Şimdi Ara

gameekstra cayma hakkını kullandırmıyor dikkat ediniz. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ölü piksel konusunda standar yok muydu ? hani firma olursa olsun ilk önce yan çizer, yan yana 5 tane farklı bölgede 3 tane vs gibi şartlar var o olayda.

Kalktı o. Şu an öyle bir şey yok(2010 dan beri yanlış hatırlamıyorsam). Tabi itelemeye çalışıyorlar millete.

ne kalktı, 5 ölü pikselin hatalı sınıfa girip iade etme olayı mı kalktı ? yoksa 1 tane bile olsa iade edilebiliyor mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ölü piksel konusunda standar yok muydu ? hani firma olursa olsun ilk önce yan çizer, yan yana 5 tane farklı bölgede 3 tane vs gibi şartlar var o olayda.

Kalktı o. Şu an öyle bir şey yok(2010 dan beri yanlış hatırlamıyorsam). Tabi itelemeye çalışıyorlar millete.

ne kalktı, 5 ölü pikselin hatalı sınıfa girip iade etme olayı mı kalktı ? yoksa 1 tane bile olsa iade edilebiliyor mu ??

1 ölü piksel dahi ekran değişimi yada ayıplı ürün statüsüne giriyor. Fakat firmalar çamura yatabiliyor bazen.

• 1 ölü piksel ayıplı mal sayılıyor.Bende burdan monitor almıştım ölü piksel çıktı değişmediler bende thh ye başvurarak paramı 6 ay sonra aldım.
  • Cihazda kusur varsa cayma hakki sureniz dolsa dahi basvurun. Bazi durumlarda 1 bazi durumlarda 6 aya kadar iade etme hakkiniz mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bu konuyu daha önce görseydim.Benim monitörde de farklı sorunlar var ve dün cayma dilekçesi ile yolladım.İnşallah kabul olur fakat pek sanmıyorum.sikayetvar.com adlı sitede çoğu kişinin ürününü almışlar fakat ne geri yollamışlar ne de ürünün burda diye cevap vermişler ve bunun olmasından korkuyorum.Dün THH'ye gittiğimde cayma dilekçesi ile yolla dedi görevli kişi sonra ya kabul etmezlerse diye sordum görevli kişi de bana ''işte o zaman açarsın davayı'' dedi bende ona uydum bakalım artık.Öğrenci halimle 1 seneden beri biriktirdiğim parayla almıştım inşallah sonu kötü olmaz
  • arkadaşlar internet siparişi veriyorsanız kanunları iyi inceleyin. Satıcılar sizi yıldırmaya çalışabilir. Ancak yanlış hatırlamıyorsam cayma hakkı ile ilgili bildirimden sonra ürünü göndermek için 14 günlük cayma hakkı dışında bir süreniz oluyor.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/11/20141127-6.htm

Satıcı veya sağlayıcı malı kendisinin geri alacağına dair bir teklifte bulunmadıkça, tüketici cayma hakkını kullandığına ilişkin bildirimi yönelttiği tarihten itibaren on gün içinde malı satıcı veya sağlayıcıya ya da yetkilendirmiş olduğu kişiye geri göndermek zorundadır.

Burada sizin iade işleminizde bir zamanaşımı yok. Satıcı yanlış bilgi vererek sizi yanıltıyor. Bence tazminat davası açabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Keşke bu konuyu daha önce görseydim.Benim monitörde de farklı sorunlar var ve dün cayma dilekçesi ile yolladım.İnşallah kabul olur fakat pek sanmıyorum.sikayetvar.com adlı sitede çoğu kişinin ürününü almışlar fakat ne geri yollamışlar ne de ürünün burda diye cevap vermişler ve bunun olmasından korkuyorum.Dün THH'ye gittiğimde cayma dilekçesi ile yolla dedi görevli kişi sonra ya kabul etmezlerse diye sordum görevli kişi de bana ''işte o zaman açarsın davayı'' dedi bende ona uydum bakalım artık.Öğrenci halimle 1 seneden beri biriktirdiğim parayla almıştım inşallah sonu kötü olmaz

Cayma hakkınızi kullandirmadiklari icin bilir kisi atanmasinada gerek yok. Karar cabuk sonuçlanır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• **Nightmare** kullanıcısına yanıt
    İnşallah
  • evet cayma hakkınızı kullandırmadıkları yazışmalardan vb görünüyorsa hakem heyeti bilir kişi görevlendirmeden lehinize karar verecektir.
  • marxx kullanıcısına yanıt
    gameekstra cayma hakkını kullandırmıyor dikkat ediniz.

Bu olur mu ?
  • Yolladığım monitörü bana tekrar geri yollamışlar bende yaklaşık 1 saat önce resmi olarak THH'ye başvurdum
  • vatanda aynı yapmıştı. servis raporu sonrası sorgusuz iade aldılar.
  • Bende 2 önce mouse aldım burdan ucuz diye , sağlam geldi şükür , arızalı olsaydı uğraş dur...
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Bi daha sitelerine girip şu ne kadarmış diye bakmam daha
  • Leopard2A6 kullanıcısına yanıt
    Hiç kafanızı yormayın en güzelini yapmışsınız. Hatta daha güzelini yapmak isterseniz karar elinize ulaştıktan 2 hafta sonra direk icraya verin bu puştları. Hiç aramyın sormayın peşine düşmeyin. Hesaplarına el konduğunda olayı iyice anlarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 1 Mayıs 2018; 18:17:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.