Yıllardır Everest sgm-X7 modelini kullanmaktayım dolayısıyla elim büyük olmasa da bu mouse'a alıştı. Elimdeki yıprandığı için de şimdi 2 seçenek arasında kaldım:
1-) Logitech G203
2-) Everest sgm-X7 PRO
Sizce logitech'e geçmeli miyim yoksa kullandığımın PRO versiyonunu mu alayım? LOGI daha iyidir tabiiki ama elim de alıştığı için X7 modeline, yabancılık çekmem diye düşündüm.
Not: Bütçem maks 550 TL olduğu için bu seçenekler arasında kaldım o yüzden lütfen daha pahalı modeller önermeyin. Ama "bu bütçede daha iyi dediğiniz" modeller varsa önerilerinize açığım. Fikrimi değiştirebilirim.
Zeiron T350 Klavye aldım. Counter Strike 2 oyununda W+Shift basarken 1 tuşuna basıp ana silaha geçemiyorum. 2-3-4 falan yani diğer bütün tuşlar çalışırken sadece Shift+W basarken "1" tuşu işlemiyor. Bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim?
Gamepower Kulaklık Ayarları
Bugün Gamepower Kugon marka kulaklık aldım. Yazılımını falan indirmeye çalıştım bu esnada önceki var olan Realtek Hd Audio Yöneticisi yazılımı falan gitti, sonra indiremedim bir türlü. Her neyse kendi yazılımını direkt kurdum açtım. Böyle bir ekran dümdüz. Bu ayarları nasıl ayarlamalıyım, kullanan, tecrübe edenler özellikle söylerse çok makbule geçer.
NOT: Ses Kontrol kısmında; Hoparlör ve Mikrofon sesi düzgün çalışıyor. ENC yazan galiba arka plandaki gürültü azaltma ayarı ama en sona çekmeme rağmen hiçbir işe yaramadı bende. Mouse tık sesleri hatta yutkunma sesim bile geliyor. AGC'nin ne olduğunu henüz bilmiyorum. 7.1 Kısmında ise çalışıp çalışmadığını anlayamadım. Valorant girdim ama bu seçenek açıkken de kapalıyken de seste bir fark olmuyor. Belki başka bir ayarı vardır. Ses efektleri çalışıyor ama çok dandik zaten önemli de değil :)
EQ: kısmına hiç dokunmadım. Nasıl ayarlamam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Bu kısımla oynayan varsa tavsiyede bulunursa çok sevinirim ayrıca :)
Amazondan Fare Önerisi
Amazon üzerinden mouse almayı düşünüyorum bütçe max 1.000 TL civarı. Benim kafamda şu ikisi var, siz ne dersiniz? Önerir misiniz?
Not: Deathadder Essential düşünüyorum daha çok, kullanan varsa memnunsa artısıyla eksisiyle yazarsa mutlu olurum
Siz hangisini önerirsiniz daha çok? Veya varsa başka bu segmentte daha iyi dediğiniz önerilere açığım.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 329 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Klavye, Fare, Joystick, Gamepad