|
macOS 15 Sequoia yayınlandı: İşte gelen özellikler
-
-
APPLE ın en sevdiğim şeyi, yazılım desteğinin uzun olması
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pencere meselesi bir dertti. Üçüncü parti uygulamalarla çözüyorduk.
-
Macbook pro 2017’mi harcadılar 2 yıl önce ventura’da kaldı. 2018 pro hala güncelleme alıyor yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 17 Eylül 2024; 10:38:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Macbook’lar özelinde OS güncellemesi demek;
- yüksek sıcaklıklık
- daha fazla throttling
- daha fazla kasma/donma/takılma
- daha az pil ömrü
- daha kısa malzeme ömrü
yanisi apple şeytanının derdi para kasasını doldurmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte bu dünyanın en saçma şeyiydi belkide. iPhone daki geri tuşu da aynı şekilde.
Aynen öyle, ama güncellesen bir dert, güncellemesen bir ayrı dert. Her halukarda gemisini yürüten Apple oluyor
Çözüm olarak; yüklü gelen işletim sistemi versiyonunda bırakıp sadece güvenlik güncellemeleri yüklenebilir. Tabii geliştirici değilse kullanıcı o aşamada apple’ın dayatması oluyor yeni sürüm.
m1 16 gb için güncelleme alan oldumu? performans nasıl?
-
"Aynı şekilde öğeleri ve dosyaları Mac'inizden iPhone'unuza sürükleyip bırakılabiliyorsunuz." demiş. heyecanla hem macbook hem de iphone güncelledim. maalesef dosyaları sürükle bırak yapamadım. kabul etmiyor. ya yanlış bir bilgi var ya da bir ayar falan gerekiyor?
-
yükledim. canavar gibi. ama benimki pro.
-
pencere olayını anlamadım ben?
-
hiç bir sorun yok. canavar gibi, yükledim.
-
aynı ekranda birden fazla uygulamayı sığdıramıyorduk.Yanyana iki programaçıkken biri illaki diğerinin üzerine geliyordu. Windowsta sağa sola koyuyoruz ya programları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 19 Eylül 2024; 9:10:51 > -
anladım. hiç farketmedim ama artık deneyemeyeceğim de.
ben genellikle aynı anda iki RDP ekranını açık tutuyorum ama onlar da gerçi aynı uygulamanın iki ekranı ama bir kısmı üst üste de gelse çok önemsediğim birşey değil.
-
Bende genelde çift monitör çalışıyorum biri rdp diğeri mac oluyor ama bazen pencere yönetimi çileden çıkarıyor.
15'i yükledim ve kesinlikle artık wifi ağındaki yazıcılarımda çıktı alamıyorum. aynı sorunu yaşayan varmıdır? yazıcı modeli - wifi ağı vs hiç bir şey değişmedi.
-
Aynen canım.
Geçen sene alınan iPhone 14 Pro Max hiçbir şekilde yapay zeka sahibi olmayacak.
Teknolojik çöp oldular.
-
iPhone zaten çöp, AI falan kurtaramaz:) 14 serisi çöp, 16 çıktı, 15 çöp, 16 ile arasında bir tuş farkı var, 16 da çöp:) 120Hz verene kadar iPhone benim neznimde çöp.
Demek istediğim Android'te 3 yıl sonra yazılım çöp, bunlarda bari 11i falan kullandılar bu seneye kadar.
Bu arada Türkiye'de yaşıyorsan ve ileri seviye ingiliççen yoksa, AI falan da çöp. Türkçe dil desteği sunmayacaklarını açıkladılar. ABD ve Avrupa harici AI de çöp:))))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termometre -- 23 Eylül 2024; 22:8:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X