Bugün Gamepower Kugon marka kulaklık aldım. Yazılımını falan indirmeye çalıştım bu esnada önceki var olan Realtek Hd Audio Yöneticisi yazılımı falan gitti, sonra indiremedim bir türlü. Her neyse kendi yazılımını direkt kurdum açtım. Böyle bir ekran dümdüz. Bu ayarları nasıl ayarlamalıyım, kullanan, tecrübe edenler özellikle söylerse çok makbule geçer. NOT: Ses Kontrol kısmında; Hoparlör ve Mikrofon sesi düzgün çalışıyor. ENC yazan galiba arka plandaki gürültü azaltma ayarı ama en sona çekmeme rağmen hiçbir işe yaramadı bende. Mouse tık sesleri hatta yutkunma sesim bile geliyor. AGC'nin ne olduğunu henüz bilmiyorum. 7.1 Kısmında ise çalışıp çalışmadığını anlayamadım. Valorant girdim ama bu seçenek açıkken de kapalıyken de seste bir fark olmuyor. Belki başka bir ayarı vardır. Ses efektleri çalışıyor ama çok dandik zaten önemli de değil :) EQ: kısmına hiç dokunmadım. Nasıl ayarlamam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Bu kısımla oynayan varsa tavsiyede bulunursa çok sevinirim ayrıca :) |
Bildirim