Şimdi Ara

GAMEPAD 'LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2' HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
40.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memnun kalmamak neredeyse imkansız gibi. Gerçekten çok başarılı bir ürün
  • @ Deviilll, Ebay'da tesadüfen buldum açık arttırmaya koymuşlardı.Şansımda yaver gitti yoksa bu fiyata bulmak gerçekten zor.Sağda solda çok araştırdım en ucuza orada bulabildim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 23 Mart 2010; 16:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

@ Deviilll, Ebay'da tesadüfen buldum açık arttırmaya koymuşlardı.Şansımda yaver gitti yoksa bu fiyata bulmak gerçekten zor.Sağda solda çok araştırdım en ucuza orada bulabildim :)

Hocam hayırlı olsun, birde yurtdışından getirtmek riskli değil mi? Yani gümrükten falan bahsediliyor genelde.
  • Böyle ufak tefek ürünlerde problem çıkmıyor.Daha çok cep telefonu tarzı elektronik aletler gümrükte didikleniyor
  • quote:

Böyle ufak tefek ürünlerde problem çıkmıyor.Daha çok cep telefonu tarzı elektronik aletler gümrükte didikleniyor

Sağolun bilgilendirmeniz için, hayırlı olsun.
  • arkadaşlar gamepad'im geldi ve gerçekten çok memnunum.Tüm skill hareketlerini yapabiliyorum.Ancak FIFA10'da ayarlarını değiştirmeme rağmen birtürlü oyun içinde işlemiyor.Mesela menüde Pass'ı 2 tuşuna yapıyorum ama oyun içinde 3 tuşuna basınca pas atıyor.Bu gamepad'le FIFA10 oynayan arkadaşlar lütfen "Belgelerim\FIFA 10\user" içerisindeki devdata dosyasını upload edip buraya koyarlarsa çok mutlu olurum.Birkaç saattir deniyorum ancak birtürlü düzeltemedim problemi.

Edit: Tamamdır arkadaşlar sorunu çözdüm.Herşeyi istediğim gibi yapabiliyorum klavyeden bile rahat oynuyorum diyebilirim.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar http://rapidshare.com/files/287819462/devdata.rar adresinden dosyayı indirip yukarı belirttiğim yere ve C:\Program Files\EA Sports\FIFA 10\data\input içine atmaları gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 1 Nisan 2010; 20:13:41 >
  • KoMiKaZe Hocam hayırlı olsun tekrar. Ben çok memnunum şu aralar kardeşimle pes yapıyoruz, fifa yerine pes oynamanı tavsiye ederim.
  • çok teşekkür ederim Eser.Gerçekten çok rahat ve kullanış açısından çabuk alışıyorsun.FIFA'yı oynamamın sebebi harika bir oyun olduğundan filan değil(ki öyle bir oyunda değil bu sene malesef :) ) alışkanlık valla.7-8 yıldır oynuyoruz napalım bırakamıyoruz, PES'te zor geldi alışamadım.Adamlar grafikleri dalga geçer gibi yapsada biraz eşşeklik yapıyorum ama yine oynuyorum(packlerle grafik düzenlemeleri olmasa herhalde bırakırdım bu sene fifayı).
  • merhaba arkadaşlar bende rumblepad 2 kablosuz kullanıyorum 2 tane aldım ve çok memnunum yanlız bir derdim var yardımcı olursanız çok sevinirim analog tuşlarının yerlerini değiştirmek istiyorum bilmiyorum belki olması gerektiği gibidir bende analog tuşları sağ taraftaki analog yön tuşu ama ben bunu sol ile yer değiştirmesini istiyorum dövüş ve futbol oyunlarında zor oluyor bu konuda yardım edebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: simmyy

merhaba arkadaşlar bende rumblepad 2 kablosuz kullanıyorum 2 tane aldım ve çok memnunum yanlız bir derdim var yardımcı olursanız çok sevinirim analog tuşlarının yerlerini değiştirmek istiyorum bilmiyorum belki olması gerektiği gibidir bende analog tuşları sağ taraftaki analog yön tuşu ama ben bunu sol ile yer değiştirmesini istiyorum dövüş ve futbol oyunlarında zor oluyor bu konuda yardım edebilirmisiniz

