Şimdi Ara

Gamegaraj Fenix 10TN-144 - Yükseltilmiş Özellikler İLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Gamegaraj Fenix 10TN-144 - Yükseltilmiş Özellikler İLE

Gamegaraj Fenix 10TN-144 - Yükseltilmiş Özellikler

MSI GL75 Leopard Kasa

Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU

2 Adet Crucial NTB 16GB 3200MHz DDR4 (Toplam 32 GB RAM)

Samsung 970 EVOPLUS 1TB SSD m.2 NVMe MZ-V7S1T0BW

RTX 2070 8 GB DDR6 Ekran Kartı

Kırmızı Ledli Klavye - Type C Port vb.

15.6″ 144Hz IPS Ekran

Özellikler için daha fazlasını gamegaraj sitesinde bulabilirsiniz. Özelleştirince fiyatı da görürsünüz. Alan kişi sadece format atıp kullanabilir. Klavyesi şeffaf koruyucu ile kapalı kaldı ve kullanılmadı. Monitöre ve ekstra mouse klavye'ye bağlı olduğu için de pek kullanılmadı. Yani temiz ve sağlam durumda. Fotoğraflara özenmedim çünkü zaten temiz, gelen de kendi gözüyle daha net inceler. Test istiyorsa yapar. Gelip müsait saatlerde inceleyip evden satın alabilirsiniz. Mesaj atarsanız mutlaka dönüş yaparım.

Satma sebebim ise hem daha hafif olan ve Autocad için bana yeterli gelen ve çok hafif olan Huawei Matebook 14 satın aldım. Zaten bu laptop'ı da masaütsü niyetine kullandım. Kendime masaüstü set satın aldım ikinci PC olarak. Benim yükselttiğim özellikler ile stoksuz rakam 33 Bin TL şu anda. USD yansıyıp stoğa girdiğinde rakamın ne olacağı da belirsiz fakat makul tekliflere de açığım.

Tuzla'da elden teslim. Diğer kentler için biri gelip elden alıp satın almak isteyen kişiye gönderebilir. Tercihim elden alışveriş. Foruma özel rakam 22.000, Sahibinden rakamı 24.000.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 22000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.