Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
76
Favori
256.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-5 gün önce Battlefield 3 Premium ve Euro Truck Similator 2 satın aldım. 1-2 saat içinde teslim aldım teşekkür ederim .
  • Mesajım bulunsun,Rome Total War 2,Battlefield 4 kombosu için bekliyorum.
  • CS GO sorunsuz alış veriş 30 40 dakikada teslim edildi çok teşekkür ederim

• battlefield 4
    105 tl den satışa çıkmış deluxe edition içindeki expansive pack geçerli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 11 Ağustos 2013; 16:29:39 >
  • Battlefield 3 Premium Edition (Oyun +Premium serivis) halkbank HESABA yatırlımıştır cvp bekliyorum :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibhalyet -- 19 Ağustos 2013; 19:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Arkadaşlar konuda her zaman aktif olamıyorum. İlgili sorularınızı PM ile gönderirseniz en hızlı şekilde cevap alabilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alinti: nucLear

Arkadaslar konuda her zaman aktif olamiyorum. Ilgili sorularinizi PM ile gönderirseniz en hizli sekilde cevap alabilirsiniz.

1 aylyk gold üyelik parasyny dün yatyryp sana PM atmama ra?men hala geri dönmedin hiç memnun de?ilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkRambo94 -- 26 Ağustos 2013; 15:42:33 >

• Hocam fifa 14 yok mu?
  • bekleyin arkadaşlar dönüş yapar. yıllardır tanıdıgım biri ve oyun aldıgım biri bir yanlısı olmaz.. :) sabırlı olun..
  • Arkadaşlar siteden dolayı konuya uzun süredir bakamıyorum. Siparişleriniz ve sorularınız için lütfen Özel Mesaj ile ulaşınız. Veya sitemwww.gamekeystore.net üzerinden Havale, EFT, Mobil Ödeme, PayByMe, Inınal, Kredi Kartı, Paypal gibi çelitli ödeme seçenekleri ile ödeme yapabilirsiniz.

Örnek Havale Fiyatlarımız
    Fıfa 14 Multilanguage: 75 TL
    Battlefield 4 EU + China Rising DLC: 100 TL
    Battlefield 4 Premium Service Key: 95 TL
  • playstore da oyun 96 tl premium u ise 90 tl iken burada neden pahalı
  • CoD Ghosts ile ilgili bilgi alabilir miyiz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hmet88

CoD Ghosts ile ilgili bilgi alabilir miyiz ??

• Civilization V: Gods & Kings ve Civilization V: Brave New World dlc leri var mı ? fiyatları nedir ?
  • Hocam şu anda MW2 EU ve RU keylerinin güncel fiyatı nedir?
  • Nuclear uzun suredir konuya ugramamis sanirim. Guncel fiyatlari nuclear in sitesi olan gamekeystore.net ten takip ediyorum, siparisi ordan veriyorum. Aksi bi durumda forumdan ozel mesaja cevap veriyo kendisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramim 4gb cod ghosts un orjinalini kaldırır mı?
  • beyler cod ghosts alan var mı ?
    simon ghost riley içerisinde mi ayrıca dlc olarak mı satılıyor ?
  • Black ops 2 hala oynanılıyor mu acaba beyler? Key alsam mı diyorum.Aynı zamanda bf4'de almak istiyorum ama bu aralar keylerde gerçekten pahalılaşmış
  • Babblebabble kullanıcısına yanıt
    sana tavsiyem bo2 alma onun yerine bf4 veya ghosts al
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hmet88

sana tavsiyem bo2 alma onun yerine bf4 veya ghosts al

Aman aman ghosts istemez, gerçekten.7950'li sistemimde kasıyor oyun.Optimizasyon sıfır Ama içimden BF4 geçiyor çok fena.Türkiye lokasyonlu serverların bulunmasına ayrı bir artı zaten.Optimizasyonda mükemmel.
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.