Şimdi Ara

GAMEPAD 'LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2' HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
40.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPER31

evet bahsedilen kolun ta kendısı o....gecikme vs olayı yok arkadaşta var pek bakmadım ama gecikme vs yok 5-6 metreden rahat çektiğini gördüm 10 metre diyorlar...100 tl den aşağı beklemem zaten de kim bilir ne zaman gelcek f710 kol ..bekleyelim bakalım almışken daha ıyısı olsun di mi
    quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Arkadaşlar oyun kolu alacaktım ama almışken kablosuz olsun diyorum kablosuz oyun kolu sıkıntı yartıyor mu arkadaşlar çekmeme geç algılama gibi ?
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=85479&ad=LOGiTECH-RUMBLEPAD-ii-PC-940-000062-KABLOSUZ-Oyun-Kollari
    Yukarıdaki ürün değil mi yanlış almıyalım

@ALPER31
    Fiyat 50$ seviyesinde bence onu 100 tl'den aşağıya bekleme

Şimdiden hayırlı olsun ben fazla uzaklaşmam zaten bir hafta içinde alırım.
    Bu arada ebaydan almayı düşündün mü gerçi bulamadım ama gelirse ebaydan alıver 150 euro altı zaten sorun çıkarmak gümrük

• teşekkürler bakalım ne olacak fiyatı logitech f 710 un...bekleyip göreceğiz öyle 150 tl ve üstü olursa almam çünkü 2 adet alacağım :) pc ile tıpkı ps3 gibi pes vs oynamak amaç...eşle dostla kablosuz maç kapışmak işte olay ama dediğim gibi 150 ve üstü olursa almam gerçi ucuzlar da kım bilir ne zaman yenı ürün her zaman pahalı oluyor...neyse kısmet diyelım olmazsa rumple pad alırım ne yapalım bu arada pc de aynı anda 2 kablosuz kol çalısıyor değil mi hiç görmedim de hep tek gördün sonra elımızde patlamasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Kablosuz Rumblepad'in verdiği his bir başka.

kesinlikle
    Logitech Wireless Gamepad F710'da çok şık duruyor.Rumblepad 2 ye benziyor.Tuş ancak bendeki Rumblepad 2 de A yerinde 1 X yerinde 2 filan yazıyor.Fiyatı uygun olursa büyük rağbet görebilir.Tasarımı ve rengi çok hoş duruyor.
  • sorumu yine tekrarlıyorum kusura bakmayın bu ürün windons 7 de calsıyormu
  • mutlaka çalışıyordur ki 15 TL lik analogu olan arkadaşımın bilgisayarında win7 kurulu ve fifa10 oynuyorduk.
  • ben bu üründen vazgectim yuakrdaki yeni ürünü bekliyecegim
  • aynen...ben de onu bekliyorum yoksa çoktan almıştım rumplepad2 yi ...beklemekte faydar var hakan üstadım yoksa son çare bunu alırız...kalın sağlıcakla dh yoldaşlarım ....
    quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

ben bu üründen vazgectim yuakrdaki yeni ürünü bekliyecegim
  • benim acelem yok bu konda kendimi kaybedicek biseyim yok ama belki daha iyisini kazanabilirim diye bekliyorum
  • benim de acelem yok..bakalım fiyatı ne olcak...bekleyip göreceğiz....ama + ları var bu ürünün kauçuk kenarlar vs vs..ama görmeden bişey diyemem....
  • f710 ne zaman çıkacak peki, tarihi belli mi.. yakın zamanda ise bekleyeceğim yoksa rumblepad 2 alıcam zaman kaybetmeden...
  • bi bilsek zaten..logitech türkiyeyi aradım..gelicek ama zaman vermedi..yeni üretim dedi..ama şunu söyleyebilirim dedi görüştüğüm kişi önümüzdeki 20 gün gelmeyecek burdan baktıgıma göre dedi...ama ürünleri zaten distribütörler çekermiş (mersa sistem ,penta ve logosoft) kısaca tam bilgi yok elımde ama beklemekte fayda var ki ben öyle yapacağım...olursa beklediğimize değer alıcı vs daha iyi süper ya f 710 ah bi gelse...
    quote:

Orijinalden alıntı: mx440

f710 ne zaman çıkacak peki, tarihi belli mi.. yakın zamanda ise bekleyeceğim yoksa rumblepad 2 alıcam zaman kaybetmeden...

