Şimdi Ara

GameportalTR'nin RTW %60 Türkçe Yaması Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gameturkey güya herkesin beklediği RTW için türkçe yamayı yaptı. Fakat bu tr yamayı indirmeyen kişi şükretsin oyunun dilini bozmadı diye. Gerçekten iğrenç bir yama. Hiç tavsiye etmem. Anlaşılmaz,karma karışık saçma cümleler,hiç alakası olmayan kelimeler...(yamayı indiren oyundan bişeyler anlamak için indirir fakat bu yama oyunu daha da anlaşılmaz hale getiriyor.
    İnternette tercüme siteleri var,(örn. 1-800 Translation) bu sitelerin hiçbiri İng-Tür tercümede doğru bir çeviri yapmıyor.Aynı Gameturkey nin yaptığı yamadaki çevirileri yapıyor.Bir kaç kere üst üste çevirdiğinizde birinin birini tutmadığını görüyorsunuz. Bu Gameturkey in da bu yamayı kendinin yaptığına hiç inanmıyorum. Biz salağız da onlar akıllı...
    --------------------------------------------------------------
    İsteyenler yamayı indirsin >>> Gameturkey
    --------------------------------------------------------------
    Görüşlerinizi bekliyorum! Benim görüşlerim böyle...

• %100 türkçe yama çıkacakmış diyor onu bekliyorum o iyi olacakmış heralde.......
  • Evet sbeqd dostum bencede çok haklısın %60 çk-ok berbat olmuştu..bunu ben kendimde söylüyorum..ve bu çevirinin çok kötü ollmasından dolayı sıfırdan başladık..ama bu seferki gerçektende başarılı bir çalışma olucak..ama hepinizin bildiği gbi oyun çiçeriği çok büüyk olduğu için %100 çeviri en erken 1,5 ay içinde çıkacak...Sbeqd söyledikleriin hepsinde haklısın..ayrıca konu başlığındaki GamePortalTR yazmışsın onuda düzeltirsen sevinirim.Birde ben nede olsa birşeyler çıkardım,elimden geleni yaptım..sen ise çıkarıcam çıkarıcam diyip herkesi dolandırdın..hani nerde nerde senin çıkaracağın %100 nerde..bana hesap sorucağın ilk kendine hesap sor.herkesi heveslendirdin 2-3 gün içinde %100 çıkıcak die..ama milleti DOLANDIRDIN!!!
    http://forum.donanimhaber.com/m_1444127/tm.htm
    TIKLAYIN Ve görün adamalrı nasıl kandırdığını!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetaga -- 28 Ocak 2005, 19:23:02 >

• haklısın ben de indirdim o yamayı ama ingilizce olarak daha iyi anlıyodum. önemli olan hiç bir şey de çevrilmemiş. sana %100 hak veriyorum, Gameturkey de bu sayede iyi bir reklam yapmış oldu, ama böyle reklamlar adama bir sonuç getirmez benim artık hiç güvenim kalmadı...
  • dostum doğru sende haklısın bütün eletirileri kabul ediyorum..ama %100 çıkınca bu güvensizliğinizin ortadan kalkacağına eminim.
  • o adam bu arkadaşmıymış, öff herkes kulaklarını çınlatıyodu okudumda!!! Neyse Gameturkey'in dediğini yapmasını bekliyorum...
    teşekkürler...
  • tabiki yapıcaz..dediğimizi ama sadece biraz sabredip bekleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEN SADECE BEKLEYİN VE GÖRÜN DİYORUM. SİZE GÜVENİYORUM.

GELİŞMİŞ
    ASİL
    MÜKEMMEL
    ENTELLEKTÜEL
    TÜRK
    UYGAR
    RENGARENK
    KÜLT
    ENGİN
    YENİ

B U D U R!!
  • Bence bu bile iyi ama tabiki daha anlaşılır olması daha iyi olur.

