Şimdi Ara

Gameboy'un fiyatı ve orjinalliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Öncelikle yıllardır forum takip ederim ama ilk kez bir başlık açıp soru soruyorum :) Çocukluk hayalim olan Gameboylara ilgim tekrar oluştu. Letgo üzerinden bir ilan gördüm, Gameboy Color model cihaz+tetris oyununun fiyatı 110 TL. Çok bilmiyorum piyasısını ancak bana uygun gözüktü. Şimdi size sormak istiyorum; acaba fiyatını hakediyor mu? Kasa ve ekranda değişim olabilir mi? cihazın ve oyunun orijinal olup olmadığını nasıl anlarım? Bilgilerinizden faydalanabilirsem çok mutlu olurum. Herkese iyi günler , iyi forumlar.

Ürünün resimleri;

• hocam uğraşmaya değmez çok para bence biraz daha koy psp falan al en kral oyunları oynatır.
  • @koray6852 yavaştan kolekiyona girmek istiyorum da. Snes ve Nintendo 64 Pikachu edition konsollarım var. Nasıl diyim cıvkını çıkarmadan bütçem yettiği kadar Nintendo konsolları toplamak istiyorum, hem küçükken gameboy'um olmamıştı ömür kısa , oynamayı düşünmüyorum varlığı yeter düşünceli yorumun ve görüşün için çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Şabobey

@koray6852 yavaştan kolekiyona girmek istiyorum da. Snes ve Nintendo 64 Pikachu edition konsollarım var. Nasıl diyim cıvkını çıkarmadan bütçem yettiği kadar Nintendo konsolları toplamak istiyorum, hem küçükken gameboy'um olmamıştı ömür kısa , oynamayı düşünmüyorum varlığı yeter düşünceli yorumun ve görüşün için çok teşekkür ederim
    o zaman başka hocam koleksiyon yapacaksan güzel zaten oynamayacaksın temiz bir tane bulursan daha iyi olur ne demek rica ederim nintendo bambaşka zamanında el konsolu vardı bende bende şimdide de switch var

• koray6852 kullanıcısına yanıt
    Switch gibi cihazlar şuan için bütçemin çok üstünde :D ama psp'yi aklıma soktunuz :D piyasasini bir arastirmam lazim. Bu arada ilk gameboyumun sahibi oldum , resimdeki cihazı aldım kulaklık girisine kadar her fonksiyonu çalısıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Switch gibi cihazlar şuan için bütçemin çok üstünde :D ama psp'yi aklıma soktunuz :D piyasasini bir arastirmam lazim. Bu arada ilk gameboyumun sahibi oldum , resimdeki cihazı aldım kulaklık girisine kadar her fonksiyonu çalısıyor
    sevindim hocam hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

bence psp yerine vita da alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gamermelisa kullanıcısına yanıt
    Biraz daha zaman geçsin , az daha ucuzlasın anca öyle düşünürüm çünkü bütçem
  • 2.el psp ve vita fiyatları arasında çok fark yok.kırılmış vitada psp oyunları da oynanıyo
  • gamermelisa kullanıcısına yanıt
    koleksiyon düşünüyorum da bütçem biraz kısıtlı vita fiyatına en az iki cihaz ve birkaç oyun alabilirim gibi teşekkür ederim tavsiyeniz için
  • 100 Lira'ya aldığım şeye bak be... o zamanlar içmeyi bıraktığım sigara 15 TL idi şuan 50 TL. Şimdi şöyle bir cihazı 10 sigara parasına bile alamam.

• Şabobey kullanıcısına yanıt

Orijinal miymiş bir de? Hem çalışıyor, hem de yanında orijinal oyun var. O paraya şimdi sakız alınır ancak. Sadece oyunun kendisi bile daha çok eder.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Evet, oyunuyla beraber orijinal cihaz. O zamanlar hobiye yeni niyetlenmiş ve ilk kez Game Boy aldığım için bilgisizdim, buraya konu açmıştım o da hatıra olarak kaldı Gameboy'un fiyatı ve orjinalliği hakkında Daha sonra Nintendo koleksiyonumu kendi çapımda genişlettim; DMG-01, Advence Sp AGS-001, NES, Nintendo Switch gibi cihazlar ve konsolların oyunlarıyla koleksiyonumu genişlettim ancak bir yerden sonra herkesin elindeki malı değerli görmesi, grupların cansızlaşması, gümrük vergilerinin artması yüzünden yurtdışından getirilen ürünlerin maliyetinin artması gibi sebeplerle bu hobime devam edemedim. Şimdi güncel cihazlara ve oyunlara yöneldim, oynayacağım güncel oyunları alıyorum artık gerek PC gerekse konsol için.

Eldeki oyunların hakkı verilir ve tadını çıkarırsan tüm cihazlar mükemmel keyif verir. Atıyorum, senin sadece Nintendo Switch'in veya herhangi bir PlayStation'ın olsa bile o konsoldaki oyunlarını yarım bırakmadan bitirdiğin sürece ömür boyu bile seni götürecektir. Yani sahip olduğun oyunları sahiplenmen gerekiyor. Ancak bu şekilde gerçek tadı çıkar.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyorsun hocam. Benim en çok benimseyebildiğim Pokemon serisi oldu sanırım. Game Boy ile Pokemon Silver oyununda bir süredir boş zamanlarımda Shiny Cyndaquil için soft reset yapıyorum. O Cyndaquil buraya gelecek Gameboy'un fiyatı ve orjinalliği hakkında  İnceleme ve tanıtım konuların çok güzel hocam, bunu devamlı yaptığın ve komüniteye sunduğun için teşekkürler Gameboy'un fiyatı ve orjinalliği hakkında 

Teşekkürler hocam. Benzer düşünüyormuşuz, ben de Pokemon Blue için Game Boy alacaktım fakat fırsat olmamıştı. Sonraki çıkan konsolları aldım ben de. Pokemon direkt Nintendo alma sebebi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.