Şimdi Ara

GAMEPAD 'LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2' HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
40.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben uzun süre aradıktan sonra 60 tl ye ebaydan getirtmiştim.64 çok iyi fiyat chillstream için bence.Tahminen en az 80-90'den aşağı bulamazsın zaten tr de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

ben uzun süre aradıktan sonra 60 tl ye ebaydan getirtmiştim.64 çok iyi fiyat chillstream için bence.Tahminen en az 80-90'den aşağı bulamazsın zaten tr de.

bi yerde buldum 90 tl fiyatı vardı. 64 tl olanı yarın gidim alim bari titreşim sorun değil benim için bide windows tarafından onaylanmış olması cok guzel. hemen her oyunda direk tanıyo da. windows 7 de bi sorun cıkarmaz demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 9 Ekim 2010; 17:20:10 >
  • bende Rumblepad 2'de titreşimi hep kapıyorum.aksi halde top direğe çarptımı yada frikiklerde filan titriyor, heyecan yapıyorum elim ayağım dolanıyor pozisyonda
  • arkadaşlar playstation 3 alıcam, şuanda kullandığım rumplepad 2 yi ps3 ile sorunsuz kullanabilirmiyim?
    lütfen kesin bilenler yazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

arkadaşlar playstation 3 alıcam, şuanda kullandığım rumplepad 2 yi ps3 ile sorunsuz kullanabilirmiyim?

Kullanabilirsiniz. Yani ben denediğim oyunlarda bir sorun yaşamadım(3.42 ve 3.50 update'i de dahil. O update'de kopya koruması için bazı USB cihazlar devre dışı kaldı ama Rumblepad 2 gibi Logitech ürünleri etkilenmedi). Hatta sol analogla d-pad'in görevlerini değiştirme işi (mode tuşu) de çalışıyor. Bir tek, Rumblepad 2'nin titreşim özelliği çalışmıyor PS3'te.
    Sixaxis'le beraber de kullanılabiliyor. Yani futbol oyunlarında iki tane Sixaxis varmış gibi iki kişilik ve muhtemelen 4 kişilik de maç yapabilirsiniz rahatlıkla. Fifa World Cup 2010'da denedim mesela.

Tabii Rumblepad 2'de hareket sensörü olmadığı için, bunu zorunlu tutan oyunlar varsa, zorunlu anlarda Sixaxis veya destekli başka bir gamepad kullanmanız gerekir.
    Bunun yanında, Sixaxis'teki PS tuşu Rumblepad 2'de olmadığından, oyun sırasında PS3 menüsünü açma vs. işleri için PS tuşu olan bir cihaz gerekecek.
    Bir de, Sixaxis'te L2-R2 analog şeklinde, yani kademeli. Rumble'da ise tuş şeklinde, dijital. Bu da, yarış oyunlarında klavye hissi yaratabilir. Dijital L2-R2'den odun şeklinde gaz-fren mümkün olur belki, ama oyun tuş kombinasyonu sunmamışsa odun L2-R2'nin görevini sağ analog çubuğa atamak mümkün olmayacaktır.

Özellikle denememi istediğiniz oyunları, elimde varsa, deneyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Ekim 2010; 18:42:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cz

quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

arkadaşlar playstation 3 alıcam, şuanda kullandığım rumplepad 2 yi ps3 ile sorunsuz kullanabilirmiyim?

Kullanabilirsiniz. Yani ben denediğim oyunlarda bir sorun yaşamadım(3.42 ve 3.50 update'i de dahil. O update'de kopya koruması için bazı USB cihazlar devre dışı kaldı ama Rumblepad 2 gibi Logitech ürünleri etkilenmedi). Hatta sol analogla d-pad'in görevlerini değiştirme işi (mode tuşu) de çalışıyor. Bir tek, Rumblepad 2'nin titreşim özelliği çalışmıyor PS3'te.
    Sixaxis'le beraber de kullanılabiliyor. Yani futbol oyunlarında iki tane Sixaxis varmış gibi iki kişilik ve muhtemelen 4 kişilik de maç yapabilirsiniz rahatlıkla. Fifa World Cup 2010'da denedim mesela.

Tabii Rumblepad 2'de hareket sensörü olmadığı için, bunu zorunlu tutan oyunlar varsa, zorunlu anlarda Sixaxis veya destekli başka bir gamepad kullanmanız gerekir.
    Bunun yanında, Sixaxis'teki PS tuşu Rumblepad 2'de olmadığından, oyun sırasında PS3 menüsünü açma vs. işleri için PS tuşu olan bir cihaz gerekecek.
    Bir de, Sixaxis'te L2-R2 analog şeklinde, yani kademeli. Rumble'da ise tuş şeklinde, dijital. Bu da, yarış oyunlarında klavye hissi yaratabilir. Dijital L2-R2'den odun şeklinde gaz-fren mümkün olur belki, ama oyun tuş kombinasyonu sunmamışsa odun L2-R2'nin görevini sağ analog çubuğa atamak mümkün olmayacaktır.

