Şimdi Ara

Gamepad Alacam | Chillstream Aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdan ve arkadaşlardan edindiğim bilgiler sonucunda 2 tane gamepad arasında kaldım.Kullananlar bilgi verirse sevinirim.

1)Logitech Chillstream

2)Logitech Rumblepad II
    Soru: 3 Farklı rumblepad2 var hangisini öneriyorsunuz ? Farkları nedir ? kablosuz olan daha iyidir sanırım ama biraz tuzlu , 963325 nasıldır ?

*LOGITECH 940-000059 RUMBLEPAD II TITRESIM GAMEPAD

*LOGITECH 963325-1914 RUMBLEPAD II (REFRESH) GAMEPAD

*LOGITECH 940-000062 KABLOSUZ RUMBLEPAD II GAMEPAD

@@@@@

1)Chillstream'ın o yer değişikliliğine alışmak kolay oluyor mu ? Kontrol zor oluyor mu ?
    2)Önerileriniz nedir ?
    3)Tavsiye edenler önerdiği gamepad hakkında yorum yazarsa fikir edinmem açısından daha yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 29 Ekim 2009; 21:17:05 >

• -
  • Chillstream'deki yer değişikliği problem değil ama (zaten xbox tasarımı, yeni bir şey değil) anologların hassasiyeti rumblepad'ler kadar iyi değildir.
  • Chillstream biraz daha rahat gibi, deneme şansım oldu ama yer değişikliği sebebiyle pek beceremedim, Kablosuz Rumblepad'i tercih ederim Çünkü logitech ve kablosuz, gerisi çok önemli değil
  • chilstream'i PC'ye bağlayınca, XBOX kolu olarak görüyor mu? Eğer görüyorsa chill al, çünkü sırf bu uyumsuzluk yüzünden rumblepad'den soğudum. Çoğu yeni oyun Xbox kolu istiyor, yada ona uyumlu yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

chilstream'i PC'ye bağlayınca, XBOX kolu olarak görüyor mu? Eğer görüyorsa chill al, çünkü sırf bu uyumsuzluk yüzünden rumblepad'den soğudum. Çoğu yeni oyun Xbox kolu istiyor, yada ona uyumlu yapılıyor.

XBOX kolu olarak görüyor mu bir bilgim yok bilen birisi cevap verir umarım.Benimde aklımdan chill geçiyor ama kararsız kaldım
  • chill bana biraz fazla ufak geldi. normal xbox360 controllerdan daha ufak sanki. görmeden alma bence
  • Ben Chillstream i kullanmadım sadece Rumblepad 2 yi 3 yıldır kullanan biri olarak konuşuyorum: Kesinlikle aldığına pişman olmayacağın bir kol; çok rahat, eli yormuyor ve dayanıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Ben Chillstream i kullanmadım sadece Rumblepad 2 yi 3 yıldır kullanan biri olarak konuşuyorum: Kesinlikle aldığına pişman olmayacağın bir kol; çok rahat, eli yormuyor ve dayanıklı...

İkisi hakkındada kötü birşey duymadım keşke ikisinide deneme şansım olsaydı
  • chillstream kullanıyorum tavsiye edebileceği bi ürün
    evet pc ye bağla game for windows (login live) logolu oyunların hepsine hiç bi ayar gerekmeden oyna yani direk xbox kontrolü olarak görüyo
    ama sana asıl tavsiye edeceğim konsolmarket in web sitesine gir ordan orjinal xbox kolu al pc ye bağla onu kullan hem daha kaliteli hemde ele iyi oturuyo(daha kaliteli derken analogları daha etkin kullanabiliyosun ve elinden kaymıyo . özellikle chillstream bi yerden sonra elimden kayıyo)onun dışında logitech in kalitesi tartışılmaz. ortalama 2-3 ayda bi joystick bozulur bizim evde ama chillstream ı 1,5 yıldır kullanıyorum ve tuşlar hala ilk gün ki gibi sağlam ve hassas
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