• Ben Xbox 360 wiraless controller alıcam almamın sebebi de.Hem direk takılarak en ufak sorun yaşatmaması. Oyunların bazılarının xbox'tan port olması ve kola göre çok iyi bir biçimde dizyn edilmesi. Analog kullanımının dizaynı sebebiyle çok daha rahat bir tutuş elde edilmesi. Bence xbox kolu en iyi ele tutuşa sahip hassaslık olarakta çok üst düzeyde.Özellikle fifa pes f1 gibi oyunları analog olarak oynayan birisi olarak eski klasik tipli PS dizaynı kollarla rahat edemediğimin farkına vardım.Arkadaşta da denedim müthiş rahat.Sol analog ile yön tuşlarının değişmesi lazım e buda sadece chillstream ile orjinal xbox 360 kolunda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 7 Ekim 2010; 3:09:39 >
  • ben logitechten şaşma derim ama karar senın bence f710 u bekle....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Ben Xbox 360 wiraless controller alıcam almamın sebebi de.Hem direk takılarak en ufak sorun yaşatmaması. Oyunların bazılarının xbox'tan port olması ve kola göre çok iyi bir biçimde dizyn edilmesi. Analog kullanımının dizaynı sebebiyle çok daha rahat bir tutuş elde edilmesi. Bence xbox kolu en iyi ele tutuşa sahip hassaslık olarakta çok üst düzeyde.Özellikle fifa pes f1 gibi oyunları analog olarak oynayan birisi olarak eski klasik tipli PS dizaynı kollarla rahat edemediğimin farkına vardım.Arkadaşta da denedim müthiş rahat.Sol analog ile yön tuşlarının değişmesi lazım e buda sadece chillstream ile orjinal xbox 360 kolunda var.

bende xbox360 controllerı düşünmüyo değilim ama gittigidiyor dışında biryer var mı alabileceğimiz.. gg deki gamepadler orjinal mi ki.. bi güvensizlik var gg a karşı bende...

• logitech alacaktım ancak xbox 360 controller for windows aldım gg dan kablosuz (100 tl kol ve wireless aparatı) orjinal çok kaliteli ve tüm oyunlar otomatikman tanıdı ayar yapmadan (titreşimi de dahil) bu kadar kaliteli olacağını sanmıyordum.. kullanımı çok rahat herkese tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 7 Ekim 2010; 4:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

logitech alacaktım ancak xbox 360 controller for windows aldım gg dan kablosuz (100 tl kol ve wireless aparatı) orjinal çok kaliteli ve tüm oyunlar otomatikman tanıdı ayar yapmadan (titreşimi de dahil) bu kadar kaliteli olacağını sanmıyordum.. kullanımı çok rahat herkese tavsiye ederim

aslında kablosuz rumblepad 2 ye 80tl verip uyum sorunu yaşayacağıma xbox controllera 100tl verip sorunsuz kullanmak daha cazip peki gg dan aldığımızda orjinal olup olmadığını nasıl anlayabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br.szr -- 7 Ekim 2010; 17:04:08 >
  • ebay dan 70tl civarına getirtebilirsin daha hesaplı. logitech de de uyum sorunu dahttp://rumblepad2.blogspot.com/ bu siteden indirip rahatlıkla halledebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdnm47

ebay dan 70tl civarına getirtebilirsin daha hesaplı. logitech de de uyum sorunu dahttp://rumblepad2.blogspot.com/ bu siteden indirip rahatlıkla halledebilirsin.

gg den siparişi verdim hocam sağol.. yurtdışından hiçbirşey almadım pek bilgim yok..
  • Xbox 360 controller kesinlikle daha mantıklı olur. Hem kendiliğinden xinput, hem L2-R2 tuşları duyarlı (yani analog. Yarış oyunlarında süper avantaj. Gaz - fren olayını sağ analog yerine ayrı ayrı ve pedal gibi tuşlarla hallediyorsunuz), hem de analog kolların hareket ettiği yer Rumblepad 2'deki gibi karemsi değil.

Rumblepad 2 sağlam bir gamepad ama daha iyi alternatifleri mevcut. 95-100 TL civarına almıştım şubatta, alternatifleri düşününce sonradan pişman oldum.
  • 64 tl ye logitech chillstream buldum alsam mı ki ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.