Şimdi Ara

Gamepad i mouse gibi kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde logitech cordless rumblepad 2 var, acaba bu cihazı mouse olarak da kullanabilirmiyim?

• Evet bende merak ediyorum bunu varsa böyle bir olay çok iyi olur...
    Gamepad : Xbox 360 Gamepad
  • kullanımı war fakat çok da seri kullanılamıyor...
  • Google da joy2mouse olarak aratırsan ücretsiz bir yazılım mevcut.Alternatifleride var. Evet çok seri değil malesef.Alışmak lazım. Sadece multimedia için kullanacaksan ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yapici

Elimde logitech cordless rumblepad 2 var, acaba bu cihazı mouse olarak da kullanabilirmiyim?

burada anlatılmış;

http://forums.logitech.com/t5/PC-Gaming/Use-Cordless-Rumblepad-as-mouse-for-Windows-Vista-and-XP/m-p/364384
  • Joystick 2 Mouse diye bir program var bu program ile sadece logitech,sony gibi markaların gamepad'ı ile değil tüm markaların gamepadını mouse olarak kullanabilirsiniz.linkini de şöyle vereyim:
    http://www.aindir.com/joystick-2-mouse.html#more-2196
  • mesajım bulunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam işiniz gücünüz yok mu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

Hocam işiniz gücünüz yok mu ya

• Niye bu şekilde kullanmak istiyorsunuz onu anlamıyorum?
  • Joytokey var :-D
  • Arkadaşlar birisi ayarları en iyi şekilde ayarlanmış joytokey ayarlarının resmini çekebilir mi ya da dosya olarak atabilir mi?
  • joystick to mouse die bişi buldum süper oldu javascript:void(AddText(''))
  • arkadaşlar joy to mouse programında yaşadığım bir sıkıntı var. yardımcı olur musunuz?
    gamepad ile mousu hareket ettirip oyunu açıyorum fakat oyunda dahi joy to mouse aktif olduğundan masa üstünde saçma sapan şeyler oluyor gamepadı oyun esnasında kullanmamdan dolayı. ( dogal olarak kullanacam tabi ) nası önleyebiliriz bunu?

bu program bana çok lazım çünkü kasayı salona taşıyıp dev ekranda oyun oynama keyfi bir başka oluyor. ama mousu yanında taşımak istemiyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.