LWEMon'dan tuşları ve analogları oyuna göre atayabilirsin o da birazcık zahmetli olur...
  • kendi programından denedim olmadı yapamadım kolay bir yöntemi yokmu basit gözüküyor peki sizdede sağ taraftaki analog yön mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deviilll

quote:

Orijinalden alıntı: simmyy

merhaba arkadaşlar bende rumblepad 2 kablosuz kullanıyorum 2 tane aldım ve çok memnunum yanlız bir derdim var yardımcı olursanız çok sevinirim analog tuşlarının yerlerini değiştirmek istiyorum bilmiyorum belki olması gerektiği gibidir bende analog tuşları sağ taraftaki analog yön tuşu ama ben bunu sol ile yer değiştirmesini istiyorum dövüş ve futbol oyunlarında zor oluyor bu konuda yardım edebilirmisiniz

LWEMon'dan tuşları ve analogları oyuna göre atayabilirsin o da birazcık zahmetli olur...

arkadaşlar bu konuda yardımınıza ihtiyacım var burdan rumblepad 2 uzmanlarına sesleniyorum ve sizdede analogda yön tuşu sağ taraftamı ?
    eğer öyleyse sol tarafa nasıl geçirebilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• hayır bende sol tarafta.Denetim masası -> Oyun Kumandaları kısmından ayarlayabilirsin belki.Birde lgs508(Logitech Game Software) programını kurmayı unutma.Orada da birton ayarını yapabiliyorsun istediğin gibi.
  • quote:

hayır bende sol tarafta.Denetim masası -> Oyun Kumandaları kısmından ayarlayabilirsin belki.Birde lgs508(Logitech Game Software) programını kurmayı unutma.Orada da birton ayarını yapabiliyorsun istediğin gibi.

o dediğinizi yapmayı denedim lgs508 ile deniyorum orda yapmadığım ayar kalmadı yinede sağ tarafta sf4 ve pes10 oyunlarında sol tarafta olsun yeter yoksa analog olması hiçbirşey ifade etmiyor ters oluyor başka bir öneriniz varmı acaba bunu mutlaka yapmam gerek bunun dışında kollar harika
  • arkadaşlar sorun çözüldü lgs508 programında bir kutucuğun işaretini kaldırınca oldu çok teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara
  • hayırlı olsun kardeşim
  • arkadaşlar, rumblepad 2 cordless alalı 7-8 ay oluyor, bulmak için baya uğraşmıştım şimdi her yerde var. Kendi programınından fazla hoşlanmadığım için şans eseri mükemmel bir program buldum adı Pinnacle Game Profiler . Muhteşem bir program her oyun için ayrı profil oluşturabiliryorsunuz, oyun kapalı ise kolu mouse gibi kullanabiliyorsunuz, program oyunu açar açmaz algılıyor, tabi daha önce oyunun exe sinin yolunu göstermeniz lazım vs vs, deneyin derim. Özellikle GTA 4 de kullanıyorum, normalde biliyorsunuz kol falan desteklemiyor, tek sorun şu ki analog gaz ayarını yapamadım, sağ analog GTA4 te dijital gibi çalışıyor(büyük ihtimallae oyunla ilgili), mesela NFS Shift te böyle değil belli bir hızda gidebilirsin bunu yapmayı bilen varsa bana da söylesin lakin küçücük programın inanılmaz derecede çok ayarı var. NFS Shift te sıkıntı yşayan arkadaş için söylüyorum yeni bir patch çıkardı NFS artık menülerde de kol ile gezebilirsin.

• arkadaşlar bende almayı düşünüyorum analogdan oynuyorum genelde analog kalitesi hakkında bir arkadaş sadece kare çiziyor demiş doğrumuBirde en ucuz hepsiburada da 98 liraya var daha ucuza nerden alınır bu alet çok pahalı ya
  • Analoğu sonuna kadar zorlarsanız kare çiziyor evet. Ama sonuna kadar köklemenin anlamı yok. Analogla da pes serisi gayet rahat oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 2 Mayıs 2010; 0:25:29 >
  • Peki fiyat olarak nerden buluruz en ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.