Şimdi Ara

Gamepad Alacam | Chillstream Aldım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orginal xbox kolu pc içinde oluyormuş
  •  Gamepad Alacam | Chillstream Aldım

bu güzele benziyo onur tabi senin için hangisi iyiyse onu al hangisini beğeniyosan.beğenmediğin bişeyi alırsan içine sinmez pişman olursn
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uğur.

Gamepad Alacam | Chillstream Aldım

bu güzele benziyo onur tabi senin için hangisi iyiyse onu al hangisini beğeniyosan.beğenmediğin bişeyi alırsan içine sinmez pişman olursn

Edebiyat şairimisin bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 29 Mayıs 2010; 17:34:10 >

• Geçen hafta Optimum Mediamarkt'ta şöyle bir gamepad gördüm. Hama X-Style. XBox alternatifi arayan arkadaşlar bi incelesin. Yanılmıyorsam fiyatı 60tl idi, titreşim özelliğide vardı.
     Gamepad Alacam | Chillstream Aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

@alper1907

Cordless Rumblepad 2 almaya karar verdim siparişi vericem bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

@alper1907

Cordless Rumblepad 2 almaya karar verdim siparişi vericem bugün

Hayırlı olsun , sorunsuzca oynarsın oyunları inş
    bende chillstream alacam sanırım
  • bende chillstream var neredeyse her oyunun tuşları bu kola göre ayarlı..hiç sorun yaşatmadı..ancak futbol oynarken alışması biaz zor..diğer her oyunda fpsler dahil çok başarılı...
  • 70 75 tlye orjinal xbox kolu varken neden chillstream tercih ediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

70 75 tlye orjinal xbox kolu varken neden chillstream tercih ediyorsunuz?

Nerde var ? Birde garantisi yok diye biliyorum.
  • Garantisi vs. olsa XBOX kolu en iyi tercih ama bozuldumu tamir olayı olmayacak en azından Logitech ürünleri 2 yıl garantili
  • 2.sini al bence.
  • Evet snopy marka gamepad var neredeyse 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun olmadı microsoft gibi kaliteli bir ürün üretecek firmanın ürünün kısa sürede bozulacağını pek düşünmüyorum bildiğim kadarıyla istanbulda xbox360 tamiri yapan yerler var ücret karşılığı yaptırılabilinir. Bence eşsiz oyun deneyimi için risk edilip alınabilir. Trgamer da bu kolla ilgili bir inceleme yazısı var okumanızı tavsiye ederim.

http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2228
  • XBOX360 bu hafta resmi olarak Türkiye'de satılmaya başlıyormuş. http://forum.donanimhaber.com/m_35406643/mpage_1/key_/tm.htm Muhtemelen akeseuarlarıda garantili olarak Türkiye'ye gelir. Orjinal XBOX360 gamepad'i almak isteyen arkadaşlar bence en azından 1-2 hafta daha dişlerini sıksınlar.
  • Daha dün gidip chillstream aldım beklediğim gibi çıkmadı açıkçası. Bilgisayara daha önceden sixaxis bağlayıp pes oynardım. PS3'ü kuzenime verince bir gamepad ihtiyacı doğdu. Ben de gidip chillstream aldım. (Hem terletmemesi hem de tasarımı x360 tasarımına benzediği için). Gel gör ki analogların hassasiyeti bana biraz garip geldi. Örneğin sixaxiste çapraz gitmeniz için sadece içgüdüsel olarak çapraz yapardık ve giderdik. Bunda ise çaprazdan biraz daha fazla çevirmemiz gerekiyor. Sağ analogda tam yuvarlak çizemiyor nedense. Acaba benimkinde mi bir problem var bilemiyorum. Rumblepad deneyemediğim için bilemeyeceğim.

Arkadaşlar chillstream kullananlar sağ analogda tam daire çizememe problemi yaşıyorlar mı? Bendeki sol alt köşeye getirince biraz düz iniyor yuvarlak çizemiyorum yani tam olarak. Sizde de böyle bir problem var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomantis -- 29 Ekim 2009; 12:38:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Daha dün gidip chillstream aldım beklediğim gibi çıkmadı açıkçası. Bilgisayara daha önceden sixaxis bağlayıp pes oynardım. PS3'ü kuzenime verince bir gamepad ihtiyacı doğdu. Ben de gidip chillstream aldım. (Hem terletmemesi hem de tasarımı x360 tasarımına benzediği için). Gel gör ki analogların hassasiyeti bana biraz garip geldi. Örneğin sixaxiste çapraz gitmeniz için sadece içgüdüsel olarak çapraz yapardık ve giderdik. Bunda ise çaprazdan biraz daha fazla çevirmemiz gerekiyor. Sağ analogda tam yuvarlak çizemiyor nedense. Acaba benimkinde mi bir problem var bilemiyorum. Rumblepad deneyemediğim için bilemeyeceğim.

Haaa.O zaman başka.

• orjinal xbox kolu al yanına da pc aparatı rahat en en iyisi bu bence hiçbir oyunda sorun yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

XBOX360 bu hafta resmi olarak Türkiye'de satılmaya başlıyormuş. http://forum.donanimhaber.com/m_35406643/mpage_1/key_/tm.htm Muhtemelen akeseuarlarıda garantili olarak Türkiye'ye gelir. Orjinal XBOX360 gamepad'i almak isteyen arkadaşlar bence en azından 1-2 hafta daha dişlerini sıksınlar.

Geliş fiyatı yüksek olur yurtdışına göre bence
  • Orası kesin zaten 500-600'e satılan konsolu 1000tl'ye getirdiler. Arkadaşlar 75tl diyolar orjinal xbox gamepad'ine demekki 100tl-120tl civarı gelebilir oda. Tabi bilemeyiz, bekleyin dememdeki amaç -eğer çok aceleniz yoksa- almasanızda en azından fiyatı görmüş olursunuz.
  • %90 Yarın teknosaya chillstream almaya gidiyorum
  •  Gamepad Alacam | Chillstream Aldım

kablolu xbox360 gamepadi varken diğer markaları aklından bile geçirme. hem "games for windows" etiketli oyunlarda sıkıntı yaşamazsın hem pil derdin olmaz hem şarj derdin olmaz hem sağlam hem de ucuza malolur. karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 29 Ekim 2009; 18:18:12 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.