Özellikle denememi istediğiniz oyunları, elimde varsa, deneyebilirim.

çok teşekkürler cevap için.
    fifa ve pes oyunlarını kesinlikle oynayacağım için onları söyleyebilirim öncelikle. şuanda pcde kullandığım rumplepad 2 cordless gamepadimi playstationda kullanabiliyorsam ekstra gamepad almak zorunda kalmadım demektir çok teşekkürler

• Geçen hafa digital kol yerindeki sol ve sol üst çapraz tuşlar tutukluk yapmaya başladı.Servise gönderdim bakalım ne çıkacak.Çok fazla Street Fighterdan olsa gerek...
  • http://www.amazon.com/dp/B003VAM392 rumlepad yerine bunu tercih etsem daha iyi olurmu.Tuş dizilimi hoşuma gitti sayısal değil en azından.
  • futbol oyunları için mükemmel ama diğer oyunlarda yetersiz kaldığı için rumblepad 2 nin yanına xbox controller aldım pc için
  • Cordless rumblepad her pc ve ps3 kullanıcısının bütün isteklerini fazlasıyla yerine getirebilecek bir koldur.Her kıvrımından kalite akıyor ve çok sağlam.Yıllardır kullanıyorum en ufak bir problem yaşatmadı bana.xbox360 kumandası almayı düşünen arkadaşların eğer acelesi yoksa Razer Onza'yı beklemelerini öneririm.Yurtdışındaki satış fiyatlarında normal xbox360 kumandasından 15$ daha ucuz piyasaya çıkacak, fakat henüz kesin bir tarih yok.

http://cult.razerzone.com/2010/09/08/10-reasons-why-the-razer-onza-pwns-the-new-ms-xbox-360-controller/

• Arkadaşlar Benim bir sorunum var. Aleti (logitech kablosuz olan) 3 gün önce aldım ve pinnacle programı ile kullanıyorum. kollardan birini mouse yaptım süper bir özellik. Ama konsolu belli bir süre kullanmadığımda (sensör yanıp sönmeye başladığında) konsoldaki herhangi bir tuşa basmadan "Kollar çalışmıyor" tuşa bastıktan sonra çalışıyor. sizdede böyle mi oluyor cevap verirseniz sevinirim önemli çünkü eğer hatalıysa benimki gidip değiştiricem.Şimdiden teşekkürler.
  • Bende de bu şekilde, normalinin bu olduğunu düşünüyorum, uzun süre kullanılmadığında pilleri korumak için bu moda geçiyor.Bu süre bir şekilde ayarlanabiliyor diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir.
  • bende yanıp sönmüyor, direk ışığı kapanıyor gamepad üzerindeki.herhangi bir tuşa bastığımda tekrardan aktif moda geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

bende yanıp sönmüyor, direk ışığı kapanıyor gamepad üzerindeki.herhangi bir tuşa bastığımda tekrardan aktif moda geçiyor.

Bende de aynı şekilde oluyor, bir tuşa basınca kendini tekrar aktif ediyor. Anormal olan bir durum yok yani Enola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Arkadaşlar Benim bir sorunum var. Aleti (logitech kablosuz olan) 3 gün önce aldım ve pinnacle programı ile kullanıyorum. kollardan birini mouse yaptım süper bir özellik. Ama konsolu belli bir süre kullanmadığımda (sensör yanıp sönmeye başladığında) konsoldaki herhangi bir tuşa basmadan "Kollar çalışmıyor" tuşa bastıktan sonra çalışıyor. sizdede böyle mi oluyor cevap verirseniz sevinirim önemli çünkü eğer hatalıysa benimki gidip değiştiricem.Şimdiden teşekkürler.

Normali bu belli bir süre geçtikten sonra kol pilleri korumak için kendini bu moda alıyor. Üzerindeki her hangi bir tuşa bastıktan sonra tekrar devreye giriyor. Bu arada kolu nasıl mouse yaptın ?
  • Cevaplar için teşekkürler rahatladım açıkçası.
    @alper1907 "pinnacle game profiler" diye bir program süper bir program gerçekten hem tuş atama yapıyosun hemde kollardan istediğini mouse olarak kullanıyosun.Ama kullanacaksan unutma eğer logitech'in programı açılışta otomatik başlıyorsa iptal etmen lazım yoksa program çalışmıyor. Programın full halini indireceksen(versiyon 5 olanını) torrent olarak bulabilirsin
  • Mükemmel ötesi bir oyun kolu .Özellikle orjinal Pes 2011 oyuncuları için öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resattavasoglu

Mükemmel ötesi bir oyun kolu .Özellikle orjinal Pes 2011 oyuncuları için öneririm.

nası yani orjinal...?
  • Arkadaşlar bunun kablosuzu 80 tl değer mi ve 2 metre çekebilir mi ? Yatağa uzanıp fifa keyfi yapmak istiyorumda sonradan elimizde kalmasın ?
  • Neyse cevap gelmesede almış bulundum hayırlı olması diileğiyle
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.