Şimdi Ara

Amazondan Fare Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon üzerinden mouse almayı düşünüyorum bütçe max 1.000 TL civarı. Benim kafamda şu ikisi var, siz ne dersiniz? Önerir misiniz?

Not: Deathadder Essential düşünüyorum daha çok, kullanan varsa memnunsa artısıyla eksisiyle yazarsa mutlu olurum

Razer DeathAdder Essential (2021) - Kablolu Oyun Faresi (Optik Sensör, 6400 DPI, 5 Programlanabilir Düğme, Ergonomik Form Faktörü) Beyaz : Razer: Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol

SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye

Siz hangisini önerirsiniz daha çok? Veya varsa başka bu segmentte daha iyi dediğiniz önerilere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marblefade11 -- 24 Ekim 2024; 22:56:31 >

• Razer daha iyi ,skatezleri daha iyi .Daha fazla iş görecektir.

• lithran kullanıcısına yanıt

Arada çok büyük fark var mıdır sence hocam?

• Sahsen razer alırdım.Ele oturması daha iyi .Skatez mouse icin herseydir.Harivi tabi chipsetine bakın.Tarama alanı hangisi iyiyse onu sececeksiniz.Tıklama ömrüne bakmayın zaten 20 milyon tıklamada senelerce sürecektir.

• İkisi de eskidi deniliyor baya. Yine de razer alınır mı bu fiyata sence şuanda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Klavye Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.