chillstream kullanıyorum tavsiye edebileceği bi ürün
    evet pc ye bağla game for windows (login live) logolu oyunların hepsine hiç bi ayar gerekmeden oyna yani direk xbox kontrolü olarak görüyo
    ama sana asıl tavsiye edeceğim konsolmarket in web sitesine gir ordan orjinal xbox kolu al pc ye bağla onu kullan hem daha kaliteli hemde ele iyi oturuyo(daha kaliteli derken analogları daha etkin kullanabiliyosun ve elinden kaymıyo . özellikle chillstream bi yerden sonra elimden kayıyo)onun dışında logitech in kalitesi tartışılmaz. ortalama 2-3 ayda bi joystick bozulur bizim evde ama chillstream ı 1,5 yıldır kullanıyorum ve tuşlar hala ilk gün ki gibi sağlam ve hassas

http://www.konsolmarket.com/index.php?do=catalog/product&pid=182
    bu mu ? PC'ye direk takınca uyumluluk sağlıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 28 Ekim 2009; 12:46:13 >

• Kesinlikle Chillstream derim.

1 yıldır genellikle bu gamepad'in desteklediği oyunları tercih ediyorum. FPS gamepad ile oynanmaz demeyin, alışınca attığını vuruyorsun. Hatta desteklemeyen oyunları da Pinnacle Gamepad Profiler ile rahat rahat koltuğuma yaslanıp oynamanın zevkine varıyorum. Klavye+mouse iyi güzel hoş da bu merete alışınca da delicesine gamepadle oynayası geliyor.

Örnek. Call of Juarez bu gamepade native destek veriyor. Tüm oyunu koltuğuma oturup ayaklarımı uzatıp çok da keyif alarak bitirdim.

Rumble da kullandım ama her iki stick'in yanyana ve birbirine yakın olması aiming konusunda bende sıkıntı yarattı. Tabi bu alışmayla alakalı.

Bir diğer unsurda hava soğutma. Ben bu güne kadar çok kullanmadım. Ergonomik olarak rumble'ın kaba hatlarından daha rahat geldi bana.

Sonuç olarak şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

-

budur. chillstream e ya da bunun kablosuzuna o kadar para vermenin anlamı yok. fazlası ile yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrathchild

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

-

budur. chillstream e ya da bunun kablosuzuna o kadar para vermenin anlamı yok. fazlası ile yeter.

teknosada rumble'ın o modeli 75 , chill ise 76 TL
    fiyat farkı yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: mumak

chillstream kullanıyorum tavsiye edebileceği bi ürün

http://www.konsolmarket.com/index.php?do=catalog/product&pid=182
    bu mu ? PC'ye direk takınca uyumluluk sağlıyor mu ?

evet sağlıyor
    eğer xp kullanıyorsan sürücüsünü microsofttan yada google den aratıp bulabilirsin vista yada windows 7 kullanıyorsan otomatik tanıyor
    merak ediyorsan bağlantı arabirimi usb

• şu anda snopy marka bir gamepad kullanıyorum acaba bu xbox 360 gamepad alsam hassasiyette fark olurmu oyunlardaki tepki süresinde bir değişiklik olurmu? Daha önce ucuz bir gamepad kullanıp sonra kaliteli bir gamepad alanlar fark yaşadılarmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: rextr

chilstream'i PC'ye bağlayınca, XBOX kolu olarak görüyor mu? Eğer görüyorsa chill al, çünkü sırf bu uyumsuzluk yüzünden rumblepad'den soğudum. Çoğu yeni oyun Xbox kolu istiyor, yada ona uyumlu yapılıyor.

XBOX kolu olarak görüyor mu bir bilgim yok bilen birisi cevap verir umarım.Benimde aklımdan chill geçiyor ama kararsız kaldım

Chillstream'ın en büyük ve "bence" tek avantajı, driverının oyunlar tarafından "xbox control device" olarak algılanması. "games for windows" etiketli oyunlarda tuş konfrigasyonu otomatik ayarlanmış şekilde oyuna giriyosun. controls settings'le neredeyse hiç işin olmuyo.

• An itibariyle kafama en yatkın şey orginal xbox kolu almak ama daha kesin karar vermedim

www.konsolmarket.com dan alışveriş yapan var mı hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 28 Ekim 2009; 19:04:35 >
  • Bende şuan için gamepad arayışındayım Chillstreamle Cordless Rumblepad 2 arasında kaldım.Daha önce Xboxta pes falan oynadım Xbox kolu çok kullanışlı ama sonuçta bu orijinal xbox kolu değil ve sanırsam biraz daha küçükmüş.Rumblepad 2 de ise kablosuz olması çok iyi.Her an bi kol için sipariş verebilirim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.