Şimdi Ara

Eski sevgilim sizce bu video ile beni affeder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşımla benim takıntılarım yüzünden 1 aydır ayrıyız , 7 aylık bir ilişkimdi ve ciddi düşündüğüm bir kızdı .
    Son 10 gündür de canı sıkıldıgını ve buluşmak istediğini söylemişti 4-5 gün buluştuk bana güvenimi yeniden kazanıyorsun ama senle bir daha sevgili olup hata yapmam dedi . Bende bu duruma üzülüp senle muhtab olmak istemiyorum ben seni seviyorum ama sen arkadaş olarak görüyorsun umut da yok diyorsun dedim , kız biraz bozuldu bari biraz saygın kalsaydı falan dedi . 4 gündür hiç aramadım dün aradım hep kızdı benim duygularımla oynadın falan dedi sana selam vercek bir his bile kalmadı içimde dedi .
    Beni tüm sosyal medya hesaplarından engellemiş , 5 gün önce çok ağlamış ( oda arkadaşları söyledi)
    Bende kıza bu siteden böyle bir af videosu hazırlatıyorum , içinde vapurda kimsesizler yurdunda kalan 100 e yakın çocuk , galatasarayın 100 taraftarı meşalelerle beni affetmesini söylüyor ve bunun gibi 12 dklık bir video , en sonda da benim kız arkadaşımla ilk tanıştığımız yerde ki çektiğim video yer alıyor ?

Site sahibi ile uzun sohbetlerim oldu kendisi çok iyi niyetli birisi , bana af modellerinde %95 başarı oranını yakaladıklarını , çekimlerin tamamı orjinal ve her video için ayrı çekim yaptıklarını ...Eski kız arkadaşımın hüngür hüngür ağlayacağını söylüyor , hiç umudu kalmamış öncesinde iki tarafında çok sevdiği kısa bir süre önce ayrılan bir çifti yeniden barıştırmaya yetebilir mi ?

http://hediyevideo.net/sevgiliye-video-tanitim-filmleri/ örnek

• Bu nasıl bi site lan dünyada neler oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Bu nasıl bi site lan dünyada neler oluyor

çok iyi değil mi ?
  • Ucretler nasıl

• Tövbe tövbe. Kızlar sizi parmağında oynatıyor diyecem hafif kalacak. Takmış boynunuza ipi bir sağa bir sola çekiyor. Az erkek olun.

• reklam kokusu aliyorum ya da biriniz osurdu hanginiz lan o

• ağır reklam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olaya bak. Sen konuşunca saygın kalsaydı; o her yerden engelleyince, selam veresim yok deyince sıkıntı yok. Üstüne bir de af videosu hazırlatmak kusura bakma da dangalaklık olur.

CSB ise de web siten hayırlı olsun.

• hotgames H kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar nasıl

• Simdi reklamlar...
    Gereksiz isler
    Insan gibi soyleyince affetmiyorsa boyle seylere para vermeye gerek yok para tuzagi

• Konu açmıştın sana yapman gerekeni söylemiştik ısrarla yanlış yapacağım diyorsun senaryoyu yazayım , kız seni kabul etmeyecek tersleyecek başkasıyla beraberim de diyebilir sen yine gelip burda feryat figan edeceksin .

• quote:

Orijinalden alıntı: hotgames

quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Bu nasıl bi site lan dünyada neler oluyor

çok iyi değil mi ?

Mok gibi

• Arkadaşlar iyicene umutsuz olmaya başladım

• İnceledim fiyat 149 TL diyor. Aslında ihtiyaç duyulabilecek bir şey güzel fikirmiş helal site sahiplerine..

Konuya gelirsek: Ulan senin yerine ben utandım ne yüzsüz adamsın kız sana defol diyemiyor nazikçe uzaklaş diyor zorla yapışıyorsun. Olacaklar:
    1. Video hazırlatılıp kıza izletilir.
    2. Kız ağlar barışırsınız
    3. 2 hafta sonra kız "ben ne yapıyorum yaa" der. İş başa döner

• quote:

Orijinalden alıntı: hotgames

Kız arkadaşımla benim takıntılarım yüzünden 1 aydır ayrıyız , 7 aylık bir ilişkimdi ve ciddi düşündüğüm bir kızdı .
    Son 10 gündür de canı sıkıldıgını ve buluşmak istediğini söylemişti 4-5 gün buluştuk bana güvenimi yeniden kazanıyorsun ama senle bir daha sevgili olup hata yapmam dedi . Bende bu duruma üzülüp senle muhtab olmak istemiyorum ben seni seviyorum ama sen arkadaş olarak görüyorsun umut da yok diyorsun dedim , kız biraz bozuldu bari biraz saygın kalsaydı falan dedi . 4 gündür hiç aramadım dün aradım hep kızdı benim duygularımla oynadın falan dedi sana selam vercek bir his bile kalmadı içimde dedi .
    Beni tüm sosyal medya hesaplarından engellemiş , 5 gün önce çok ağlamış ( oda arkadaşları söyledi)
    Bende kıza bu siteden böyle bir af videosu hazırlatıyorum , içinde vapurda kimsesizler yurdunda kalan 100 e yakın çocuk , galatasarayın 100 taraftarı meşalelerle beni affetmesini söylüyor ve bunun gibi 12 dklık bir video , en sonda da benim kız arkadaşımla ilk tanıştığımız yerde ki çektiğim video yer alıyor ?

Site sahibi ile uzun sohbetlerim oldu kendisi çok iyi niyetli birisi , bana af modellerinde %95 başarı oranını yakaladıklarını , çekimlerin tamamı orjinal ve her video için ayrı çekim yaptıklarını ...Eski kız arkadaşımın hüngür hüngür ağlayacağını söylüyor , hiç umudu kalmamış öncesinde iki tarafında çok sevdiği kısa bir süre önce ayrılan bir çifti yeniden barıştırmaya yetebilir mi ?

http://hediyevideo.net/sevgiliye-video-tanitim-filmleri/ örnek

Reklam değilse, denedim yaptım yeni sevgilim ile 160.günümüz.

• Lan siteye girdim sağdan sohbet açıldı diyor nasıl yardımcı olabilirim. Bu ne lan altıma sıçıyordum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün de başkası adına utandık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 aydır ilişkiniz olduğuna emin misin ? Seni her yerden blokluyor ve takılmak isteyip sonunda seninle sevgili olmak gibi bir hataya tekrar düşmem diyor nasıl bir cümle bu çok düşünmüş mü acaba kurarken

Salla gitsin arkadaşım 7 aylık ilişkinize bu şekilde saygısızlık yapan o sen değilsin
  • düşündürücü

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.