Şimdi Ara

gameloft GM discovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gameloftun yeni çıkan oyunları (GT racing,thor kd) gibi oyunlar gmd ile uyumlu olmuyor neden siZce

• İnsanı mecbur korsana yönlendiriyorlar işte.Telefonumda kasmayacağını bildiğim bir oyun uyumlu değil diyorsa bende basarım apkyı oynarım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

İnsanı mecbur korsana yönlendiriyorlar işte.Telefonumda kasmayacağını bildiğim bir oyun uyumlu değil diyorsa bende basarım apkyı oynarım o zaman

Apk bassanda dscoveryde calısmıyor nedense. Thor , gangster 4 gibi oyunları apk indirip oynayabilen görmedim konuda actım kimse yapamadı.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Gangstar 4 yani Vegas işte apk bulup indirdim discovery me oynuyorum Aynı şekilde Asphalt 8 de oynuyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26yelken26

Gangstar 4 yani Vegas işte apk bulup indirdim discovery me oynuyorum Aynı şekilde Asphalt 8 de oynuyorum .
    Cihazın kendi hafızsına atmayın deneyin.
  • Thor ve gangster rio guzele benziyor, indirmeye deger mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunbaba101

Obb dosyasını nasıl yaptin ? ben hem dahiliye hem sd karta atip denedim 2sindede calısmadı ( Not: gameloft dişindaki bütün obb klasörü içeren oyunları kurmada sorun yasamıyorum sadece gameloft aynı sistemde kurulmuyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Servis
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da sağlam bi oyun lazim saracak oneriniz var mi?
  • Neo_123 kullanıcısına yanıt
    Malesef calısmıyor ne kendi ne sd hafızasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

İndirdiğiniz data dosyalarına ait olan apk sürümünü indirdiğinize emin misiniz ?
  • quote:

quote:

İndirdiğiniz data dosyalarına ait olan apk sürümünü indirdiğinize emin misiniz ?

Yukarda yazdıgım gibi ilk defa kurmuyorum bu tarz oyunları. Gameloft dısı her oyunu kurdum sorunsuz obbliler dahil. Gm nin anakonusunda 3-4kişiy daha denettim onlarda yapamadı ben oynuyoru mdiyen arkadas adım adım anlatıp bir resim eklerse discoveryden iyi olur
  • quote:

quote:

quote:

Yukarda yazdıgım gibi ilk defa kurmuyorum bu tarz oyunları. Gameloft dısı her oyunu kurdum sorunsuz obbliler dahil. Gm nin anakonusunda 3-4kişiy daha denettim onlarda yapamadı ben oynuyoru mdiyen arkadas adım adım anlatıp bir resim eklerse discoveryden iyi olur

Bazı oyunlar için telefonun rootlu olması gerek diye duyuyordum eskiden hep.Gameloftun oyunlarıda bunlardan olabilir,cihazınız rootlu mu ? Discovery'de oynamayı başaran kişilerede bir sorun isterseniz rootlumuymuş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bazı oyunlar için telefonun rootlu olması gerek diye duyuyordum eskiden hep.Gameloftun oyunlarıda bunlardan olabilir,cihazınız rootlu mu ? Discovery'de oynamayı başaran kişilerede bir sorun isterseniz rootlumuymuş.

Olabilir ama o bayadır konusulmuyor eskiden öyle olanlar vardi order chaos gibi. şuan durum nedir bilmiyorum.Şöyle ilginç birşey var ben kurdum diyen kimse 2.defa nası yaptın dediginde anlatamıyor buyuk ihtimal baska oyunlardan bahsediyorlar. ben daha gmd bu thor ve gansta 4 kurdum diyip anlatan görmedim en az 20 30 kişiye sordum ana konusunda sordum konu acıp sordum yanıt alamadık :)

• quote:

quote:

Obb dosyasını nasıl yaptin ? ben hem dahiliye hem sd karta atip denedim 2sindede calısmadı ( Not: gameloft dişindaki bütün obb klasörü içeren oyunları kurmada sorun yasamıyorum sadece gameloft aynı sistemde kurulmuyor ?

Gameloft oyunları wifi gerektiriyor ilk girişte wifi açık deneyin oyundan atma olmadan 10 saniyede kuruyor sonra wifi siz devam

• quote:

Orijinalden alıntı: 26yelken26

quote:

quote:

Gameloft oyunları wifi gerektiriyor ilk girişte wifi açık deneyin oyundan atma olmadan 10 saniyede kuruyor sonra wifi siz devam

Alıntıları Göster
    GM, Huawei gibi markaları yok sayıyorlar anlaşılan. 2GB Ram, 1.5GHz 4 çekirdek A9 işlemci, 16 çekirdek GPU, Ascend Mate var bende. Gel gelelim bir Asphalt 8 bile desteklemiyor sözde. APK çekip kuruyorum. En ufak sorun olmadan çalıştırıyor.

• Gameloft oyunlarında sıkıntı cıkmadı bende TDKR NFS M.WANTED ASPHALT8 CALL OF DUTY STRIKE TEAM MAX PAYNE MODERN C. SHADOWGUN STARGATE suanda telefonumda kı yuklu oyunlar Hafıza kartım 32gb class 10.Sıkıntı yaşadıgım world war z bır turlu yapamadım :D
  • Defalarca yazdıgım gibi oyun kurmada yeni degilim. yazdıgım oyunların herhangi bir wifi yada apk problemi yok.Wifi acık 3g acık wifi kapalı 3g kapalı. obb dosyası dahilide sd de her tür yüklenip denendi. Thor ve gangstar 4 acılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakan001

Gameloft oyunlarında sıkıntı cıkmadı bende TDKR NFS M.WANTED ASPHALT8 CALL OF DUTY STRIKE TEAM MAX PAYNE MODERN C. SHADOWGUN STARGATE suanda telefonumda kı yuklu oyunlar Hafıza kartım 32gb class 10.Sıkıntı yaşadıgım world war z bır turlu yapamadım :D

Call of duty anroide gelmiş mi ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakan001

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.activision.callofduty.striketeam

Gelmemiş mi ?

Vay anasını be güzele benziyor :) Kamera nasıl üstten mi yoksa aksiyon şeklinde mi ? üsttensen sarmaz bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.