call of duty 4,5,6-crysis-farcry2 gibi enson çıkan oyunların desteklediği bi gamepad lazm bana bütçe 20 Ytl kadar ayırabilirim.Tek kol olucak & PC için.
cvplıcak olan yokmu?
Başlığı görünce direk Logitech marka bir iki model önericektim ama maalesef 20 Liraya zaten snoopy ve jwin marka iki tane kalitesiz gamepad seçimin var.
benim de sana tavsiyem biraz daha biriktirip logitech dual action veya rumblepad 2 ye bakman.bende rumblepad 2 var tavsiye ederim.ayrica ayni butceyle chillstream da bakabilirsin.
20 tl az gibi geldi bana bence bütçeni arttırmalısın.
ya marka o kadarda önemli değil.şuanda gamepad ile oynamak ne kadar iyi ona bakmak için alıcam.eğer hoşuma giderse sizin dediğiniz marka & modellerden alabilirim.Bide bu Gamepadlerde futboll oyunları dısında hangi oyunları oynıyabilirim? call of duty gibi aksiyon oyunlarından?
pes nba gta nfs gibi oyunlardan tam verim alabilirsin ama cod'u denemedigim icin birsey soyleyemeyecegim.
kardes 20 tl bütcen varsa kendine bi snopy al bide xbox360 yaması yükle sorunsuz oynatsın ama 80tlye kadar bütceni cıkarabilirsn xbox360 joystikini al ztn tüm oyunları destekliyo hemde oldukcada kaliteli sana tavsiyem xbox 360 controller
tüm oyunları desteklediğinden eminmisin? maliyeti nekadar olur?link versene Olmasa senin dediğinden alıyım
xbox 360 kolu al yapacaksan tam yap madem hiç olmazsa hiçbir oyunda sorun yaşamazsın. zaten çoğu oyunları görüyosundur menüde xbox kolu şekli vardır.
hem cok kulanıslı ve kaliteli hele hele araba oyunları bunla oynamak çok zevkli
Kablolu Xbox360 Controller alırsan Xp için driver gerekli.Vista ve Win7 direk tanıyor.Xbox360 Wireless Controller alırsan alıcı gerekli olduğunuda unutma
Başka bir gamepad konusunda Xbox360 Controller ile ilgili fikirlerimi yazmıştım.Parasını sonuna kadar hakeden bir ürün