Şimdi Ara

GAMEPAD ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Dualshock3 alternatifi bir gamepad arıyorum. kablosuz olması tercihim.. Elimdeki patladı fakat tekar aynısını almak istemiyorum. DS3ler'in analogları fazla gevşek.. hoşuma gitmiyor
    Analogları sert ve sıkı olan (xbox kolu gibi) gamepad öneresi olan var mı ?

• Logitech'in ''Logitech Cordless Precision Controller For Ps3'' gamepad'ini öneririm. Ayrıca HAMA'nın PS3 için Xbox360 gamepadine benzeyen bir ürünü var ve son olarak DreamGear firmasının ''SHADOW 6 WIRELESS CONTROLLER W/ RUMBLE & SIXAXIS PS3'' hem kablosuz hem dualshock-sixaxis özellikleri taşıyan ve Xbox360 gamepadi görünümünde Ebay'de satılan bir ürünü var. Linki burada;http://cgi.ebay.com/SHADOW-6-WIRELESS-CONTROLLER-W-RUMBLE-SIXAXIS-PS3_W0QQitemZ370280364448QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item56366df9a0#shId. Uamrım yardımcı olabilmişimdir.

• eyvallah dostum şunları bi inceleyeyim ben
  • 10 TL'lik snoppy usb gamepad kullanılıyo bu da kullanılır.. Bu mükemmel gözüküyo ama kablolu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervous breakdown

10 TL'lik snoppy usb gamepad kullanılıyo bu da kullanılır.. Bu mükemmel gözüküyo ama kablolu :(

dostum kabloyu dert etme sevdiysen al kullan
  • sorun yaşamam dimi ps3'te
  • walla bilmiyorum son güncellem 3.50 den sonra destek veriyormu bilmiyorum kullanmadımda seni yanıltmak istemem araştırmadan alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervous breakdown

sorun yaşamam dimi ps3'te

yaşamazsın son güncellemeden sonrada hepsi kullanılıyor ben şuana kadar bi sorun yaşamadım
  • 29 Tl'ye electroworllden şunu aldım abi üstelik wireless.. analogları da tam istediğim gibi sert. Yön tuşları sucks ama onları kullanan kim!

http://www.cimri.com/snopy-ps3-8613rf-kablosuz-joypad?ad=1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.