Şimdi Ara

GM Discovery Kitkat sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba. bugün şeytan dürttü herhalde kitkat (sanırım beta) güncellemesi yaptım. telefonda hafif kasma oluştu hadi onu geçtim google play'e bağlanamıyorum. kimlik doğrulama gerekli filan diyor. hesabım açık gözüküyor ama çıkış yapıp yeniden bağlanamıyorum. hesap ekleden diğer hesabımı denedim yine aynı sorun. yardımcı olursanız sevinirim. telefonun 19-20 ay garantisi olduğuna root filanda istemiyorum. dm den ya da whatsapp üzerinden ya da buradan yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

• samgur kullanıcısına yanıt
    Sistem güncelleştirmelerine girerek mi yaptınız kitkat güncelleştirmesini ?
  • aynen hocam.
    hoca o beta değil.şuan görenen tek çare önceki romu bulup yüklemek
  • başka çaresi yok mudur ? yarın ss atarım,belki derdim daha net anlaşılır ya da kaçırdığım bir nokta vardır. telefoncuya götürmeye gerek var mı ?
    Hocam bi yedekle fabrika ayarlarına geri dön de.
  • Açıkçası kitkat hoşuma gitti çok hafif kasma var ama benim icin problem değil.eğer uygulamaları bilgisayara indirip telefona atıp kurabiliyorsak play storeun açılması pek mühim değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Play storun acilmamasi pek sorun yaratmiyorsa soyle yapabilirsiniz hocam;
    Pcden playstoreda istediginiz ugulama sayfasini acin, urlsini kopyalayip apkdownloader.com a girip yapistirin. Apk uzantili sekilde bilgisayariniza indirir oradan telefona atıp kurabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam bu bana yardımcı olacaktır. Teşekkür ederim herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kitkatta bazı sorunlar vardı benim telefonumda
    mesela ses kısma tuşunun ekranı açması ve kulaklık sesinin az gelmesi gibi.
    Telefonumun garantisi devam ediyor bu sorunları belirterek servise göndersem düzeltirler mi ? Tabi android sürümü olarak Kitkat yüklü olarak geri gelmesi gerekiyor.Jelly Bean istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan222 -- 4 Haziran 2015; 22:49:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.