Şimdi Ara

gamepower air turbine düşük devirde fan dönmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde gamepower air turbine marka rgb fanları var ve kumandadan düşük devire aldığımda duruyorlar yalnızca 1 tanesı ve eksoz fanı dönüyor kumandadan 3.ve 4. kademeye aldığımda sorun yok fakat alt kademelerde duruyor acaba arızalı mı yoksa başka bir sebebi mi var bıos ayarı olabilir mi

• Ürünün linkini atabilir misiniz? Ayrıca bağlantıyı nasıl yaptınız? Buna göre yorum yapılabilir.

• www.incehesap.com
    GamePower Mythril 550W +80 Bronze Dahili PSU'lu 1x120mm ARGB Fan ARGB LED Bar Temperli Cam Gaming ATX RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/gamepower-mythril-550w-80-bronze-dahili-psulu-kasa-fiyati-46546/

bu kasaya

www.incehesap.com
    GamePower Air Turbine RGB 3*12CM Fan (Kontrolcü ve Kumanda Dahil Değil) - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/gamepower-air-turbine-rgb-fan-fiyati-48901/

fanları bagladım kontrolcu kasada vardı ve ayrıyeten aldıgım fanlardan 1 tanesi ksadaki fanla sekron çalışırken diğer ikisi sadece 3. ve 4. kademede çalışmakta fanlar kontrolcunun ilk 4 slotunda takılı ilk slotta kasanın fanı değer 3 slotta ise ayrı aldıgım fanlar bağlı ve senkron çalışan fanın yerıne diğer fanları takmama rağmen değişiklik olmadı hep aynı fan senkron hangı slota takarsam takayım

• Kontrolcünün 1,2 (veya 1,5) ile 6,7 (veya 6,10) soketlerini kullanmayı deneyin, yani kontrolcünün her bir yanında 2'şer adet fan bulunsun.
  • Merhaba bende sizin gibi 3 adet önceden kontrolcülü fanlarım vardı sonrada 3 adet daha aynı fanda. Aldım var olan kontrolcüye taktım fakat fanların birtanesi kademe 1.de dönmüyor bunu nasıl düzeltirim siz çözebildiniz mi acaba?

• maalesef bende henüz çözüm bulabilmiş değilim hala 3. kademede kullanıyorum sanırım kontrolcude sorun var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Turbo Fan Çalışmıyor
    7 yıl önce açıldı
    Rx 580 ısınma ve fan sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.