Şimdi Ara

Gameloft, Modern Combat 5'i duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

telefonda bu tarz oyunları sevmiyorum ipad'de güzel olur sanırım

iPad'de retinalarda hayal kırıklığına uğrayabilirsin maalesef, 4. oyun retina ekran destekli değil grafikleri çamur gibi, oynamadım o yüzden daha henüz onu. Tabi grafik herşey değil ama insan verdiğin paranın hakkını versin istiyo kaliteli bişeyler bekliyo..
  • Şu sokaklar için de bir assasin creed çıkarsa gameloft

• gameloft mobilde 2010 senesinin kalitesini yakalamış nerdeyse helal olsun , bide şu controller düzelse

• ipad 3 de kasmaz inş. gerçi kasan bi oyun daha görmedikte bu ilk olmasın :D

• Crytek bunun üzerine Crysis çalışmalarına başlar.

• Gyro'su iPhone5'teki gibi sorunlu olmassa alırız iPhone 5 MC4 yukarı çekiyordu Gyro
  • assassin's creed IIdeki yerleri kopyalamışlar sanki
  • detay seviyesini beğenmedim diyer unsurlar güzel.

• assasin's creed TERK

• GRAFİKLER GENEL OLARAK GÜEL DE DH İFŞA TEAM'DE İŞ BAŞINDA...
    00.22'DEKİ SANDALYE NEDEN UÇUYOR ÖYLE!? :)

• Mobil oyunlardan gameloftu çıkarınnnn
    geri neyi kalır kiiii :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam note 3'ün 6" ekranında oynamalık oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine zevksiz, sadece grafikleri iyi bir gameloft oyunu verdiğim 6.99 dolarla acıyorum

• İphone 5 de sorunsuz açsın da başka birşey istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAVOK fizik motorunu kullanmaları hem Gangstar hem de Modern Combat'ta çok büyük yeniliğe sebep oldu. Aksi takdirde bu seviyeye gelemezdi oyun. Modern Combat 4 bile çok kötüydü.

• 1.79 a düştüğünde hiç çekinmeden aldım. sırf bu oyunu ps3 koluyla oynamak için ipadime jb yaptım. sonra 3-4 gün multiplayer modunda takıldım. sonra sıkıldım. fps oyunları bilgisayarda oynamayı hiç sevmiyor olmama rağmen iphone/ipad cihazlarda beni kendilerine bağlıyorlar. Dead Trigger bağımlılık yaratan diğer bir oyun. Ama ne bileyim modern combat bir dead trigger kadar ilgimi çekmemişti. şu anda Blitz Brigade'e sardım. gerçekten güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Boy_TR

assassin's creed IIdeki yerleri kopyalamışlar sanki

Beyin bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renderlamak bedava . Reklam amaçlı bir video.

• Yeri burasi degil ama tum haber siteleri Apple'in kaybettigi davayi yaziyor. İphone 4 Satislari yasaklanabilirmis hatta. Ama donanimhaber'de tik yok bu Hanerle ilgili. Ya cok yavassiniz ya da bilerek yayinlamiyorsunuz.

• bu tarz oyunları iphone da nasıl oynuyorsunuz anlamış değilim benim için kontrolü çok zor oluyor.ipad de bile zor oynuyorum

fps oyun oynamak istiyorsanız ne iphone da ne xbox /ps de gidin bilgisayarda oynayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jericho34 -- 6 Haziran 2013; 18:40:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.