Bugün denk geldim gamegaraj da indirim kuponu varmış 10 gün boyunca, bence değerlendirilebilir https://www.gamegaraj.com/html/indirim-gunleri// Notebook isteyene 2070'li model güzel fiyata geliyor kod ile birlikte 13.150 TL |
Gamegaraj İndirim Kuponları
-
-
fenix kasası, msi Leopard GL65 kasası gördüğüm kadarıyla
-
internetten araştırdım hocam MSI üretiyormuş zaten
-
bizim oğlana laptop alacağıma kasa alayım diyorum evde 22 inç monitör var zaten 4 bin liraya mis gibi bişi alırız daha iyi
-
seçeneklere bakılabilir hocam, kasa daha da iyi olabiliyor tabiki
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gamble93seçeneklere bakılabilir hocam, kasa daha da iyi olabiliyor tabiki
yarı yarıya fiyat düşüyor tabi monitörü olanlar için. kodlar da fena değil aslında.
-
kodlar iş görür durumda. Sonuçta 5 lira da olsa indirim indirimdir. Site normalde de çoğu yerden ucuz zaten kod da gelince bu kurlarda iken mantıklı bir tercih olabiliyor
-
1 saat önce 3000 3500 lira arası sistemler varıd bitti mi tükendi m nedir bu ya. 500 600 lira görünüyor boş kasalar içine girince geçrek fiyat çıkıyor falan saçmaladı site galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 12 Kasım 2020; 12:23:15 > -
Amazon dan şaşmayın satış sonrası gamegaraj hizmeti ne olduğu belli değil
-
denemeden bilemeyiz hocam. Yorumlar da gayet iyi durumda firma hakkında
-
bende araştırdım fakat kötü yorum çok göremedim hocam. Atabilir misiniz ona göre alalım bizde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHAN
Bu mesaj silindi.Ben 3 ay önce alışveriş yaptım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Bu şekilde ithamda bulunmadan önce kanıtlarınızı sunun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X