  • psp nerden alabilriz uygun fiyata?bide oyunlarını tabii:D
  • tarih de olmadı çocuk işi de değil
  • Ben emuleyle oynuorum
  • Artık game boy devri biit. Tam bir cocuk isi...
  • walla gameboy cok ise yariyo (tuwaletteyken) saka bi yana bende advance war bide psp war ikisinide oynuom uzun yolculukta wazgecilmez aletler bunalr
  • benim hala eskiden kalma tetrisim var canım sıkıldıkça oynuyorum
  • Ne alaka ya Gameboy Advance çıktı en son bildiğim kadarı ile Splinter Cell, Prince of Persia, Colin McRea her bişi war... Neden tarih olsun. El konsollarında da çok büyük çekişme yaşanıyor Türkiyede olmasada diğer ülkelerde ilgi büyük
  • PSP ve PS3 belki DS ve Xbox360 bunlar dunyyi kasip kavuracak...
  • En son gba spm vardı bende 20 yaşındayım ve de çok küçük sayılmam gameboy oynamak için ama gba spm de oynadığım zelda kadar hiçbir oyun bana bu kadar çok keyif vermemiştir.. Gba sp yi satıp psp aldım fakat elimde tutmam gereken bi cihaz olduğunu anladım, tabiiki pspdede gba oyunlarını emu ile oynayabiliyoruz ama aleti eline alıp oynamak kadar zevk vermez. Ve oyunları ne kadar grafik yönünden zayıf olsada bence kıyaslanması gerekn grafikleri değil verdiği keyiftir. Ve de şu anda dünya çapında yaş sınırı olmaksızın büyük bir fantik kitlesi olan bi oyun aleti..
  • Bi ip atlama oyunu vardi. Adi neydi ya onun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Yaşımdayken oynuyordum vay be.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.