Şimdi Ara

Gameloft, Modern Combat 5'i duyurdu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. sunu bi deneyim dedim baktim cok pahali vazgectim. zaten dokunmatik ekranda kim ne derse desin zevk dusuyor. buna verecegim parayla sonic1 world of go asphalt7 fruit ninja aldim:))

• Son oyunu 1 dolara inmişti bir ara bende girdim aldım. İyiki normal fiyatındayken almamışım çünkü sıkıldım daha ilk bölümde. Pc de fps olmazsa olmaz benim için fakat telefonda fps biraz çabuk sıkıyor. Ayrıca oyunun grafikleri ve silah sesleri herhalde yapımcı firma aynı olduğundan olsa gerek nova 3 ile nerdeyse tamamen aynıydı.

• 12 liraya satılcak yine. Ölsem almam. 1,79 olmasını beklerim. Infinity Blade II ile GTA Vice City'ide öyle aldım.

iPhone 5-4s iPad 2-3-4-mini

dışında kasmıcak cihaz düşünemiyorum şu grafiklerle. Anca 2 bine yakın pahalı Android telefonlarda oynanır Galaxy S3-S4, HTC One, Xperia Z falan. Diğer telefonların sahipleri hiç ümitlenmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

12 liraya satılcak yine. Ölsem almam. 1,79 olmasını beklerim. Infinity Blade II ile GTA Vice City'ide öyle aldım.

dışında kasmıcak cihaz düşünemiyorum şu grafiklerle. Anca 2 bine yakın pahalı Android telefonlarda oynanır Galaxy S3-S4, HTC One, Xperia Z falan. Diğer telefonların sahipleri hiç ümitlenmesin

gameloft un oyunlari gpu ya gore grafikleri ayarliyor mesela galaxy w bu grafikle degil dusuk grafikte oynatir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

12 liraya satılcak yine. Ölsem almam. 1,79 olmasını beklerim. Infinity Blade II ile GTA Vice City'ide öyle aldım.

araya nexus 4 u almamissin ilginç s3 var nexus4 yok :D

• Bence modern combat 4den pekde farklı değil.Bakmayın böyle trailerde görkemli göründüğüne hep aynı grafikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

nexus 4 açar mi Acep :D

Eğer nexus 4 de bunu kaldırmayacaksa benimkini çöpe atıyım.Ayrıca full hd değilde hd olduğu için s4 veya htc one dan daha iyi fps hızı olan nexus 4 ümün bu oyunda bal olacağına inanıyorum.M&C4 var zaten çıksın 5 i de alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu85

quote:

Eğer nexus 4 de bunu kaldırmayacaksa benimkini çöpe atıyım.Ayrıca full hd değilde hd olduğu için s4 veya htc one dan daha iyi fps hızı olan nexus 4 ümün bu oyunda bal olacağına inanıyorum.M&C4 var zaten çıksın 5 i de alıcam

nexus 4 mc3 de inanilmaz hizliydi nexus 4 mc4 oynamadim ama far ki yok galiba buda öyle olucak :))

• dejavu85 D kullanıcısına yanıt
    Bende Nexus kullanıyorum ama MC3 ve MC4 hangisini yüklersem yükleyeyim açılır açılmaz kapanıyor oyun siz nasıl çözdünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Bende Nexus kullanıyorum ama MC3 ve MC4 hangisini yüklersem yükleyeyim açılır açılmaz kapanıyor oyun siz nasıl çözdünüz?

orjinalini alarak çözdüm.

• Galaxy S4 den aşağısı kurtarmayacak öyle görünüyor.

• nexus ,4 dede yag gibi acacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Mobil oyunlardan gameloftu çıkarınnnn geri neyi kalır kiiii :D

Big Fish, G5, Glu, Alawar, Gigl, Nevosoft, Herocraft, Anuman, Gamevil, Disney, EA, Zeptolap, Rovio, Zynga bu firmaların yaptıkları mobil oyunlarda çok güzel.

• Silahı ateşlemesinde bile meymenet yok oyunun.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Evet bende bütün oyunları ve uygulamaları marketten alıyorum.Hem güvenlik açısından hemde androide daha çok yatırım yapılmaması için.Bizler apk lerle yükleme yaptığımız sürece uygulama geliştiriciler para kazanmadığı için bize yani android kullanıcılarına oyun ve uygulama yapmayı bırakacaklardır.Bu yüzden herkesi Google Play Store dan alış veriş yapmaya davet ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skream88

quote:

anasını bile ağlatır :))

Bende öyle düşünmüştüm :D

Öyle düşünme başarıyla port ederlerse ace 2 i bile açar ama yok % 20 ederlerse kasar androide fazla güvenme bu ioscularin farkı bu işte adamlara % 100 uyumlu çıkıyor. Adamlar gangster vegas çıkardı s4te kasıyor

• Bu tür oyunlar yüzünden telefonun batarya

Ama bu oyunuda deniyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Tek seferligine dili ingilizce yapip girin.Ben de s3 var ben boyle yapmistim.Bi kere ing yapip girin.Sonra turkceye alabilirsniz.Daha sonra girerken tekrar ingilizceye almaya gerek yok.

• Havok oyun motoru sanırım. Bu oyun motorunun kullanıldığı oyun Gnagster Vegastı ve stabil çalışmıyor. Umarım optimizasyonu iyi olurda işkence çektirmez Gangster Vegas gibi.
  • PC emulatörüyle oynasam benim pc bunu bile kasar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.