bence rumlepad almayın xbox kolu alın herşeyi oto tanıyo rumlapad 2 aldım çok pişmanım birsürü ayarı cartı curt u var
Bence elinize en iyi oturanı alın.Bazılar xbox diyo bazıları rumblepad 2 diyo.Çeiştli sitelerdede karşılaştırmaları mevcut.Almadan önce bi araştırsın herkes...
bende ps2 gamepadi var. usb dönüştürü ile bilgasayarımda oynamak istiyorum. performans olarak normal gamepadlerden bi farkı varmıdır ? boş yere 60 lira vermiyelim.
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
bende ps2 gamepadi var. usb dönüştürü ile bilgasayarımda oynamak istiyorum. performans olarak normal gamepadlerden bi farkı varmıdır ? boş yere 60 lira vermiyelim.
bugün 10 liraya ve 20 liraya buldum bu aletten. satıcı elemanın dediğine göre 10 liralık olanların bağlantısında kopma oluyormuş, 20 liralık olanlar daha iyimiş. kullanan var mı ?
quote:
quote:
bugün 10 liraya ve 20 liraya buldum bu aletten. satıcı elemanın dediğine göre 10 liralık olanların bağlantısında kopma oluyormuş, 20 liralık olanlar daha iyimiş. kullanan var mı ?
yorum yokmu
bence dönüştürücüyü alıp dene derim
Bence rumble pad süper bir game pad ve pc de oynadığın oyunların çoğunda tuşları kendin atıyorsun konsoldaki tuşların aynısı olmuyor.
Bende kablolusu var.Peste gol atınca titremesini istiyorum böyle birşey mümkünmü.Bence baya güzel bir gamepad.
gol atınca değilde bende direkten dönünce bayaa bir titriyor.birde frikiklerde titriyor.çokta güzel hissettiriyor valla böyle bi an heyecan, panik filan oluyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: KoMiKaZe
gol atınca değilde bende direkten dönünce bayaa bir titriyor.birde frikiklerde titriyor.çokta güzel hissettiriyor valla böyle bi an heyecan, panik filan oluyorsun
hocam nasıl titretmeyi başardınız pes te bu mümkün mü?
Yillarca Rumblepad kullandim ordan Rumblepad 2 ye gectim Simdi ise bi kac aydir orginal Xbox360 joystigi kullaniyorum ,tak usb ye her oyunda otomatik ayarlaniyor kendisini zagten ,herkeze tasviye ederim.
màwci, ben FIFA10 oynuyorum.Tuş ayarları kısmında seçenek var "titreşimi aç/kapat" diye.Oradan aktif edince oyunda aktif oluyor.PES'te de böyledir büyük ihtimal.Ayarlarında vardır seçenek.
ka40, bende arkadaşımda Xbox360 oynuyorum.1-2 sene Rumblepad 2'yi kullandıktan sonra bir ihtimal bende o gamepad'den almayı düşünüyorum.Çok rahat bir alet gerçektende.
5 yıl oldu alalı sanırım bu aleti 5 oyun oynamamışımdır,klavye daha iyi bence.LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2 için olumsuz görüşüm yok ama çok kullanamdım,alışamadım bir türlü.
Arkadaşlar bende Logitech Rumblepad 2 var.Burnout(TM) Paradise The Ultimate Box oyununda titreşimdeyken koldan sesler geliyor.Bu normal mi?Koldan gelen ses bana biraz fazla gibi geldi.Kendi Vibration tuşuna bastığımda oyundaki gibi bir titreşim olmuyor.