Şimdi Ara

Gamecom 780 Oyun Kulaklığı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Vatan'dan bu kulaklığı almayı düşünüyorum; Plantronics Gomecom 780 7.1
    http://www.vatanbilgisayar.com/plantronics-gamecom-780-oyun-kulakligi.html#genel-bakis

Aklımı karıştıran bu markayı duymamış olmam ve malzeme kalitesi hakkında olumsuz yorumlar.Ancak bunun yanında ses kalitesinin gayet başarılı olduğu yorumlar arasında.Genellikle önerilen bir kulaklık.
    Hatta yabancı bir review sitesinde G430 a göre çok daha iyi ses kalitesi olduğunu ancak mikrofon kalitesinin arkadaki sesleri aldığı için G430 a göre mikrofonunun kötü olduğunu duydum.Yinede ne kadar kötü olabilir ki havasıdayım çünkü benim açımdan en önemlisi ses kalitesi.

Sizce bu kulaklık nasıl? Ses kartı içinde mevcut mu? Deneyenlerin ses kalitesi hakkında yorumları neler? Önerdiğiniz max 300 liraya kadar kulaklıkları duymak isterim.

Teşekkürler

• gayet iyi bir kulaklik ama vatanda pahali

http://www.sanalmarketim.com/plantronics-gamecom-780-gaming-usb-mikrofonlu-kulaklik/p_39210/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelyus -- 19 Nisan 2014; 15:40:29 >
  • 380 modelini 1.5 yıldır kullanıyorum 780 geçmeyi düşünüyorum şimdide mikrofonu gayet kaliteli hoş bi mikrofon o kadar sıkıntı çekceğini sanmıyorum hafta sonu vatandan alırsan daha uygun bi fiyata denk gelir 200 220 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyiz19 -- 21 Nisan 2014; 1:32:06 >
  • Ben de Sanalmarketim'den almayı düşünüyorum. Daha önce 777 modelini de oradan almştım ve 3,5 sene özenle kullandıktan sonra gövdesi tamamen çatladı. Plantronics kulaklıkların ses kalitesinden çok memnunum; ama plastiği çok kolay çatlıyor. Birçok kişide aynı sorun var.

Bu fiyat aralığında bildiğim en iyi 5.1/7.1 oyun kulaklığı bu. Başka bir öneriniz varsa açığım. Ama siparişi vermek üzereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Ben de Sanalmarketim'den almayı düşünüyorum. Daha önce 777 modelini de oradan almştım ve 3,5 sene özenle kullandıktan sonra gövdesi tamamen çatladı. Plantronics kulaklıkların ses kalitesinden çok memnunum; ama plastiği çok kolay çatlıyor. Birçok kişide aynı sorun var.

Bu fiyat aralığında bildiğim en iyi 5.1/7.1 oyun kulaklığı bu. Başka bir öneriniz varsa açığım. Ama siparişi vermek üzereyim.

http://www.sanalmarketim.com/thermaltake-ttshtsho001ec-tt-esports-shock-one-51ch-usb-oyun-kulakligi-siyah/p_34648/

• Dün akşam Sanalmarketim'den 780 siparişini verdim. Hayırlısı olsun artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 9 Mayıs 2014; 16:04:55 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Bu kulaklığı ben de almayı planlıyorum. Ses kalitesi ve seviyesi, mikrofon, surround kalitesi, rahatlık vb. konularda düşüncelerinizi aktarabilirseniz sevinirim :)
  • 780 modeli ses kalitesi olarak 777'den daha iyi. İlk başta bassları beni rahatsız etse de, (777'de bass diye bir şey yok gibiydi) alıştım sayılır. Surround hissi de 777'den daha iyi. Kulağıma uydurmada biraz sıkıntı çektim; ama iyi sayılır. Tüm ayarların kulaklığın üzerinde olması ve sadece USB çıkışlı olması da eksileri. Bir de klasik Plantronics sorunu olaraktan kulaklığı kullanırken narin davranmak gerekiyor; zira her an kırılıacakmış gibi bir görüntüsü var.
  • 5+1 onborad ses kartı olan anakarta, 7+1 ses veren 780 modelini takmak gereksiz midir onun yerine 380 mi tercih edilmelidir yoksa 7+1'in anakartla bir alakası yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilbosfo

5+1 onborad ses kartı olan anakarta, 7+1 ses veren 780 modelini takmak gereksiz midir onun yerine 380 mi tercih edilmelidir yoksa 7+1'in anakartla bir alakası yok mudur?

Dostum usb den takıyorsunuz ve içinde sanal 7.1 e çeviren ses kartı ile gleiyor,yani kulaklık gerçek 7.1 vermıyor sanal 7.1 ses veriyor..anakart ses kartın ile hiçbir ilişiğiniz yok yaniusb ye takıyorsun dolby surround7.1 hizmetinizde oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: tilbosfo

5+1 onborad ses kartı olan anakarta, 7+1 ses veren 780 modelini takmak gereksiz midir onun yerine 380 mi tercih edilmelidir yoksa 7+1'in anakartla bir alakası yok mudur?

Dostum usb den takıyorsunuz ve içinde sanal 7.1 e çeviren ses kartı ile gleiyor,yani kulaklık gerçek 7.1 vermıyor sanal 7.1 ses veriyor..anakart ses kartın ile hiçbir ilişiğiniz yok yaniusb ye takıyorsun dolby surround7.1 hizmetinizde oluyor.

bu açıklayıcı oldu saolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.