Bildirim
GAMEBOY TARiH Mi OLDU YOKSA ÇOCUK İŞİ Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cocuk isi -
gameboyla oynayacagina git sokakta ip atla -
Kesinlikle çocuk işi değil, gb süper bi alettir(red october gibi oyun mu var ) , hele ki gba aşmış bence. Tamam grafikleri iyi değil ama bazı oyunlar yaş sınırı olmaksızın herkesi sarar. Bi de DS işin içine girince olay bitiyor. Daha eğlenceli bişey yapılamazdı helal nintendoya (psp nin grafiklerinin vs. DS'den daha iyi olduğunu biliyorum şimdi psp-DS tartışması çıkmasın, ama DS döver ) -
berbat -
ds gameboyun agbisindir nasil oldugunu kafanizda canlandirin artik
gel mario git pokemon -
Kral marioya laf yok
Hem pokemon ve mario dışında da sürüyle oyun var, ama nintendo oyun ve konsollarını sevmeyen oynamayan birine bunları anlatmak çok zor, çoğu kişi gb serisini ve ds yi çocukların oynaması gereken aletler olarak görüyor, sorun değil nintendo sadece bana çalışsa da olur ben razıyım -
karsinda eski gamecube ve gameboy sahiplerinden biri var dostum
bu arada yasin kac -
sonuçta o bir kesimin fenomenidir
ve
yeri doldurulamaz -
quote:
Orjinalden alıntı: ángel
ve
yeri doldurulamaz
eger o fenomense bende genclerin yeni idolüyüm -
quote:
Orjinalden alıntı: ereneren
karsinda eski gamecube ve gameboy sahiplerinden biri var dostum
bu arada yasin kac
Yaşım 21, gördüğüm oyunu param varsa alırım oynarım hala, hiçbişey yerini tutmaz gb'un, bi de Türkiye'de adam gibi fiyatlara satılsa da orjinal orjinal alsak yeni çıkan oyunları, makineleri
Bu arada ben sana nintendo sahibi olamazsın demedim felsefesini anlayamazsın dedim
quote:
ve
yeri doldurulamaz
Kesinlikle, 1989 yılında çıkmış bir efsanedir Gb
-
bende oynardım eskiden gool die bir oyun vardı yanlış hatırlamıyosam favorimdir şimdi olsa oynardım valla -
hem tarih hemde çocuk işi -
unformat arkadasin verdigi mücadeleye saygi duyuyorum -
quote:
gameboyla oynayacagina git sokakta ip atla
-
yaw saka maka benim de eskiden gameboym wardı 5milyona 2. el olarak almıstım.Mario oyunu wardı siyah beyaz onunla zamn gecirirdik ne gunlerdi beee aglıyacam simdi -
la gameboy mu kaldı laa -
öyle demeyin yaw mario 2 geliyor aman pardon
gameboy 2 -
quote:
quote:
ve
yeri doldurulamaz
eger o fenomense bende genclerin yeni idolüyüm
öle deme yawf
fanatikleri vardı onun
-
Vardı değil var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X