%100'ü merakla bekliyorum iyi çalışmalarsana
  • olm milleti günlerce fıtık ettin burada türkçe yama yapıyorum bir haftada hazır diye hatta sana güvenip oyunu alan bile oldu şimdi çıkmış senin yapamadığın %60 bile yapmıış adamlara laf söylüyorsun.. hadi oradan be TERBİYESİZ HERİF.
  • Ben %100 çıkarıcam dedim ama olmadı iştee... Ben çıkarıcam deyip çeviri sitelerine girip çeviri yapmadım hiç olmazsa ben o sizin yaptığınız %60 kadar komik bir türkçe yama görmedimmm.Hee ben oyunun bi kısmını türkçeleştirmiştim %40 filan...ama doğru dürüst bir çalışma oldu.Adilik yaparak çeviri sitelerinden saçma sapan dandik ve hiç okumadan çeviri yapmadım...
    %40'ını göndermedim kimseye çünkü %100 demiştim fakat oyun silinince gitti hepsii..Anladın mı şimdi ahmetaga ??????????

• Bencede %60 lık TR gayet güzeldi hiç olmamasından iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

Bencede %60 lık TR gayet güzeldi hiç olmamasından iyidir

+1
    %60lık Teşekkürü hakediyor en azından
  • arkadasım tamam dedıklerın dogruda sunu bı yapta bızde yararlanalım veya hutta nerden nasıl yapılır solersen cok ıyı olur
    quote:

Orjinalden alıntı: sbeqd

Ben %100 çıkarıcam dedim ama olmadı iştee... Ben çıkarıcam deyip çeviri sitelerine girip çeviri yapmadım hiç olmazsa ben o sizin yaptığınız %60 kadar komik bir türkçe yama görmedimmm.Hee ben oyunun bi kısmını türkçeleştirmiştim %40 filan...ama doğru dürüst bir çalışma oldu.Adilik yaparak çeviri sitelerinden saçma sapan dandik ve hiç okumadan çeviri yapmadım...
    %40'ını göndermedim kimseye çünkü %100 demiştim fakat oyun silinince gitti hepsii..Anladın mı şimdi ahmetaga ??????????

• he ayrıca senı tebrık edıyorum orda hakkında bır suru soylentı cıktı hatta ben ıle yapmıstım ama bunların arkadsına saklanıp ta cıkmamazlık yapmadın tam tersıne meydana cıkıp ben burdayım dercesın konustun tebrıkler
  • ya sbeqd bırak palavrayı.bu konuda haksız oplduğunu bile bile hala ısrar ediyosun.tamam %60 gzel değil anlaşılmaz olmuş.ama ben yine bişeyler yaptım kimseyi DOLANDIRMADIM.herkes gördü senin nasıl dolandırdığını milleti..bide bu konuyu açarken eğer başkalarını dolandırdığın gerçeğini düşünseydin bence bu konuyu açamazdın.desteklernizden dolayı teşekkürler arkadaşalar.ama bir dahaki çeviride hepiniz beğenisini kazanacağımızdan eminim.
  • e hadi bakalım gorecegız gercı undg yaması bayagı guzeldı ya
  • teşekkürler dostum..bundan sonra bazılarının konuşacak yüzü yoktu heralde..siz biraz sabredin..sonuç süper olucak...ama oyun içeriğinin ne kdara fazla olduğunu sizde biliyorsunuz..bu yüzden lütfen biraz sabredin..%60 gibi çok aceleye getirip berbat bişey yapmkai istemiyoruz..özenerek yapıyoruz bunu..
  • ok ozamn DeVil_BoZZo@hotmail.com adresine gonderirsen sevinirim bitince ok?
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetaga

teşekkürler dostum..bundan sonra bazılarının konuşacak yüzü yoktu heralde..siz biraz sabredin..sonuç süper olucak...ama oyun içeriğinin ne kdara fazla olduğunu sizde biliyorsunuz..bu yüzden lütfen biraz sabredin..%60 gibi çok aceleye getirip berbat bişey yapmkai istemiyoruz..özenerek yapıyoruz bunu..
  • Ahmetaga arkdaşımızın yaptığı %60'lık yamayla alayetmen bence çok yanlış. İyisini biliyorsan sen yap. Ama yap yapıcamdeyipte milleti kandırma lütfen...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.