Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gamepad Easymx 9101(Monster Pusat) Satın Al 6 Mayıs 2021 20:10 1 1 Gamepad Easymx 9101(Monster Pusat) Xbox ile kullanmak için aldım sitesinde uyumlu yazdıgı halde sadece pc ile çalışıyormuş bu yüzden satıyorum.Kablosuz çalışır flash bellegi pc ye takınca direk algıladı,resimdeki kablo şarj etmek içindir.Monster pusat gamepad aynısının yeşili sadece boyayıp daha pahalıya satıyorlar diye fabrika mağzasından aldım.Kullanılmamış durumda kutusu herşeyi mevcut,isteyene gamepad controller programında hassasiyetini de gösterebilirim .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] RDR 2 Referans [SATILDI] Elden Ring (Referans) The Division 2 + Dark Souls 3 Referans Metro Exodus + Metro 2033 Redux P2